Osebni obračun leta 2009
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Nadia* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2010
¤ uspešno opravila maturo in se vpisala na (ne ravno željen) faks
¤ preživela nekaj nepozabnih trenutkov s
¤ dobila novega družinskega člana :runningdog:
¤ kupila avto
¤ bila (pre)večkrat slabe volje, in se obremenjevala z nepotrebnimi stvarmi
Ocena 6/10
Delam na tem, da bo letošnje leto boooljše
¤ preživela nekaj nepozabnih trenutkov s
¤ dobila novega družinskega člana :runningdog:
¤ kupila avto
¤ bila (pre)večkrat slabe volje, in se obremenjevala z nepotrebnimi stvarmi
Ocena 6/10
Delam na tem, da bo letošnje leto boooljše
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Lansko leto je bilo prav luštno, čeprav malo bolj umirjeno kot prejšnja:
+ redno zaposlila
+ sredi leta zanosila
+ potovala, kolikor sta dopust in nosečnost dopuščala (London, ZDA, Madrid)
+ uživala s prijateljicami
+ uživala s svojim
+ bla na U2jih
Slabih stvari se sploh ne spomnim, ampak za nazaj je men vedno vse super
V 2010 pa upam na čim več prespanih noči
+ redno zaposlila
+ sredi leta zanosila
+ potovala, kolikor sta dopust in nosečnost dopuščala (London, ZDA, Madrid)
+ uživala s prijateljicami
+ uživala s svojim
+ bla na U2jih
Slabih stvari se sploh ne spomnim, ampak za nazaj je men vedno vse super
V 2010 pa upam na čim več prespanih noči
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
Meni je bilo super leto
- potovanja: Nemčija, Italija, Avstrija, Maroko, Srbija ...
- dobila delo na svojem področju
- zaslužila dovolj, da nisem rabila gledat na vsak cent
- svoj optimistični pogled na življenje prenesla na par ljudi
in še in še...
so tudi slabe stvari, kot vedno, ampak se mi ne zdijo pomembne, saj vedno uživam v lepih malenkostih
- potovanja: Nemčija, Italija, Avstrija, Maroko, Srbija ...
- dobila delo na svojem področju
- zaslužila dovolj, da nisem rabila gledat na vsak cent
- svoj optimistični pogled na življenje prenesla na par ljudi
in še in še...
so tudi slabe stvari, kot vedno, ampak se mi ne zdijo pomembne, saj vedno uživam v lepih malenkostih
- Moonlight princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2009
- Kraj: maribor
Leto 2009 kaj naj rečem najhujše in najbolj boleče leto mojega življenja. Smrt dedka ki mi je veliko pomenil, to da sm padla en letnik faxa zaradi enega samega izpita, da sem izgubila prijatelje med drugim tudi take ki sem jim zaupala še preveč, da se je že tako nesrečna ljubezen se sprevrgla v še večjo moro, da sem imela težave z zdravjem, da sem bila večino časa na robu živcev. da sem bila doma ves čas na bojni nogi.....in še bi lahko naštevala.Hvala bogu se je končno izteklo in upam da bo leto 2010 vsaj za odtenek boljše
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Začelo se je izredno slabo saj nas je zapustu en mali sonček....v prihodnjih dneh se bliža obletnica (ni bil sicer družinski član...ampak vseeno mi je hudo...). Drugače pa je leto samo po sebi imelo svoje pluse in minuse...
Plusi:
* končno in dokončno prebolela bivšega - to lahko z zagotovostjo rečem...mi je pa všeč da sva zdej kao frenda in se vsaj normalno pogovorjava...
* ugotovila, da sva z enim znancem u bistvu u žlahti...tako da moj "pozabljeni, mrzli al karkoli že" bratranec je zadnje cajte tudi moj župnik in js njemu tudi...vsega sicer ne ve, so pa določene zadeve za katere sm vesela da mu jih lahko povem...
* skenslala ljudi iz mojega življenja ki so me samo izkoriščali in js budalo kao tega nism vidla...
* uspešno kolovratila med službo, faxom, družinskimi obveznostmi in družabnim življenjem...nekako se je vse izšlo, čeprav se je na prvi pogled zdelo kot da ni niti najmanjše možnosti da mi vse skupi uspe....
* spoznala zelooooooooooo veliko novih ljudi...
* se spet najdla skupi z določenimi ljudmi ki smo iz takih ali drugačnih razlogov z leti na nek način "razšli"...ni to da se non stop družimo, le redno vzdržujemo stike...
*zvedla da je ena kolegica noseča...to štejem pod plus sicer zato ker sm dobesedno med posvečenimi ki vedo za nosečnost...
* z osebo X preživela nekaj nepozabnih trenutkov
Minusi:
* zelo ekstremno se mi je poslabšal vid...od tega da sm pred enim letom komot vidla še vse brez očal, da zdej brez očal vidim samo še meter pred nosom....
* 2x pljučnica, težave s hrbtenico...
* naredila za moje pojme največjo neumnost v življneju...za to pomoje ne bojo vedli niti praprapravnuki...vsekakor je slabo če kdo izve...
* nenehni prestresi ki so se non stop dogajali v moje osebnem življenju...
* popustila na nekem področju za katerega sm vedno govorila da tega ne bom nikoli storila...
* zaradi osebe X preveč prejokala
Nekje vmes:
* odjebala FF ker je preveč najedal...on je postal preveč čustven...js pa na to nism bla pripravljena...
* spoznala njega - oseba X...ki je, če v celoti z objektivnim pogledom pogledam čez vse na nek način kriv za vsa moja čustvena nihanja...
* ^^proti koncu leta posledično ugotavljala, da je zame še najboljše če vse skupaj pustim in grem sama naprej, ker mam včasih občutek kot da sm v nekem krogu, katerega črte ne smem prestopit ->in to mi ni všeč
* ^^vse skupaj je sicer lažje rečt kot naredit...ampak postopek "odhajanja" njega iz mojega življenja še poteka...
Splošna ocena: 5,5/10
upam, da se bodo določene stvari izboljšale v 2010.
Plusi:
* končno in dokončno prebolela bivšega - to lahko z zagotovostjo rečem...mi je pa všeč da sva zdej kao frenda in se vsaj normalno pogovorjava...
* ugotovila, da sva z enim znancem u bistvu u žlahti...tako da moj "pozabljeni, mrzli al karkoli že" bratranec je zadnje cajte tudi moj župnik in js njemu tudi...vsega sicer ne ve, so pa določene zadeve za katere sm vesela da mu jih lahko povem...
* skenslala ljudi iz mojega življenja ki so me samo izkoriščali in js budalo kao tega nism vidla...
* uspešno kolovratila med službo, faxom, družinskimi obveznostmi in družabnim življenjem...nekako se je vse izšlo, čeprav se je na prvi pogled zdelo kot da ni niti najmanjše možnosti da mi vse skupi uspe....
* spoznala zelooooooooooo veliko novih ljudi...
* se spet najdla skupi z določenimi ljudmi ki smo iz takih ali drugačnih razlogov z leti na nek način "razšli"...ni to da se non stop družimo, le redno vzdržujemo stike...
*zvedla da je ena kolegica noseča...to štejem pod plus sicer zato ker sm dobesedno med posvečenimi ki vedo za nosečnost...
* z osebo X preživela nekaj nepozabnih trenutkov
Minusi:
* zelo ekstremno se mi je poslabšal vid...od tega da sm pred enim letom komot vidla še vse brez očal, da zdej brez očal vidim samo še meter pred nosom....
* 2x pljučnica, težave s hrbtenico...
* naredila za moje pojme največjo neumnost v življneju...za to pomoje ne bojo vedli niti praprapravnuki...vsekakor je slabo če kdo izve...
* nenehni prestresi ki so se non stop dogajali v moje osebnem življenju...
* popustila na nekem področju za katerega sm vedno govorila da tega ne bom nikoli storila...
* zaradi osebe X preveč prejokala
Nekje vmes:
* odjebala FF ker je preveč najedal...on je postal preveč čustven...js pa na to nism bla pripravljena...
* spoznala njega - oseba X...ki je, če v celoti z objektivnim pogledom pogledam čez vse na nek način kriv za vsa moja čustvena nihanja...
* ^^proti koncu leta posledično ugotavljala, da je zame še najboljše če vse skupaj pustim in grem sama naprej, ker mam včasih občutek kot da sm v nekem krogu, katerega črte ne smem prestopit ->in to mi ni všeč
* ^^vse skupaj je sicer lažje rečt kot naredit...ampak postopek "odhajanja" njega iz mojega življenja še poteka...
Splošna ocena: 5,5/10
upam, da se bodo določene stvari izboljšale v 2010.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- bla v Amsterdamu in na Pagu 3 tedene
- kriza z denarjem
- več enonočnih avantur
- 2 veliki razočaranji
- kupla nov prenosnik
- začela obiskovat sex shope
- nisem našla volje da bi čisto dokončala faks in sem podaljšala absolventa
- blo je nekaj res dobrih žurov, a me je v zadnjih mesecih leta minilo hodit ven
- prebrala sem najboljšo knjigo ever: Pohod(t)nica
V splošnem precej slabo leto.
Leto 2010, se je vsaj glede denarja, začelo zelo dobro.
- kriza z denarjem
- več enonočnih avantur
- 2 veliki razočaranji
- kupla nov prenosnik
- začela obiskovat sex shope
- nisem našla volje da bi čisto dokončala faks in sem podaljšala absolventa
- blo je nekaj res dobrih žurov, a me je v zadnjih mesecih leta minilo hodit ven
- prebrala sem najboljšo knjigo ever: Pohod(t)nica
V splošnem precej slabo leto.
Leto 2010, se je vsaj glede denarja, začelo zelo dobro.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Bolš k 2008 Največji dosežek je bila super opravljena matura, skozi katero sem se pogumno pregrizla na lastno pest in vpis na faks ter nobenih problemov z zdravjem. Spoznala sem tudi ogrooomno kul ljudi. Pridno sem šparala. Eno zelo lepo potovanje. Operacija, ki je rešila življenje moji psički.
Na nekaterih področjih sem malo zaspala in jih nameravam naprej razvijati letos.
Na nekaterih področjih sem malo zaspala in jih nameravam naprej razvijati letos.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
se mi je kar dogajalo:
Dobro
*dobila sem redno službo
*nrdila 2 izpita
*ljubezen je šla za veliko stopnjičk na gor
*kupila sm si avto
*s starši se bolje razumem
* uživala sm zelooo zelooo
Slabo
* smrt dveh prijateljev
Vrjetno sm še mariskaj pozabila povedat....
V letu 2010 sm si pa zaenkrt zadala da nrdim letnik, da mogoče najdem službo svoji izobrazbi primerno, sj je ta čist ok ampak vseeno bi blo fajn dobit neki takga za kar se izobražujem, kupt si morm novo omaro pa da bo vse super fino fajn tko kot je blo do zdej
Dobro
*dobila sem redno službo
*nrdila 2 izpita
*ljubezen je šla za veliko stopnjičk na gor
*kupila sm si avto
*s starši se bolje razumem
* uživala sm zelooo zelooo
Slabo
* smrt dveh prijateljev
Vrjetno sm še mariskaj pozabila povedat....
V letu 2010 sm si pa zaenkrt zadala da nrdim letnik, da mogoče najdem službo svoji izobrazbi primerno, sj je ta čist ok ampak vseeno bi blo fajn dobit neki takga za kar se izobražujem, kupt si morm novo omaro pa da bo vse super fino fajn tko kot je blo do zdej
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
+ bla na najboljšem dopustu
+ uspešno opravla maturo
+ pršla na željen faks
+ opravla že neki izpitov na faksu
+ se preselila na svoje ( mislim, da mi je ta najpomembnejša)
+ obdržala službo
+ delala na nekaj pomembnih fotoshootingih ...
+ zdravje se mi je fejst poboljšalo
- zarat faksa sm mogla opustit eno drugo dejavnost, k mi je sicer še vedno zlo pr srcu
ocena: 9,5/10
+ uspešno opravla maturo
+ pršla na željen faks
+ opravla že neki izpitov na faksu
+ se preselila na svoje ( mislim, da mi je ta najpomembnejša)
+ obdržala službo
+ delala na nekaj pomembnih fotoshootingih ...
+ zdravje se mi je fejst poboljšalo
- zarat faksa sm mogla opustit eno drugo dejavnost, k mi je sicer še vedno zlo pr srcu
ocena: 9,5/10
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Jst tud mislem, da je za mano dobro leto. Upam, da bo leto 2010 še bolše
Med največje pluske si štejem naslednje stvari:
* s fantom se super razumeva
* nardila sem vse izpite na faksu
* končn mi je na faksu ratal dobit izbirne predmete, ki sem jih hotla met
* spoznal sem kar precej novih ljudi, s katerimi se super razumem
* preživela en teden na morju in en teden v toplicah
* z zdravjem nisem mela težav (če odštejem malo boleč gleženj )
* ratal mi je usklajevat službo in faks
* konc leta sem našparala dost denarja in si kupila prenosnik - želja že dalj časa, ampak mi finančno ni znesl
So pa seveda tud minusi:
* ni mi ratal it v Nemčijo. Cilj za to leto!
* premal sm žurala, zarad keša sm zamudila partye na ktere sm zlo hotla it
*premalo zasluženega denarja za moj luksuz. Sm skoz mela lih tok keša, da mi je ratal pridit čez mesec.
Med največje pluske si štejem naslednje stvari:
* s fantom se super razumeva
* nardila sem vse izpite na faksu
* končn mi je na faksu ratal dobit izbirne predmete, ki sem jih hotla met
* spoznal sem kar precej novih ljudi, s katerimi se super razumem
* preživela en teden na morju in en teden v toplicah
* z zdravjem nisem mela težav (če odštejem malo boleč gleženj )
* ratal mi je usklajevat službo in faks
* konc leta sem našparala dost denarja in si kupila prenosnik - želja že dalj časa, ampak mi finančno ni znesl
So pa seveda tud minusi:
* ni mi ratal it v Nemčijo. Cilj za to leto!
* premal sm žurala, zarad keša sm zamudila partye na ktere sm zlo hotla it
*premalo zasluženega denarja za moj luksuz. Sm skoz mela lih tok keša, da mi je ratal pridit čez mesec.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
No, saj so se tud men dogajale v 2009 lepe stvari... Postala sem krstna botra, dobila nečaka, shujšala dobrih 10 kg, kupila še kak kos pohištva, ki je manjkal, s psičko sva opravili izpit BBH...
Tak da ni vse tak črno, kot sem opisala v enem od prejšnjih prispevkov v tej temi. Tako je preteklo leto bilo sicer povprečno, zaradi predhodno opisanih neprijetnih dogodkov, ampak vedno bi lahko bilo huje, a ne?:)
Bo pa zato 2010 dobro leto!
Tak da ni vse tak črno, kot sem opisala v enem od prejšnjih prispevkov v tej temi. Tako je preteklo leto bilo sicer povprečno, zaradi predhodno opisanih neprijetnih dogodkov, ampak vedno bi lahko bilo huje, a ne?:)
Bo pa zato 2010 dobro leto!
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
* končala enoletno zvezo, sicer z veliko potenciala, ampak premalo interesa iz obeh strani... rip
* preživela en teden na francoskem snegu in se naučila lepo furat
* ponovno odkrila svojo kreativnost, s svojo skupino delala dobre projekte
* pojedla strah pred zagovori in preživela vse improvizirane predstavitve teh projektov
* se hudo navezala s tremi sošolci, pila velike količine piva in preživljala z njimi čas na piknik-dekci v parku
* postala ponosna lastnica dveh športnih rekvizitov ki sta bila dooolgo predolgo na wishlisti! Kvalitetno gorsko kolo in longboard!
* se noro zaljubila in zlezla pod kožo bitju, ki v meni (po šestih letih! končno nekdo!) zbuja tisto zaupljivo nežno ljubeče bitje
* zafurala letnik, izkoristla status pavzerja in si poiskala kul plačano službo s super kolektivom, ki me bo dosti naučila
* prespala novo leto!
bilo je luštno, obljube za 2010:
* leto ne bo v ničemer podobno decembru2009! ( nobenega frej dneva, živčne stranke, podvitaminoza, dehidracija, nič športne aktivnosti, pričkanje s fantom, požrti živci, premalo spanja,... )
* preživela en teden na francoskem snegu in se naučila lepo furat
* ponovno odkrila svojo kreativnost, s svojo skupino delala dobre projekte
* pojedla strah pred zagovori in preživela vse improvizirane predstavitve teh projektov
* se hudo navezala s tremi sošolci, pila velike količine piva in preživljala z njimi čas na piknik-dekci v parku
* postala ponosna lastnica dveh športnih rekvizitov ki sta bila dooolgo predolgo na wishlisti! Kvalitetno gorsko kolo in longboard!
* se noro zaljubila in zlezla pod kožo bitju, ki v meni (po šestih letih! končno nekdo!) zbuja tisto zaupljivo nežno ljubeče bitje
* zafurala letnik, izkoristla status pavzerja in si poiskala kul plačano službo s super kolektivom, ki me bo dosti naučila
* prespala novo leto!
bilo je luštno, obljube za 2010:
* leto ne bo v ničemer podobno decembru2009! ( nobenega frej dneva, živčne stranke, podvitaminoza, dehidracija, nič športne aktivnosti, pričkanje s fantom, požrti živci, premalo spanja,... )
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov