Otrok z neznancem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ok ful super
sem res vesela zate. ce je bil tak odgovor pomojem kaj hudega ne bi smela pricakovat.
no vidis...vse se bo pocasi uredilo
sem res vesela zate. ce je bil tak odgovor pomojem kaj hudega ne bi smela pricakovat.
no vidis...vse se bo pocasi uredilo
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
LUXURIA napisal/-a:Živijo,
Danes, zgodaj zjutraj, sem bila pri mami, povedala sem ji vse, kar se je zgodilo in razen tega, da sem bila še enkrat deležna takšnih napotkov, kritik in očitkov, kot tukaj, ni bilo nič novega. Vesela je vnuka, ne pa tudi tega, da bom jaz mati samohranilka.
Prišel je tudi odgovor iz Anglije. Torej, če strnem kar je napisal; je zmeden in se počuti izredno čudno, ker ima otroka nekje "na drugem koncu sveta" (po njegovih besedah). In naj mu sporočim, ko bo kaj novega, več pa v tem trenutku ne more storiti.
No saj mami verjetno ve da zdaj rabiš podporo in ti bo stala ob strani...bi bilo za moj okus dosti ne lepo da bi drugače odreagirala.
Drugače, pa lepo da si dobila odziv z njegove strani.
Po moje bi bilo najbolje da ostaneta v stiku in mu poveš, da mu boš poročala o otroku in da mu boš tudi slikice poslala.
Lahko se tudi kasneje dogovorita da prideš tja na obisk da ga/jo bo videl, itd. ali pa on v Slovenijo.
Morda pa se bosta ujela tudi tako drugače z njim in kaj veš...res je bila samo neka avantura med vama...morda se bosta pa tudi dolgoročno ujela čez čas...
Čudna so pota božja pravijo :knuddel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Malo hecen odziv sicer, ampak OK. Vrjetno je res u šoku in sploh ni mogu bogvekaj napisat. Me pa zanima kakšen bo njegov odnos/zanimanje čez nekaj časa, ker bo vrjetno to povedal kakšnemu kolegu/družinskemu članu,... in je možno, da ga bo kdo čist anti napumpal, mogoče pa celo pametno svetoval.
A vrjel ti je kr na prvo žogo? Da je otrok res njegov in to?
A vrjel ti je kr na prvo žogo? Da je otrok res njegov in to?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
LUXURIA - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2009
Jaz sem bila z odzivom kar zadovoljna, zato ker sem imela v glavi vse mogoče opcije, ki bi se lahko zgodile. Če bo želel, bo dobil slike, če bosta on in otrok/samo on/samo otrok želela spoznati drug drugega, ji/mu/jima bo to omogočeno, sicer pa se mi zdi, da je zvezo na takšne daljave težko ohranjati.
Verjel pa je verjetno zato, ker sem napisala, da po tisti avanturi nisem imela več spolnih partnerjev, prav tako pa bi lahko to dokazala z dnk preiskavo (če ne bi verjel na mojo besedo). Če bi mi odgovoril na kakršenkoli drug način, bi me na primer napadel, zakaj nisem bila zaščitena, pa vanj ne bi več dregala, ker si otrok takšnega očeta niti na papirju ne zasluži.
Verjel pa je verjetno zato, ker sem napisala, da po tisti avanturi nisem imela več spolnih partnerjev, prav tako pa bi lahko to dokazala z dnk preiskavo (če ne bi verjel na mojo besedo). Če bi mi odgovoril na kakršenkoli drug način, bi me na primer napadel, zakaj nisem bila zaščitena, pa vanj ne bi več dregala, ker si otrok takšnega očeta niti na papirju ne zasluži.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
LUXURIA super, da si povedala mami! Pa zagotovo ti bo stala ob strani...
Me je pa resnično presenetil odgovor od očeta tvojega otroka... Jaz sem resnično pričakovala, da ti ne bo odpisal, ali pa da ti bo rekel da otrok zagotovo ni njegov. Imam pa sedaj občutek, da se bo vse dobro izteklo...
Me je pa resnično presenetil odgovor od očeta tvojega otroka... Jaz sem resnično pričakovala, da ti ne bo odpisal, ali pa da ti bo rekel da otrok zagotovo ni njegov. Imam pa sedaj občutek, da se bo vse dobro izteklo...
- kufer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
luxuria.
daj se s tem fantom kaj več pogovarjaj preko skypa, dosti si pišita. pojdi z ryanairom ki je res pocen gor, pa naj te pride iskat na letališče ....
lahko bi se med vama razvila prava ljubezen, in bi ti šla živet gor k njemu. neko sluzbo bi ze dobila, angleško znaš... ok mal dramatiziram.
res ful ti privoščim, da bi bila srečna, in da bi se ta fant res zacopal v tebe.
daj se s tem fantom kaj več pogovarjaj preko skypa, dosti si pišita. pojdi z ryanairom ki je res pocen gor, pa naj te pride iskat na letališče ....
lahko bi se med vama razvila prava ljubezen, in bi ti šla živet gor k njemu. neko sluzbo bi ze dobila, angleško znaš... ok mal dramatiziram.
res ful ti privoščim, da bi bila srečna, in da bi se ta fant res zacopal v tebe.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Hmmm...kje je pa tukaj finančni vidiki te težave? kako boš otroka preživljala? meni se zdi, da je fant reagiral za en k***, a pomagat pri otroku pa ne misle? lepo sej otrok bo na drug stran sveta in to je to? kdo bo pa tega otroka hranil, oblačil, mu nudil izobraževanje pa tukaj sploh ni važno?
Mislim, da ima najmanj moralno dolžnost pomagat vzdrževat tega otroka, glede na to da ga je že naredil...
Mislim, da ima najmanj moralno dolžnost pomagat vzdrževat tega otroka, glede na to da ga je že naredil...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ana27 napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Kdo zdaj nosi večje breme (večjo odgovornost) zaradi tega, ker je noseča?
Breme ona. Odgovornost pa OBA!!
Ja...ampak zgodovina je pokazala, da je kar nekaj moških na zemeljski obli ki se na dolgo in široko izogibajo ali izognejo odgovornosti...to sem želel povedati.
Mislim ali je res potrebno na sto in en način razložiti isto, da se razume kaj sem želel povedati?
Moški ima seveda po zakonu odgovornost, da plačuje preživnino za otroka. Ampak v praksi je pa žal spet nič koliko primerov kjer ne plačujejo in se izmikajo ter jokajo, da nimajo denarja.
Moralen in vsaj malo zrel in čustven moški seveda ne bi zmogel živeti s tem, da ne poskrbi za otroka.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja zakaj pa ne? sej jo ne rabi zahtevati zase temveč za otroka? sej ne rečem, če ima sama bajno plačo in lahko nudi otroku vse potem ni problem, samo če je pa mogoče še študentka in bo bolj kot ne ta otrok padel na breme starih starev, je pa njena dolžnost, da se poskrbi za tega otroka! Sej preživinine ne obstajajo zato, da bi lahko mamice šle v šoping, temveč, da otroci dobijo vse kar potrebujejo.Sama, vem če bi se mi to zgodilo, bi pričakovala neko pomoč od očeta otroka, sicer je tukaj problem, ker je on tujec in ga ne bo mogla ravno terjati, bi ga pa sigurno vprašala, če misle kaj prispevati...otrok ni poceni ljudje božji. Midva s fantom živiva na svojem in sva dovolj stara za otroka in si ga tudi želiva pa veva, da si ga še ne moreva privoščiti, ker sem sama študentka in mi je brezveze, da bi mogla potem živeti od socialne pomoči....
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ja preden imaš otroka je treba močno premislit kaj mu lahko nudiš in kaj ne...ne rečem da ga moraš nevem kok razvajat,da se potem u življenju sam ne bo znašel,ampak da mu daš vsaj tisto kar ti nisi mogla imet(vsaj tako jaz razmišljam)...Lahko ga je narest,ampak nosi s seboj potem tudi dosti skrbi in stroškov,z mojim bi ga lahko tudi imela,ampak nočeva še,ker mu ne moreva dati tistega kar bi mu mogla in ga raj nimam še kot pa da se oba živcirava kako bova čez mesec preživela naju in njega!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov