Osamljenost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Avg. 2009 8:06

Ja ja tudi jaz sem osamljena, ampak, če to napišeš na forum pomeni, da jokaš. Tukaj ni ljudi s katerimi bi se lahko normalno pogovarjal. Kaj šele navezal stik.
Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 31. Avg. 2009 13:33

ana27 napisal/-a:Ja ja tudi jaz sem osamljena, ampak, če to napišeš na forum pomeni, da jokaš. Tukaj ni ljudi s katerimi bi se lahko normalno pogovarjal. Kaj šele navezal stik.

:zustimm:
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 22. Okt. 2009 15:26

pozdravljeni... šla sem gledat po forumu če obstaja kaj podobnega in obstaja :) v glavnem, jaz imam tut probleme s tem, da nimam nobenega, za mojo best frendico sem ugotovila, da je hinavka... imam približno 2 dobra kolega, pa še ta nista v lj. :( na faks si ne upam, ker sem lani ponavljala, letos pa imam nove sošolce, jaz pa zelo težko navežem stik. ful mi je bedno iti na predavanje, ker nobenega ne poznam itd. :/ mate kašno idejo, je tu kdo ki še tako rabi družbo, je kdo za novo spoznanje itd? pa lep (deževen) dan
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 22. Okt. 2009 15:35

Idi na faks, čeprav nobenega ne poznaš. Ne delaj si tega, da boš ostajala doma in se zapirala v sebe. Nauči se it med ljudi in se imet hkrati fajn sama s sabo. Saj je na predavanjih dosti ljudi, ki sedijo sami. S tem ti ne namigujem na to, da idi do njih itd...ampak da ni to nič nenavadnega, če nimaš glih 5 hihitajočih barbik okoli sebe.
Veš, če si sama, si vsaj v dobri družbi :P
Za navezovanje novih stikov-vsaj po mojih izkušnjah-pa je zelo dobro se udeleževati aktivnosti športne vzgoje. Tam pa ziher koga na novo spoznaš, ker se dosti folka vpiše na dejavnost, ki jih veseli, čeprav se njihovi kolegi vpišejo na druge stvari...in šport itak povezuje. Pol po treningu pa še na kako pijačo...al pa maš mogoče isto pot do doma...pa že pride do neke debate.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2009 15:46

^^to s sportno se strinjam :) jaz sem tudi tam spoznala dosti ljudi.
na predavanja pa le. kaj pa studiras oz. koliko vas je v letniku? mi smo zdaj v 2.letniku isto kot srednjesolski razred...ker nas je samo okrog 50, vsi se poznamo med sabo in je prav fajn. saj se bos navadla. prosi koga za zapiske ali kaj podobnega, bos hitro navezala stike ;)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 22. Okt. 2009 15:56

sem isto v 2.letniku in nas je 60, neki tazga.glede športne pa...mi nimamo tega, mamo pač samo predavanja in obvezne vaje, to je pa to.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2009 16:23

no ce vas je 60 ti pa res ne bi smelo bit problema. nas je blo lani tolk, pa nas je blo na zacetku nekaj v dvojicah, nekaj po skupincah, nekaj pa samih...pa smo se po par mesecih ze vsi druzli med sabo, sploh ker mamo ogromno skupinskega dela in se mormo pac izven predavanj dobivat :) kar pojdi na faks, vsaj vaje ;)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov