Odrasli otroci "na svojem"

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 14. Okt. 2009 11:26

ampak...rolanje in kolesarjenje se lahko dela tud s familijo po opravkih po hiši :D aerobike sploh ne rabiš če malo doma delaš.. :D skratka- al je baba u iber zaposlena in dela po 14 ur na dan, da ne more NIČ naredit doma...ali pa je leva ko motka, da ne zna...al pa samo izkoriščevalska...
no ene ste napisale, da si je babica sama kriva,ker se pusti izkoriščati..da, sama je kriva. ampak navsezadnje je ta lena frača njen otrok in iz spoštovanja do mame ni njene starosti, bi lahk oona imela srce in ji rekla, da ji ni treba vzdrževai njene familije. halo 75 let je stara!!! in kje so njegovi starši? in kje je mož? to meni ni nič jasno in mi je totalno mimo. jaz sem šla od doma, da nisem toliko s svojimi in da zaživim svoje življenje, ustvarim SVOJO družino, ne pa da me bo mama pol še pri 45-ih!!! vzdrževala pa delala namesto mene stvari, ki jih počne vsaka gospodinja(ali mož, ki zna pomagati).
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 14. Okt. 2009 13:31

sanjaanja napisal/-a:In ta del, ki si ga citirala je povzetek mnenja, ki ga nekateri izražajo tukaj na forumu, ne pome. Po njihovo bi celotno temo lahko zaključila s temi besedami, ki so citirane. To je slogan tistih za katere je samostojen tisti, ki živi na svojem. Jaz pa ravno to izpodbivam, da ni nujno, da če je nekdo na svojem je pa samostojen!!!! Zato sem navedla zgornji primer, da tista hči zame ni samostojna čepra je na svojem, ko pa ji še zmeraj vse pedena mama.

dokler ne skužiš, da ni razlike med primeroma, ki si ju podala za vzgled in za moraliziranje o neodvisnosti ... nima nobenega smisla nadaljevati pogovor s tabo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 14. Okt. 2009 13:36

V_Rose_V napisal/-a:ampak...rolanje in kolesarjenje se lahko dela tud s familijo po opravkih po hiši :D aerobike sploh ne rabiš če malo doma delaš.. :D skratka- al je baba u iber zaposlena in dela po 14 ur na dan, da ne more NIČ naredit doma...ali pa je leva ko motka, da ne zna...al pa samo izkoriščevalska...
no ene ste napisale, da si je babica sama kriva,ker se pusti izkoriščati..da, sama je kriva. ampak navsezadnje je ta lena frača njen otrok in iz spoštovanja do mame ni njene starosti, bi lahk oona imela srce in ji rekla, da ji ni treba vzdrževai njene familije. halo 75 let je stara!!! in kje so njegovi starši? in kje je mož? to meni ni nič jasno in mi je totalno mimo. jaz sem šla od doma, da nisem toliko s svojimi in da zaživim svoje življenje, ustvarim SVOJO družino, ne pa da me bo mama pol še pri 45-ih!!! vzdrževala pa delala namesto mene stvari, ki jih počne vsaka gospodinja(ali mož, ki zna pomagati).

Bi človek razumel, ko bi imela drugo delo pa ga nima. Kaj 14 ur, trenutno dela po 6 ur, ker koristi nek skrajšani delovni čas, ker ima manjšo punčko staro šele 2 leti. Drugače pa dela po 8 ur (od 7-15). Mož nima več živih staršev. Popoldan pa z njo uživa okrog. Starejša hči ima 17 let in bi lahko že ona kaj skuhala pa tudi ne.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 14. Okt. 2009 13:38

puma napisal/-a:dokler ne skužiš, da ni razlike med primeroma, ki si ju podala za vzgled in za moraliziranje o neodvisnosti ... nima nobenega smisla nadaljevati pogovor s tabo.

:eek: :eek: :eek: A ti res ne razumeš???
Primera nisem dala za vgled. Sploh ne prvega. Drugače pa je razlika in to velika.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 14. Okt. 2009 13:54

puma napisal/-a:
dokler ne skužiš, da ni razlike med primeroma, ki si ju podala za vzgled in za moraliziranje o neodvisnosti ... nima nobenega smisla nadaljevati pogovor s tabo.

Puma a si ti blond?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 14. Okt. 2009 18:12

sanjaanja napisal/-a:
puma napisal/-a:dokler ne skužiš, da ni razlike med primeroma, ki si ju podala za vzgled in za moraliziranje o neodvisnosti ... nima nobenega smisla nadaljevati pogovor s tabo.

:eek: :eek: :eek: A ti res ne razumeš???
Primera nisem dala za vgled. Sploh ne prvega. Drugače pa je razlika in to velika.

razlike ni ...

in ja, če izpostaviš dva primera ... in z enim moraliziraš, z drugim pa obsojaš... je to kaj druga kot vzgled?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 14. Okt. 2009 18:13

jagoda-malina napisal/-a:
puma napisal/-a:

Puma a si ti blond?

uff ... daj razloži kaj to pomeni :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Okt. 2009 19:50

sarkazem? :roll:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 14. Okt. 2009 21:09

puma napisal/-a:in ja, če izpostaviš dva primera ... in z enim moraliziraš, z drugim pa obsojaš... je to kaj druga kot vzgled?

Puma ti si bolana.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 14. Okt. 2009 21:29

matjazd napisal/-a:
puma napisal/-a:in ja, če izpostaviš dva primera ... in z enim moraliziraš, z drugim pa obsojaš... je to kaj druga kot vzgled?

Puma ti si bolana.

in to je tvoj argument na temo ...

... če nimaš kaj za povedat (kar se teme tiče) mi prihrani nakladanje o tem, kako ti moj nick dojameš ...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov