Ogovarjanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2011
Joj kakšna bedna tema, ne vem zakaj bi se obremenjevala. Folku je itak enga opravlat najbolš, vsak rad sliš kej novga o someščanih, sosedih..eni so pa pač tud tok debilni da si zravn še kej izmisljo samo zato ker drugače ne znajo pridobiti pozornosti v debati..
Men osebno je čist vseen kaj govori kr en folk, sama vem kaj je res, folk k mi kej pomen tud, za ostale me pa pol K**** ne briga kva govorijo o men.
Men osebno je čist vseen kaj govori kr en folk, sama vem kaj je res, folk k mi kej pomen tud, za ostale me pa pol K**** ne briga kva govorijo o men.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ok, recimo če bi bla recimo punca, bi dala njeno telefonsko v nek oglas za sex...
kwa pa če maš telefonsko od tipa? kam dat cifro?
kwa pa če maš telefonsko od tipa? kam dat cifro?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Narediš profil na geyromeo in je..
Ni čudno da imaš tako nesrečno življenje in si tako črnogleda, če ti je cilj, kako se maščevati ljudem. In če si res tako prtegnjena, da bi šla narediti profil (in s tem lahko zelo škoduješ nekomu), potem te bi js kr pod inekcijo dala ali pa v eno oblazinjeno sobo do konca življenja
Vse se vrača, vse se plača. Glede maščevanja se js držim tega :
1. Success is the best revenge to pay you back.
2. Revenge? nah I'm too lazy, I'm gonna sit here and let karma FUCK YOU UP!
Ni čudno da imaš tako nesrečno življenje in si tako črnogleda, če ti je cilj, kako se maščevati ljudem. In če si res tako prtegnjena, da bi šla narediti profil (in s tem lahko zelo škoduješ nekomu), potem te bi js kr pod inekcijo dala ali pa v eno oblazinjeno sobo do konca življenja
Vse se vrača, vse se plača. Glede maščevanja se js držim tega :
1. Success is the best revenge to pay you back.
2. Revenge? nah I'm too lazy, I'm gonna sit here and let karma FUCK YOU UP!
A goal without a plan is just a wish.
-
delusional - Cosmopsiho
ne veš kaj je bilo.
kaj pa ko ljudje z govoricami škodujejo tebi?
kaj pa ko ljudje z govoricami škodujejo tebi?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Ajča napisal/-a:So mi celo OŠ in SŠ
osnovna šola je bila nora zabava, jez sm imela tedne ko noben ni z mano spregovoril besede, zaradi tega kar se je govorilo okoli
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
delusional - Cosmopsiho
jst sm pa za. in je že v teku. hehehehe
5 minut časa si bom pa ja vzela.
5 minut časa si bom pa ja vzela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]