Osamljenost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nole
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 02. Maj. 2011 9:29

zmenjeno kleo :D Vem pa to, da mi obisk raznih dejavnosti ne bo prinesel novih znancev in prijateljev, zato se teh dejavnosti tud ne udeležujem
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2011 9:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Maj. 2011 10:07

Nole napisal/-a:zmenjeno kleo :D Vem pa to, da mi obisk raznih dejavnosti ne bo prinesel novih znancev in prijateljev, zato se teh dejavnosti tud ne udeležujem

Kako da ne? Kje pa misliš, da boš spoznal ljudi?
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 02. Maj. 2011 10:29

govorim o tem, da bi tam verjetno spoznal ljudi za kave, kakšno pijačo itd, kakšnega resnega prijateljstva pa po mojem ne, sploh zdaj ko sem 20. Zato sem pa rekel, da obupujem, ker se mi zdi, da ko enkrat nisi več najstnik težko skleneš z nekom prijateljstvo s katerim bi hodil skoz žurat, pa se družit ob pomladnih dnevih itd
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2011 10:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 02. Maj. 2011 10:45

vem, da to izpade kot jamranje, taki so pač moji občutki in jih pač delim na forumu in ne vem v čem bi bil problem
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2011 10:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 02. Maj. 2011 10:48

Se mi zdi, da delaš probleme tam kjer jih ni. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 02. Maj. 2011 10:52

sirova štručka, sej sprejmem vsako mnenje in nasvet, zato sem tud pisal, ker se ne morem sprijaznit s tem, da nimam koga za družit

mclarnovc, men se zdi kar velik problem, da nimaš oseb za družit, ker s tem trpijo tud druge stvari
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Maj. 2011 10:54

Nole napisal/-a:govorim o tem, da bi tam verjetno spoznal ljudi za kave, kakšno pijačo itd, kakšnega resnega prijateljstva pa po mojem ne, sploh zdaj ko sem 20. Zato sem pa rekel, da obupujem, ker se mi zdi, da ko enkrat nisi več najstnik težko skleneš z nekom prijateljstvo s katerim bi hodil skoz žurat, pa se družit ob pomladnih dnevih itd

Jah, dokler ne greš s človekom na pijačo, nimaš niti šans za sklenitev resnega prijateljstva.

Tvoja filozofija, da se ti zdi sklepanje pozanstev brezvezno, ker hočeš prave prijatelje, se mi zdi nekako tako zgrešena kot tisto, da človeku ni do zmenkov, ker išče resno zvezo.
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 02. Maj. 2011 11:00

julia_ odličen primer... imaš kar prav... Prijatelji ne letijo z neba in I guess je mal utopično mišljenje, da bom ob tem ko bom sedel na Prešercu postal najboljši prijatelj z nekom, ki sedi zraven mene :lol:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Maj. 2011 11:03

Valjda. Če se bosta pa dovolj zaštekala in šla na pivo, je pa to lahko the beginning of a beautiful friendship :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 02. Maj. 2011 11:48

Nole napisal/-a:mclarnovc, men se zdi kar velik problem, da nimaš oseb za družit, ker s tem trpijo tud druge stvari

Če boš ždel notri tudi nimaš šans, da bi spoznal osebe za se družit. Hobija nimaš nobenga?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Baaaby. » 02. Maj. 2011 12:41

Evo pri meni je tudi tako. Jest sem pa iz enga kraja, kjer mam relativno zlo mal frendov, v drugem kamor hodim v srednjo pa veliko in nastane problem med vikendi, ko bi se rada z družla z njimi, pa ne morem, ker mi še manjka nekaj časa do vozniškega(drugega prevoza kot avto se na žalost ne da dobit). In potem ker se ne družiš s sošolci, nekako izpadeš ven iz njihove družbe in včasih se počutim, kot da ne spadam nikamor več..
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 02. Maj. 2011 14:24

Mclarnovc mam hobije, ampak so večinoma individualni. Si bom zgleda moral zamenjat hobije

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov