Otrok z neznancem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mislm, da se sama zaveda, da je nardila napako in da bo sama nosila posledice, tko da ji ni treba moralizirat tle, ker je za njo prepozn. Druge punce pa lahko odnesejo od tega, ja. Pa ne morš kr določat, da bo imela zarad tega otroka uničeno življenje, bla, bla...lepo te prosm no. Poznam velik takih primerov, ko je starš sam z otrokom, pa otrok recmo ne pozna očeta, pa se mi zdi, da noben zarad tega nima uničenga življenja. Sicer pa, kaj pa veš, mogoče bo pa oče tega otroka sprejel in otrok BO imel očeta.
Luxuria, jst bi napisala en dolg mail temu tipu in mu lepo povedala, kaj se je zgodil in ne bi prej neki navezvala stikov, pol bi mu pa šele čez cajt povedala za otroka. Jst bi šla kr takoj z besedo na dan. Če ne bo vrjel, mu še zmer lahko omenš opcijo, da se lahko nardi DNK test, ko se otrok rodi, če ga bo pol prpravljen sprejet, ko bo sigurn, da je njegov.
Ti pa v vsakem primeru želim velik sreče!
Luxuria, jst bi napisala en dolg mail temu tipu in mu lepo povedala, kaj se je zgodil in ne bi prej neki navezvala stikov, pol bi mu pa šele čez cajt povedala za otroka. Jst bi šla kr takoj z besedo na dan. Če ne bo vrjel, mu še zmer lahko omenš opcijo, da se lahko nardi DNK test, ko se otrok rodi, če ga bo pol prpravljen sprejet, ko bo sigurn, da je njegov.
Ti pa v vsakem primeru želim velik sreče!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
LUXURIA - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2009
'Čer,
sporočilo sem odposlala. Mi je trenutno prav vseeno (vsaj prepričujem se v to), kako bo odreagiral, ampak sem mu na prijazen način povedala za kaj gre. Upam, torej, da jutri ne dobim maila z vprašanjem kdo sem.
Nikoli nisem napisala ene besede proti otročku, moje dejanje je napaka, ampak otroka kot to ne dojemam. Če bi imela izbiro, se zanj ne bi odločila, vsekakor pa ni nezaželen, zdaj ko je.
Starši pa bodo izvedeli, ko bom čisto pripravljena in bom lahko povedala še kaj drugega kot to, da sem noseča in da je oče mladič iz Anglije.
Lp
sporočilo sem odposlala. Mi je trenutno prav vseeno (vsaj prepričujem se v to), kako bo odreagiral, ampak sem mu na prijazen način povedala za kaj gre. Upam, torej, da jutri ne dobim maila z vprašanjem kdo sem.
Nikoli nisem napisala ene besede proti otročku, moje dejanje je napaka, ampak otroka kot to ne dojemam. Če bi imela izbiro, se zanj ne bi odločila, vsekakor pa ni nezaželen, zdaj ko je.
Starši pa bodo izvedeli, ko bom čisto pripravljena in bom lahko povedala še kaj drugega kot to, da sem noseča in da je oče mladič iz Anglije.
Lp
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sporocaj nam kako se bo situacija odvijala...
drzimo pesti da bo vse ok...
drzimo pesti da bo vse ok...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
powerpuf napisal/-a:mogoče se bo pa res vse srečno odvilo..
itak da bo! od zacetka je itak huda pol se pa pomiri vse skupi. ko bo otrok star eno leto bo sigurno drugace.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Mahagonij napisal/-a:Za otroka gotovo ne. Ne morem verjet kako neumni so eni ljudje.powerpuf napisal/-a:mogoče se bo pa res vse srečno odvilo..
ja ti si žiu dokaz. Veliko otrok ne pozna svojih očetov, pa usi živijo normalno žiuljenje in se ne pritožujejo kako hudo jim je
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah jaz mislim da ne bo mogel iti preko tega, da ima nekje enega otroka.
Je pa zelo neugodna situacija glede na to da je šlo v bistvu samo za avanturo...sicer je nekaj filmov posnetih na to temo..ampak nekaj so filmi nekaj pa realnost.
Morda mu povej da ne želiš nič od njega samo da se ti zdi fer mu to sporočiti pač...itak je pa na njemu kaj misli zdaj o tem in kako to sprejema.
Mene bi ruknilo na tla da mi ena to sporoči da nosi mojega otroka v sebi...pa ne zdaj negativno samo šok pač...bi pa če sem iskren definitivno pomagal otroku vsaj finančno na začetku in bi ga tudi želel videti in ohraniti lepe stike z materjo vsaj na prijateljski ravni.
Samo ljudje smo si pač različni in njegov odziv ti bo zdaj povedal jajšen je in kako reagira oziroma razmišlja.
Morda res izpade dosti neodgovorno s tvoje strani ampak se tudi take stvari zgodijo....bila je pač avantura in res nihče ne pomisli da se bo prijelo na prvo žogo nekako...
Je pa res rahla neprijetna situacija z družb, ki take dogodke ne razume in noče razumeti in potem obsojajo vse skupaj.
Živemu človeku se vse živo zgodi tudi take zadeve in nimaš kaj soočiti se je treba s posledicami...navsezadnje ga boš sigurno imela rada in mu nudila vse najlepše v življenju in to je tisto kar šteje po moje.
Držim pesti zate in ti želim vse dobro in da se tudi z očijem dobro izzide vse skupaj! :knuddel:
Je pa zelo neugodna situacija glede na to da je šlo v bistvu samo za avanturo...sicer je nekaj filmov posnetih na to temo..ampak nekaj so filmi nekaj pa realnost.
Morda mu povej da ne želiš nič od njega samo da se ti zdi fer mu to sporočiti pač...itak je pa na njemu kaj misli zdaj o tem in kako to sprejema.
Mene bi ruknilo na tla da mi ena to sporoči da nosi mojega otroka v sebi...pa ne zdaj negativno samo šok pač...bi pa če sem iskren definitivno pomagal otroku vsaj finančno na začetku in bi ga tudi želel videti in ohraniti lepe stike z materjo vsaj na prijateljski ravni.
Samo ljudje smo si pač različni in njegov odziv ti bo zdaj povedal jajšen je in kako reagira oziroma razmišlja.
Morda res izpade dosti neodgovorno s tvoje strani ampak se tudi take stvari zgodijo....bila je pač avantura in res nihče ne pomisli da se bo prijelo na prvo žogo nekako...
Je pa res rahla neprijetna situacija z družb, ki take dogodke ne razume in noče razumeti in potem obsojajo vse skupaj.
Živemu človeku se vse živo zgodi tudi take zadeve in nimaš kaj soočiti se je treba s posledicami...navsezadnje ga boš sigurno imela rada in mu nudila vse najlepše v življenju in to je tisto kar šteje po moje.
Držim pesti zate in ti želim vse dobro in da se tudi z očijem dobro izzide vse skupaj! :knuddel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jochie napisal/-a:Luxuria, je bil to le goli seks ali sta se kaj tudi pogovarjala? ti je všeč? bi ga želela bolje spoznati?
morda pa bi vaju otrok zbližal...
Jaz mislim da glede na to da sta dosti hitro skupaj prišla in da je bila neka seksualna energija med njima in da v bistvu ravno zaradi tega nista uporabila zaščite ker sta toliko izgubila pamet in razsodnost bi morda če bi kakšna drugačna situacija bila tudi drugače se vse skupaj končalo. Bi ohranila stike, če bi bilo njemu do tega in bi se morda kaj razvilo potem...
Je pa seveda tudi od njega odvisno ali je tudi on čutil tako slo do tebe ali ne...ker moški ponavadi ne rabijo spet take sle da so z žensko in gredo z njo spati, ženske pa ponavadi rabijo tisti kliker da se spravi v bolj intimen odnos z moškim.
Odgovore na ta vprašanja ve samo on in v bistvu je zdaj odvisno od tega kakšen je on v resnici in kako razmišlja...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zakaj je to neodgovorno samo z njene strani? It takes two to tango, nikjer ni napisala, da se mu je zlagala, da jemlje kontracepcijske(pa tudi če bi se mu, je tip neumen da ni poskrbel za zaščito in kar verjame neznanki) in zakaj on ni imel kondoma? Zakaj je neodgovorna samo ona? Žalostno dejstvo je, da bo najverjetneje za ta greh plačevala sama, razen če bo fant toliko pošten in vsaj, če ne drugega, plačeval za otroka. Tako da krivica leži na obeh in oba posledično za to odgovarjata zdaj. Poleg vsega je imela še tako nesrečo, da je za nosečnost izvedela prepozno. Vglavnem, zgodilo se je že marsikomu in marsikomu se še bo. Mnogo je otrok pod okriljem mame ali očeta samohranilca in to ne določa njegove prihodnosti. Obupni ste ljudje, ki mislite, da bo z otrokom konec, če biološkega očeta ne pozna ali pa ga nima. Koliko otrok, prijateljev, znancev poznam, ki so jim očetje/mame umrli v zgodnjem otroštvu(kar je še huje) ali pa so jih zapustili. To pomeni, da so obsojeni na propad? Ne, kvečjemu mora biti vzgoja ustreznejša in primerna odraščanju otroka. Seveda je grozno to, če odraščaš brez starša(joj tisti, ki so brez obeh(ali odraščajo s starimi starši) pa verjetno postanejo serijski morilci ha) vendar to ni nekaj, kar bi otroku nujno uničevalo prihodnost, če se s tem starš zna spopast na prav način. Ta ŽENSKA(ne dekle, najstnica) ima svoje stanovanje, službo in že preko pisanja se mi zdi precej bolj zrela, kot katerikol član tukaj, ki pametuje, vendar VSI delamo napake, takšne ali drugačne.
Osebno ti želim veliko sreče in predvsem zdrave pameti pri nadaljnjemu odvijanju dogodkov, ne obžaluj in razmišljaj preveč o tem. Zgodilo se je in situacijo lahko "popraviš" samo tako, da boš znala sebe in otroka popeljati na pravo pot. Prav si se odločila, ko si sporočila očetu, če ne drugega imaš vso pravico zahtevati od njega preživnino za otroka, če nebo hotel imeti nič z njim. Potem pa je pomembno, da uskladiš svoje življenje s tem novim prišlekom in ostaneš čimbolj racionalna, ker ni konec sveta. Ker se marsikdo spopada s tem in če bo konec slab ali dober je predvsem odvisno od tebe. Za kakšne malenkosti se upam, da lahko tudi obrneš na starše, drugače pa si tudi kot mama samohranilka sposobna otroka vzgojiti prav, če si tega želiš. Veliko sreče!
Osebno ti želim veliko sreče in predvsem zdrave pameti pri nadaljnjemu odvijanju dogodkov, ne obžaluj in razmišljaj preveč o tem. Zgodilo se je in situacijo lahko "popraviš" samo tako, da boš znala sebe in otroka popeljati na pravo pot. Prav si se odločila, ko si sporočila očetu, če ne drugega imaš vso pravico zahtevati od njega preživnino za otroka, če nebo hotel imeti nič z njim. Potem pa je pomembno, da uskladiš svoje življenje s tem novim prišlekom in ostaneš čimbolj racionalna, ker ni konec sveta. Ker se marsikdo spopada s tem in če bo konec slab ali dober je predvsem odvisno od tebe. Za kakšne malenkosti se upam, da lahko tudi obrneš na starše, drugače pa si tudi kot mama samohranilka sposobna otroka vzgojiti prav, če si tega želiš. Veliko sreče!
It was forever..but it didnt last long..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hoho! A si lahko se bolj zabita? Vsi zivijo normalno zivljenje? Niti tisti otroci, ki imajo oba starsa, ne zivijo vsi normalnega zivljenja (ne glede na to kako definiras normalno), in nemogoce je, da bi vsi otroci, ki nimajo oceta, ziveli normalno zivljenje. Nemogoce.Anja ^^ napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Za otroka gotovo ne. Ne morem verjet kako neumni so eni ljudje.powerpuf napisal/-a:mogoče se bo pa res vse srečno odvilo..
ja ti si žiu dokaz. Veliko otrok ne pozna svojih očetov, pa usi živijo normalno žiuljenje in se ne pritožujejo kako hudo jim je
Poleg tega gre tukaj se za primer, da si ona otroka ni zelela. In kdor misli, da odsotnost oceta nima vpliva na otrokov razvoj, pac ni prevec pametn.
Da so neumni ljudje je pa ciljalo predvsem na njo, na njen nezasciten f**, na to, da je rabila 4 mesece, da je pogruntala, da je noseca.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Mahagonij napisal/-a:Hoho! A si lahko se bolj zabita? Vsi zivijo normalno zivljenje? Niti tisti otroci, ki imajo oba starsa, ne zivijo vsi normalnega zivljenja (ne glede na to kako definiras normalno), in nemogoce je, da bi vsi otroci, ki nimajo oceta, ziveli normalno zivljenje. Nemogoce.Anja ^^ napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Za otroka gotovo ne. Ne morem verjet kako neumni so eni ljudje.powerpuf napisal/-a:mogoče se bo pa res vse srečno odvilo..
Poleg tega gre tukaj se za primer, da si ona otroka ni zelela. In kdor misli, da odsotnost oceta nima vpliva na otrokov razvoj, pac ni prevec pametn.
Da so neumni ljudje je pa ciljalo predvsem na njo, na njen nezasciten f**, na to, da je rabila 4 mesece, da je pogruntala, da je noseca.
ja pa uredu. A tip v tem primeru ni pa nič kriu al kaj? In ja sama poznam kar nekaj otrok, ki so odraščali brez očeta in ne čutijo nobenega pomankanja, usaj sami tko pravjo Dej mal razširi svoj pogled na bolj pozitivne stvari, ne da samo govoriš kakšna groza, ker bo mogoče brez očeta in blablabla. Vrjamem da bo mama dobro poskrbela zanj. Da je noseča pa ni ugotovila zato, ker še vedno nima redne menstruacije in ji je do zdej že nekajkrat izostala pa ni bila noseča. Lahko bi malo bolj natančno prebral za kaj se gre
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov