Ohladitev ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 14. Jun. 2012 11:33

Jaz bom pa takole rekla ... Sicer se mi kaj takega še ni zgodilo, a smo vsi samo ljudje, in ena izmed človeških lastnosti je tudi ta, da včasih ne vidimo kaj imamo pred nosom, ker še vedno gledamo nazaj. Nazaj pa gledamo takrat, ko s preteklostjo še nismo opravili - bodisi poravnali "računov", ker se nekdo od bivših partnerjev vtika v naše novo razmerje, bodisi zato, ker še sami nismo opravili s starimi čustvi. Če sem te prav razumela, ti si prebolel bivšo, a si se toliko ukvarjal s tisto razpadlo zvezo in njenim vtikovanjem, da si zanemarjal zdajšnjo (no, zdaj že bivšo) punco. Tole sicer meni ni najbolj logično, a če praviš, da ne gre za to, da ne bi mogel biti sam in ti res dosti pomeni, vzpostavi z njo kontakt čim prej in ji to tudi povej. Bodi jasen in ji povej, da si pač zamočil, a da to še ni najhujše, kar jo lahko doleti v zvezi (za moje pojme to ni nek hud biks, morda pa za njo je). Vprašaj jo, če bi ti dala še eno priložnost, ki jo boš seveda cenil, ker si želiš biti z njo. Izgubiti nimaš kaj, samo pridobiš lahko. :wink:
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 14. Jun. 2012 12:01

memorex napisal/-a:Ona je nekaj posebnega.
No vsaj za mene.

Pa v letu in pol ji to nisi uspel povedat in dokazat? Je bilo pomembnejše obremenjevanje z bivšo kot pa vlagati v zvezo s punco, ki se ti je zdela tako posebna?!
Nočem biti nesramna, ampak mogoče ti je lahko to dobra šola za nadaljne, da pač stvari oz. preteklost pustiš za sabo, ne glede na takšno in drugačno obnašanje vpletenih oseb..in šele ko zadeve razčistiš in zaključiš, se podajaj v nove dogodivščine. Ker vse naenkrat oziroma s celotno zmešnjavo preteklosti, sedanjosti ne boš prišel daleč.
Vzami si čas za premislek, razščisti najprej pri sebi-kaj zares hočeš, potem pa jo pokliči in se poskušaj pogovoriti in razčistiti stvari še z njo. Če si tako poseben zanjo, kot je ona zate, potem ne vidim nobene ovire :) Pa srečno!
memorex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a memorex » 26. Jun. 2012 10:39

Sam to bi še dodal.
Prekinitev se je izvedla preko sedanjih elektronskih medijev SMS/FB ...

No, da človk nima toliko ponosa oz moči v sebi da ti stopi pred obraz in reče oz pove kako kaj, pa tudi ne vem ...

Nič lepo se imejte vsi skupaj ....

lp,
Memorex

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]