odraslost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
BaByBlu napisal/-a:čao!
zanima me do katerega leta mislte stanovat doma oz. pri kolkih letih ste sli na svoje? kaksne nacrte imate za prihodnost?
jaz zivim sama od 19 leta naprej in mi ni bed, marsikej sem se v tem casu naucila, sploh samostojnost in odgovornosti...edino ucasih se zdim sama sebi preresna za svoja leta; recimo jaz moram za full stvari sama zase poskrbt, zasluzt preko studentskeaga dela in ob tem hodim na faks in potem mi zmanjka casa za zuranje. podrugi strani sem pa ponosna sama nase, da sem ze dosegla nekaj in ne zivim vec pod pritiskom druzine.
no uglavnem, me zanima zakaj zivite eni tok dolg casa doma, a je to ekonomski razlog ali je to brezskrbnost in udobje?
hehe jaz sem stara 18 let pa mami vedno pravim da bom do 30 leta doma zakaj? zato kr mi gre doma preveč fino da bi šla nekam na svoje pa si delala stroške po nepotrebnem, pa še ne mudi se mi nikamor.. pa men tut doma pravijo da prvo šola pa služba pol pa svoje stanovanje itd.. drgač pa med počitnicami delam tut pred študenta sam ta dnar mi gre večinoma pol za svoje potrebe ( cote, pijačke,..)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Odrasel je človek takrat, ko je sposoben skrbet sam zase. Če nekdo samo preskoči iz naročja staršev v objem partnerja in mu konastantno visi za vratom, po mojih kriterijih niti slučajno ni odrasel, pa lahko cele dneve samo cunje lika in si vse sam plačuje.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
eni nimajo te "priložnosti" da bi meli obdobje v življenju ko bi bli prepruščeni samim sebi.. to še ne pomeni da ni odrasel če živi doma pri starših in potem pač tko nanese da gre živet h/s partnerjem.
to ni merilo za odraslost.
to ni merilo za odraslost.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne govorim o življenju s partnerjem, ampak o odvisnosti od nekoga drugega. Lahko je to čustvena odvisnost (in z njo povezani izpadi, kako je on njej vse), lahko pa čisto preprosto nesposobnost za življenje, kjer ti mora nekdo drug vse zrihtat, najprej starši, potem pa tip.
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
...........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
^^ Men je pa včasih malce žal, da se nisem že prej zaposlila, kakšno leto prej bi se ziher lahko, kljub temu da še nisem diplomirala. Ker se mi zdi, da bomo na stara leta mal drgač gledali na to in se nam bo vsako leto poznalo, ne glede na to, al bomo v službi še vedno uživali ali ne...
Se mi zdi čas, ko neki v tri dni podaljšuješ status in vlečeš v nedogled dost slabo izkoriščen...
Se mi zdi čas, ko neki v tri dni podaljšuješ status in vlečeš v nedogled dost slabo izkoriščen...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov