Osebni obračun leta 2009
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Zanima me, kako ocenjujete leto 2009, ki je za nami, glede na vaše osebno stanje, odnose, uspehe, morebitne življenjenjske spremembe...Skratka, kaj se vam je pomembnega dogajalo na materialnem, čustvenem, ljubezenskem, delovnem področju...?
Ste si zadali na začetku leta kakšne cilje pa jih niste uresničili, ali pa ste dosegli uspehe, ki si jih niste niti predstavljali in nanje niste pomislili? So se vam zgodile kake druge pomembne reči, ki ste se jih razveselili, se zaradi njih jokali in se počutili izgubljeno, ki so vas za vedno zaznamovale, vam spremenile življenje...?
Torej, kakšen je vaš osebni obračun preteklega leta?
Ste si zadali na začetku leta kakšne cilje pa jih niste uresničili, ali pa ste dosegli uspehe, ki si jih niste niti predstavljali in nanje niste pomislili? So se vam zgodile kake druge pomembne reči, ki ste se jih razveselili, se zaradi njih jokali in se počutili izgubljeno, ki so vas za vedno zaznamovale, vam spremenile življenje...?
Torej, kakšen je vaš osebni obračun preteklega leta?
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Naredila sem letnik, se s fantom vselila v skupno stanovanje in spoznala, kaj pomeni biti ves čas v minusu.
Every rose has its thorn
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
po eni strani je bilo eno izmed slabših let mojega življenja. ful sem zbolela in posledično nisem mogla naredit letnika, vsi eni plani so splavali po vodi, narazen sem šla s fantom, s katerim sem bila na začetku lanskega leta še zelo srečna. pol so bli še razni drugi kiksi, med drugim tudi to, da je odpadel koncert moje največje zvezde in vsi drugi poskusi, da bi ujela kakšen koncert so se mi izmikali kot prekleto..
AMPAK,
po drugi strani pa niti ni bilo TAK slabo. vedno bolj razmišljam, da se je vse slabo zgodilo z nekimi nameni.. mogoče je pripravljalo nujno podlago okoliščin, da bo to leto zdaj ful dobro naprimer od propadlega koncerta (in tudi morja, spet zaradi bolezni) mi je ostalo kr nekaj keša, ki ga hranim še zdaj, razhod s fantom pa mi je tudi omogočil razlitje nekih skritih notranjih sil in zdaj vsaj vem, da to ni bilo to in da je treba naprej. kar se tiče bolezni, pa sem od takrat naprej ful bolj pazljiva in začela cenit nekatere stvari, ki so mi prej bile samoumevne. za letnik mi je edino precej žal, kr mi je res malo zmanjkalo, ampak glede na to, da imam zdaj ful več časa, ful več delam in si prvič v življenju lahko delam malo večje lastne prihranke, s katerimi si nameravam privoščit kaj, o čemer sem še pred kratkim lahko samo sanjala..
in čist tak pogledano, sem spoznala in se zbližala z nekaj fenomenalnimi ljudmi, osebnostno sem (za moje pojme) neverjetno zrastla, postala še bolj zamozadostna in doživela kar nekaj norih dni in noči..
ma pravzaprav je pametno kaj takega narest, jaz takšen pregled delam prvič ever in sem se kr malo zamislila kako črnogleda sem včasih, kljub temu da je lepo..
torej, analiza opravljena letu 2009 dam oceno 7/10
AMPAK,
po drugi strani pa niti ni bilo TAK slabo. vedno bolj razmišljam, da se je vse slabo zgodilo z nekimi nameni.. mogoče je pripravljalo nujno podlago okoliščin, da bo to leto zdaj ful dobro naprimer od propadlega koncerta (in tudi morja, spet zaradi bolezni) mi je ostalo kr nekaj keša, ki ga hranim še zdaj, razhod s fantom pa mi je tudi omogočil razlitje nekih skritih notranjih sil in zdaj vsaj vem, da to ni bilo to in da je treba naprej. kar se tiče bolezni, pa sem od takrat naprej ful bolj pazljiva in začela cenit nekatere stvari, ki so mi prej bile samoumevne. za letnik mi je edino precej žal, kr mi je res malo zmanjkalo, ampak glede na to, da imam zdaj ful več časa, ful več delam in si prvič v življenju lahko delam malo večje lastne prihranke, s katerimi si nameravam privoščit kaj, o čemer sem še pred kratkim lahko samo sanjala..
in čist tak pogledano, sem spoznala in se zbližala z nekaj fenomenalnimi ljudmi, osebnostno sem (za moje pojme) neverjetno zrastla, postala še bolj zamozadostna in doživela kar nekaj norih dni in noči..
ma pravzaprav je pametno kaj takega narest, jaz takšen pregled delam prvič ever in sem se kr malo zamislila kako črnogleda sem včasih, kljub temu da je lepo..
torej, analiza opravljena letu 2009 dam oceno 7/10
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
bilo je veliko dobrih in tudi slabih stvari, ampak pustimo zdej slabe..
Naredila letnik, našla novo stanovanje, kupila avto, našla super službo ( vendar zaradi pomanjkanja časa (šola), službo pustila. upam da se to popravi saj potrebujem denar ), preživela leto neverjetnih zabav, druženj, spoznanj...
Je kar lepo leto za mano
Naredila letnik, našla novo stanovanje, kupila avto, našla super službo ( vendar zaradi pomanjkanja časa (šola), službo pustila. upam da se to popravi saj potrebujem denar ), preživela leto neverjetnih zabav, druženj, spoznanj...
Je kar lepo leto za mano
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Če pogledam nazaj, je blo leto 2009 zame zelo stresno. Blo je ful stresnih situacij, sama sebe sem negativno presenetla v tem kolk živčna sm bla in kolk sm se presekirala. Če pogledam zdj nazaj se mi zdi, da zaradi brezveznih stvari, ampak v tistem trenutku je težko tko mislt. S fantom sva mela miljon problemov, na faxu ni šlo vse po načrtu, ampak se je na koncu vse dobr izšlo. Zamenjala sm tut službo, ker mi v prejšnji ni blo dobr.
Uglavnem pustmo slabe stvari v starem letu. Dobre sem pa definitivno nesla s sabo.. kupla sm si nov avto, nov mobi, s fantom sva uredila zadeve, zamenjala sem nekaj prijateljic, s katerimi (novimi) sem preživela veliko lepih večerov & žurk..
Ocena 6/10.
Uglavnem pustmo slabe stvari v starem letu. Dobre sem pa definitivno nesla s sabo.. kupla sm si nov avto, nov mobi, s fantom sva uredila zadeve, zamenjala sem nekaj prijateljic, s katerimi (novimi) sem preživela veliko lepih večerov & žurk..
Ocena 6/10.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
* izgubila eno najboljših prijateljic, ker me je zaj***** na celi črti.
* s fantom uživala celo leto, razen manjših sporov.
* naredila še en letnik faxa, obdržala štipendijo, delala.
* predvsem sem pa spoznala, da prava prijateljstva res ostanejo, da se ni treba videt vsak dan z vsemi, pa so vseeno zmeraj tu.
* s fantom uživala celo leto, razen manjših sporov.
* naredila še en letnik faxa, obdržala štipendijo, delala.
* predvsem sem pa spoznala, da prava prijateljstva res ostanejo, da se ni treba videt vsak dan z vsemi, pa so vseeno zmeraj tu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sicer nisem ravno vegetirala, ampak vseeno upam, da bom v novem letu v svoje življenje vnesla par sprememb. ogromnih sprememb.
držte pesti
držte pesti
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
hm, jaz sem si izpolnila eno izmed svojih največjih želja, ki je bila obenem velik izziv in s tem pridobila eno veliko življenjsko izkušnjo, samozavest in si obet, da še letos izpolnim en tak izziv. drugače sem ponosna nase, ker mi je v toku parih preteklih let uspelo malo predugračit svojo osebnost ali kako naj se izrazim...uspelo se mi je otresti pesimizma, sem veliko bolj nasmejana, do nikogar ne držim zamere/sovraštva/jeze/... ampak pustim ljudem da živijo po svoje in iskreno vsem želim samo najboljše. to je zame velik dosežek, ki je hkrati zelo osvobojajoč
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
No, leto 2009 ni bilo nič kaj posebnega. Prej slabo, kot dobro. Ni se dogajalo nič posebnega, prelomnega, kar sem sicer tudi pričakovala. Večji del leta sem že v stresu zaradi velikega izziva, ki me čaka. Prav tako sem večji del leta brez dohodka. Vmes se je še moj fant poškodoval in sem se za dva tedna utaborila v bolnišnici... Sem pa dobila nečaka - ena redkih svetlih točk.
Sicer pa se v tem letu ni dogajalo nič posebnega. Vse večje prelomnice - diploma, prva služba, nakup avta, svoje stanovanje skupaj s fantom, nabava psičk... so se dogajale že prej. Nekaj večjih dogajanj pa glede na pričakovano sosledje dogodkov pričakujem v naslednjem letu. Tak da upam in verjamem, da bo 2010 srečnejše (desetka je bla zmeraj moja najljubša številka:)
Sicer pa se v tem letu ni dogajalo nič posebnega. Vse večje prelomnice - diploma, prva služba, nakup avta, svoje stanovanje skupaj s fantom, nabava psičk... so se dogajale že prej. Nekaj večjih dogajanj pa glede na pričakovano sosledje dogodkov pričakujem v naslednjem letu. Tak da upam in verjamem, da bo 2010 srečnejše (desetka je bla zmeraj moja najljubša številka:)
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Zame je bilo fenomenalno. V letu 2009 sem:
- se redno zaposlila
- naredila še zadnji izpit na faksu
- diplomirala
- opravila strokovni izpit
- dobila mojo mucico
- bila birmanska botra
itd, itd... sigurno sem cel kup malenkosti še pozabila omeniti. Za leto 2010 pa upam, da mi bo prineslo predvsem več mirnih živcev, ustaljenosti, po potrebi pa tudi presenečenj in novosti.
- se redno zaposlila
- naredila še zadnji izpit na faksu
- diplomirala
- opravila strokovni izpit
- dobila mojo mucico
- bila birmanska botra
itd, itd... sigurno sem cel kup malenkosti še pozabila omeniti. Za leto 2010 pa upam, da mi bo prineslo predvsem več mirnih živcev, ustaljenosti, po potrebi pa tudi presenečenj in novosti.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, kaj pa vem kakšno je bilo prejšnje leto. Nekak 6/10.
Dobro:
* potovanja: London, 2× teden morja, 2× Švica (službeno), koncert U2, koncert Killersov v Lj
* ogromno luštnih trenutkov s fantom (1 leto in 7 mescev, pa se še kar prenašava )
* se delno odvadila nakupovat (le še na potovanjih ali stvari, ki res mi všeč)
Slabo:
* mirovanje štipendije in neuspeli letnik
* premalo potovanj
* premalo zasluženega denarja
Še posebno prva slaba stvar mi povzročila preveč skrbi in živčnih trenutkov. Se poskušam manj sekirat
Naslednje leto upam na vsaj oceno 8
Dobro:
* potovanja: London, 2× teden morja, 2× Švica (službeno), koncert U2, koncert Killersov v Lj
* ogromno luštnih trenutkov s fantom (1 leto in 7 mescev, pa se še kar prenašava )
* se delno odvadila nakupovat (le še na potovanjih ali stvari, ki res mi všeč)
Slabo:
* mirovanje štipendije in neuspeli letnik
* premalo potovanj
* premalo zasluženega denarja
Še posebno prva slaba stvar mi povzročila preveč skrbi in živčnih trenutkov. Se poskušam manj sekirat
Naslednje leto upam na vsaj oceno 8
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov