Otrok z neznancem

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pikica24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica24 » 04. Avg. 2010 12:04

floribunda napisal/-a:
Ostale se pa nehite obnašat kot neke svetnice, ki ste požrle vso pamet tega sveta. Nekatere mate res obupne replike.
Enkrat je en model reku: »Kdor je brez greha, naj vrže kamen? Nedolžni in krivi niso ločeni in se kakor dve kosti podlakti ne bodo nikdar razdvojili.«

Se popolnoma strinjam!
pikica24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica24 » 04. Avg. 2010 12:04

floribunda napisal/-a:
Ostale se pa nehite obnašat kot neke svetnice, ki ste požrle vso pamet tega sveta. Nekatere mate res obupne replike.
Enkrat je en model reku: »Kdor je brez greha, naj vrže kamen? Nedolžni in krivi niso ločeni in se kakor dve kosti podlakti ne bodo nikdar razdvojili.«

Se popolnoma strinjam!
Lain_K
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lain_K » 04. Avg. 2010 12:17

Se strinjam z predhodnicami.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Avg. 2010 13:55

floribunda napisal/-a: Tako da se mi zdi, da je to : tujega otoka ne bom mogel imeti tako rad kot svojega, malo larifari.

jaz se s tem sicer strinjam, ampak vseeno pozabljaš, da to ni/ne bo otrok iz njene prejšnje zveze. ampak bo ta otrok predstavljal njen "greh". jaz si ne predstavljam kako bi lahko njen bivši fant gledal na otroka kot na svojega, glede na to, da je ta otrok dejansko plod njene kurbarije. s tem, da ji je pa rekel, da ga ne mogel imeti isto rad (kar je grdo, a je vsaj iskren), pa ne vem kaj še razmišja? a živela bo z moškim, ki ne bo maral njenega otroka?
to je zame sebičnost in egoizem. in ona bo glasna, kako otroka ne bo nič manjkalo. pravzaprav mu bo manjkalo glavno: ljubezen. pol naj bo rajši sama in mu daje ljubezni za dva, ali naj splavi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 04. Avg. 2010 14:04

zakaj plod kurbarije? a ni pustila fanta in šele nato šla z drugim? sicer pa lahko naredita še enega svojega pa bo. pač, se zgodi, lahko je vesela, da jo fant še hoče nazaj. če je ljubezen, akaj pa ne. v kolikor pa bi zdaj rada na vsak način enga tipa, samo zato da ne bo otrok brez starša... je pa neumnost in se na dolgi rok ne bo izšlo
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 04. Avg. 2010 14:31

Samo ene pa res naredite iz muhe slona in obrnete stvari okol in okol.. z bivšem sta šla narazn in pol je zanosla z drugim.. nevem, kje je tu kurbarija.. pol smo vsi taki.. :roll:
ta sedanji je rekel, da ga nebi mogel imet tako rad, ne pa da ga nebi maral in nevem kaj.. če dobro pomisliš, bi vsak ali vsaka to vneprej rekel/la.. tud jaz sm to rekla, ko še nisem probala.. pa sem sprejela otroka od fanta, ko je imel mali 9mescov in sem se noro navezala na njega in ga sprejela kot svojega.. to je pač odvisno od karakterja.. to pa samo ti poznaš tega tvojega tipa tolko.. saj boš že med nosečnostjo vidla in spoznala, kako se bo obnašal.. če se bo veselil s tabo, če ti bo pomagal.. pa še ga imaš skoz čas skenslat, če ti ne bo odgovarjalo.. nevem zakaj bi ga zdaj mogla kar pustit, če se imata rada... se pa probaj dost pogovarjat z njim o tem, da se bo zavedal, kaj ga čaka..

upam, da vam bo uspelo in vso srečo!! :)
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Avg. 2010 18:31

teiika napisal/-a:Samo ene pa res naredite iz muhe slona in obrnete stvari okol in okol.. z bivšem sta šla narazn in pol je zanosla z drugim.. nevem, kje je tu kurbarija.. pol smo vsi taki.. :roll:
ta sedanji je rekel, da ga nebi mogel imet tako rad, ne pa da ga nebi maral in nevem kaj..
Sedanji = bivši, ki ga je pustila po 9 letih, zato da je lahko šla bit z enim s katerim je zanosila in zdej noče njunega otroka, zato gre punca nazaj k bivšemu/sedanjemu, ki želi njo, ne pa tudi otroka.
Ja, men se to zdi big deal in vredno "obračanja" naokol.

@floribunda, "problem" v tem konkretnem primeru se meni zdi, da je otrok "nastal", ehm, while they were on a break in ne pred zvezo-to bi še razumela..

@barbie_girl_85, tistega o komisijah pa nisem vedla, hvala za update; zdej pa vem neki novega. :)
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 04. Avg. 2010 18:56

purple_rain napisal/-a:Sedanji = bivši, ki ga je pustila po 9 letih, zato da je lahko šla bit z enim s katerim je zanosila in zdej noče njunega otroka, zato gre punca nazaj k bivšemu/sedanjemu, ki želi njo, ne pa tudi otroka.

Kje je napisala, da ta bivši=sedanji noče otroka, ampak sam njo?? nekak je očitno, da nje brez otroka ne more dobit in se tega menda zaveda, saj se je že jasno odločla, da ne bo splavila.. rekel je, da ga nebi mogel imet tako rad kot svojega...kar pa je za moje pojme samo neko predvidevanje, kar bo pa res, pa se bo izkazalo čez čas...
in kje, da ga je pustila, da je lahko šla bit z njim?kolko lahko razberem, ga ni prevarala s tem očetom otroka..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 04. Avg. 2010 19:14

...
Zadnjič spremenil tachika93, dne 06. Okt. 2013 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 04. Avg. 2010 19:19

tachika93 napisal/-a:Ljudje smo različni in nekateri so pripravljeni sprejet otroka drugega človeka, nekaterim pa to ni tako enostavno.

Se strinjam.. zato pa nevem, zakaj bi ona mogla zdaj bit sama, če je fant še vedno zaljubljen v njo in obratno.. lahko probata in kot sm že rekla, že med nosečnostjo bo vidla, kako se bo obnašal in še vedno ga lahko pusti.. definitivno pa ti mora bit otrok na prvem mestu!!
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 04. Avg. 2010 19:46

...
Zadnjič spremenil tachika93, dne 06. Okt. 2013 11:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Avg. 2010 19:54

teiika napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Sedanji = bivši, ki ga je pustila po 9 letih, zato da je lahko šla bit z enim s katerim je zanosila in zdej noče njunega otroka, zato gre punca nazaj k bivšemu/sedanjemu, ki želi njo, ne pa tudi otroka.

Kje je napisala, da ta bivši=sedanji noče otroka, ampak sam njo?? nekak je očitno, da nje brez otroka ne more dobit in se tega menda zaveda, saj se je že jasno odločla, da ne bo splavila.. rekel je, da ga nebi mogel imet tako rad kot svojega...kar pa je za moje pojme samo neko predvidevanje, kar bo pa res, pa se bo izkazalo čez čas...
in kje, da ga je pustila, da je lahko šla bit z njim?kolko lahko razberem, ga ni prevarala s tem očetom otroka..
Moja osebna interpretacija. :D
Priznam, da sem zaj* sem edino tisti del, kjer sem mislila, da biološki oče otroka noče nč s tem met (bojda je "navdušen"; noče pa nje).
Enivej, vem, da ni konkretno teh zadev rekla, ampak jz mam hudo hudo slab občutek, da je vse tole tumač sprevrženo in ...ehh. Not my problem. Samo upam, da bo čim manj takih situacij.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Avg. 2010 8:49

punkie_ napisal/-a:zakaj plod kurbarije? a ni pustila fanta in šele nato šla z drugim?

res je. my bad. ampak jaz imam vseeno občutek da hoče "očeta" svojemu otroku. vseeno koga.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 05. Avg. 2010 9:24

...
Zadnjič spremenil tachika93, dne 06. Okt. 2013 11:49, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Avg. 2010 10:20

ah, to je glupo in ne bo dolgo zdržalo

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov