Osamljenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nole
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
govorim o tem, da bi tam verjetno spoznal ljudi za kave, kakšno pijačo itd, kakšnega resnega prijateljstva pa po mojem ne, sploh zdaj ko sem 20. Zato sem pa rekel, da obupujem, ker se mi zdi, da ko enkrat nisi več najstnik težko skleneš z nekom prijateljstvo s katerim bi hodil skoz žurat, pa se družit ob pomladnih dnevih itd
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nole
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka, sej sprejmem vsako mnenje in nasvet, zato sem tud pisal, ker se ne morem sprijaznit s tem, da nimam koga za družit
mclarnovc, men se zdi kar velik problem, da nimaš oseb za družit, ker s tem trpijo tud druge stvari
mclarnovc, men se zdi kar velik problem, da nimaš oseb za družit, ker s tem trpijo tud druge stvari
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Nole napisal/-a:govorim o tem, da bi tam verjetno spoznal ljudi za kave, kakšno pijačo itd, kakšnega resnega prijateljstva pa po mojem ne, sploh zdaj ko sem 20. Zato sem pa rekel, da obupujem, ker se mi zdi, da ko enkrat nisi več najstnik težko skleneš z nekom prijateljstvo s katerim bi hodil skoz žurat, pa se družit ob pomladnih dnevih itd
Jah, dokler ne greš s človekom na pijačo, nimaš niti šans za sklenitev resnega prijateljstva.
Tvoja filozofija, da se ti zdi sklepanje pozanstev brezvezno, ker hočeš prave prijatelje, se mi zdi nekako tako zgrešena kot tisto, da človeku ni do zmenkov, ker išče resno zvezo.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Nole napisal/-a:mclarnovc, men se zdi kar velik problem, da nimaš oseb za družit, ker s tem trpijo tud druge stvari
Če boš ždel notri tudi nimaš šans, da bi spoznal osebe za se družit. Hobija nimaš nobenga?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
Evo pri meni je tudi tako. Jest sem pa iz enga kraja, kjer mam relativno zlo mal frendov, v drugem kamor hodim v srednjo pa veliko in nastane problem med vikendi, ko bi se rada z družla z njimi, pa ne morem, ker mi še manjka nekaj časa do vozniškega(drugega prevoza kot avto se na žalost ne da dobit). In potem ker se ne družiš s sošolci, nekako izpadeš ven iz njihove družbe in včasih se počutim, kot da ne spadam nikamor več..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov