Odnos bivšega fanta do mene

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 05. Jan. 2011 21:47

Se mi ne zdi, ampak poznam tudi tak primer :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jan. 2011 21:47

pač se je tako odloču da bo hladen in ignorantski,je neprijetno sam očitno se boš mogla s tem sprijazniti.

Če bi se jaz tok sekiral,kdo me pozdravlja in koga jaz ne bom,nebi mogu it niti na pico v domačem kraju :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
WebGirl89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a WebGirl89 » 05. Jan. 2011 21:48

jullia_ napisal/-a:Ok, to podre vse moje teorije :)

Lahko ga pa vsak dan (ampak samo prvič, po bontonu se ljudi, ki jih srečuješ redno, recimo sodelavcev v pisarni ne pozdravi vsakič, ko jih vidiš) lepo pozdraviš in se sladko nasmehneš. Čisto tako, iz žlehtnobe :)

Sej ne da se sekiram, samo vnaša napeto atmosfero v prostoru. Ker to vpliva tud na kolege, ki se celo bolj razburjajo na trenutke, kot jaz to sploh opazim. Nekaj časa nazaj sem celo pozdravljala nekaj časa, ni bilo odziva...res raje pozdravim osebo, k mi usaj nasmešek nakloni nazaj. :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 05. Jan. 2011 22:01

če te tko čudn mot se pa pogov z njim, drgač ga pa pusti pri miru in živi življenje dalje. Nevem zakaj se bi morala zdej zarad enga usranga pozdrava tako sekirati.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 05. Jan. 2011 22:03

Neki ga še očitno tišči, da ni zmožen pozdravt... Ne obremenjuj se s takimi zadevcami.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 05. Jan. 2011 23:29

Meni se bolj zdi, da njo neki tišči.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Jan. 2011 23:48

Meni pa da njega. :) Tip ma pač neke frustracije, drugače ni razloga, da te nebi pozdravljal.. Ali te ni prebolel ali te je v zvezi varal ali te resnično sovraži. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jan. 2011 0:03

Res je, da nisem nikoli bla v situaciji, da bi morala kakega tipa, s katerim sem kaj imela, potem še redno srečevati.
a vseeno, ne razumem tistih, ki hočete potem z bivšimi nek odnos, pozdravljanje...
jaz mislim, da bivšega, če bi ga srečala ne bi pozdravila.
če bi bila iz istega okolja, pa bi se čimbolj oddaljila od tega in od vseh skupnih znancev, da ga ja ne bi srečevala in da mi ga ne bi blo treba pozdravljat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jan. 2011 0:21

Zakaj? Meni se pa zdi čisto normalno pozdravit človeka, ki je bil včasih moj fant.

Pa me je bivši ful prizadel in na koncu psihično uničil (ok, sama sem se, ampak on je bil povod! :) ). Sem rabila kar nekaj časa, da sem to prebolela, takoj po razhodu ga videt nisem mogla, ampak danes imava pa čisto kulturne odnose.
Nimam sicer kakšne posebne želje, da bi se prav pogosto družila z njim, greva pa recimo 2x na leto na kavo. Vmes se pa seveda pozdraviva, če se srečava.
Včasih sva si bila ful blizu. Več let je bil on tisti, ki me je poznal najbolje od vseh. A zdaj naj se pa delam, da ga ne poznam?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jan. 2011 0:24

bivši je bivši. pika. konec. mrtev.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jan. 2011 0:27

delusional, ti si itak poseben primerek :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jan. 2011 0:36

delusional napisal/-a:bivši je bivši. pika. konec. mrtev.

Ja, ampak zakaj?

Če si nekoč bila z njim, že ne more bit tako grozen. Če je, to tudi precej o tebi pove, da si sposobna toliko časa (govorim namreč o daljših zvezah, ne o ONS-jih) preživet z obupnim človekom.
Saj ne rečem, se tudi to zgodi, ampak pri nekom, ki pa sploh z nobenih bivšim partnerjem ni sposoben normalnega odnosa, se pa res sprašujem tudi, kakšen je on kot oseba, ne le, kakšni so ti bivši/bivše.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jan. 2011 0:39

bilo i prošlo.
stvari je treba pustit za sabo.

tud z bivšimi kolegicami se ne mislim pobotat.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jan. 2011 0:47

đizs delusional. me malo spominjaš na eno mojo bivšo kolegico s svojim obnašanjem. ampak samo malo. ker res upam da ne obstaja na celem svetu več niti ena taka oseba kot je ona.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jan. 2011 1:01

js mam z dvema bivsima skor boljši odnos zdej k pa sm ga mela prej k sm bla z njima v zvezi :D Z enmu se ful doskrat slišva, greva na pijačo, pride na obisk, če je kje v okolici itd. Z drugim mava itak skupno družbo in se mava in razumeva čist lepo.

Res ne vidim smisla, da se bi mogu pa zdej delat, da človeka, ki si bil včasih z njim v zvezi ne poznaš.

S tistimi, ki sem ga pa samo malo srala se sicer ne slišmo kej dosti ampak vedno, ko se vidimo, pade debata.

Ti si ne znaš predstavljati, da bi pozdravila oz obdržala neke stike z ljudmi, ki so tvoje življenje sestavljali v preteklosti, jaz si pa ne predstavljam, da se kar na enkrat ne bi poznali.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov