[quote="super_shine"]Tut jst se zlo velikrat počutm osamljeno, ampak vem, da sem učasih tut sama kriva za to, ker sem pač taka, da mi po določenem času kakšna oseba (pa če se še tako dobro razumeva), začne iti kar na živce .. hja, ni lahko shajati z mano

pa kadar se mi kej res spešl zgodi, nimam nobenga, da bi mu to povedala .. zadnje 2 leti sem recimo imela prijateljico, s katero sva si reees vse zaupali, ampak potem je nekaj prišlo emd naju .. kot ena tančica al kako bi rekla, da se mi naenkrat zdi, da se sploh en poznava več tok dobr (no, ona se je dobr spoprijateljila z eno drugo, verjetn je tut to razlog).
Včasih sm zlo žalostna zarad tega in se počutm, k da bi bla na svetu čist sama, ampak glede na to, da so me prijatelji (no, ko sm mislna da to so) že kr velikrat pošteno razočaral, se pol tolažm s tem, da je pa mogoče bolš tko.
Še bol se počutm osamleno k vidm kakšn luškan parčk, jst pa tko samaaa ... ampak ne vem, a še nism prpravlena na to, da bi mela tipa, al ap preveč prčakujem od ene zveze
ko da bi pisala jz...samo d jz nerečem da je bolš tako ampk DA bo 1x bolš