Odnos bivšega fanta do mene
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- WebGirl89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2011
Živjo!
Jst sm nova na forumu..ampak kokr sm na hitr preletela teme nism vidla nč konkretno na to temo. Upam,da nism brezveze odprla novo temo in "spamala".
Uglavnm:
Zadeva je taka,da moj biuši fnt ima zelo čudn odnos do mene. Ko sva bla v zvezi je bila zame ta oseba dejansko resna. Bli so težki pogovori o prihodnost, kaj bova počela po faxu in tako naprej, spoznal je moje starše in se z njimi dobro in hitro ujel, imela nebrezvzene pogovore,... oba sva bila zaljubljena.
Nato sva se razšla in od takrat naprej se do mene obnaša, kot da me ni oz. ne obstajam. Z mano ne spregovori niti živijo, čeprav se dnevno večkrat vidiva. Z mojimi kolegi, ki jih je spoznal med najino zvezo pa ohranja stike, se pogovarja, celo občasno hodi na kavo, vendar le ko mene ni. Tako v trenutku, ko sem v bližini te osebe ne pozdravi več.
Ima mogoče katera kakšen odgovor, kaj je narobe s človekom ali pa z mano? Dodala bi še to, da ni bilo nikoli nobenega nesporazuma med nama, ali pa da bi se skregala, da bi prišlo do kakšni zamer.
Jst sm nova na forumu..ampak kokr sm na hitr preletela teme nism vidla nč konkretno na to temo. Upam,da nism brezveze odprla novo temo in "spamala".
Uglavnm:
Zadeva je taka,da moj biuši fnt ima zelo čudn odnos do mene. Ko sva bla v zvezi je bila zame ta oseba dejansko resna. Bli so težki pogovori o prihodnost, kaj bova počela po faxu in tako naprej, spoznal je moje starše in se z njimi dobro in hitro ujel, imela nebrezvzene pogovore,... oba sva bila zaljubljena.
Nato sva se razšla in od takrat naprej se do mene obnaša, kot da me ni oz. ne obstajam. Z mano ne spregovori niti živijo, čeprav se dnevno večkrat vidiva. Z mojimi kolegi, ki jih je spoznal med najino zvezo pa ohranja stike, se pogovarja, celo občasno hodi na kavo, vendar le ko mene ni. Tako v trenutku, ko sem v bližini te osebe ne pozdravi več.
Ima mogoče katera kakšen odgovor, kaj je narobe s človekom ali pa z mano? Dodala bi še to, da ni bilo nikoli nobenega nesporazuma med nama, ali pa da bi se skregala, da bi prišlo do kakšni zamer.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
WebGirl89 napisal/-a:Živjo!
Nato sva se razšla in od takrat naprej se do mene obnaša, kot da me ni oz. ne obstajam.
.
On te uspešno preboleva,ti očitno ne.
In nič ni narobe,če je v stiku z bivšimi kolegi ki jih je pridobil v zvezi,sploh pa če te nič ne opravlja ali šunta. Ne razumem,zakaj moramo vedno bit deci za katere se smatra,da ko zveza prekine,ne smemo niti pomislit,da še kdaj stopimo v kontakt z kolegi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Po razhodu je bistveno lažje prekinit stike kot vztrajat v nekem kvaziprijateljskem odnosu, ker ponavadi zapuščena oseba še ni sprejela dejstva, da je res konec in ji tak odnos samo vzbuja lažno upanje, drugi pa stalno hodi po jajcih in je deležen raznoraznih čustvenih izpadov, od sovraštva do ljubezni.
Ko se strasti umirijo, pa lahko začneš gradit prijateljski odnos.
Kaj bi pa ti rada od njega?
Ko se strasti umirijo, pa lahko začneš gradit prijateljski odnos.
Kaj bi pa ti rada od njega?
-
WebGirl89 napisal/-a:Nek odnos, kjer se kolega pozdravta usaj na hodniku. Ne da gresta eden mimo drugega, kot da sta si tujca. To je pa to
mogoče ima probleme s čustvi,pust deca mal pr mir da se zbere,nate*ne kako ...pol te bo pa pozdravlat začel
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 05. Jan. 2011 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ajde no,je pač hladen
zakaj in kako sta se razšla?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Js sem z bivšim čist stike prekinila za par mesecev, ker sem vedla, da bo tako lažje in bolj za oba (končala sem zvezo js). Jbg, tako je najlažje .
Če te tako zelo moti, ga pa vpraši zakaj je tako (mogoče je njegova ljubosumna nate)
Če te tako zelo moti, ga pa vpraši zakaj je tako (mogoče je njegova ljubosumna nate)
Zadnjič spremenil Ajča, dne 05. Jan. 2011 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Ok, to podre vse moje teorije
Sicer se pa jaz ne bi preveč sekirala glede vsega skupaj. Tip očitno stvari še ni razpucal, sicer bi se normalno, kulturno obnašal.
Naj na tem mestu poudarim, da je zelo malo stvari, ki meni osebno predstavljajo dovolj dober razlog, da človeka, ki je bil nekoč tvoj partner, ne pozdraviš več, ko ga srečaš. Po določenem času bi moral vsakdo stvari prebolet do te mere, da bi zmogel reči Živjo.
On očitno te stopnje še ni dosegel, mogoče je nikoli ne bo. Ukvarjaj se z ljudmi, ki ti pozornost vračajo, ne izgubljaj živcev z njim.
Lahko ga pa vsak dan (ampak samo prvič, po bontonu se ljudi, ki jih srečuješ redno, recimo sodelavcev v pisarni ne pozdravi vsakič, ko jih vidiš) lepo pozdraviš in se sladko nasmehneš. Čisto tako, iz žlehtnobe
Sicer se pa jaz ne bi preveč sekirala glede vsega skupaj. Tip očitno stvari še ni razpucal, sicer bi se normalno, kulturno obnašal.
Naj na tem mestu poudarim, da je zelo malo stvari, ki meni osebno predstavljajo dovolj dober razlog, da človeka, ki je bil nekoč tvoj partner, ne pozdraviš več, ko ga srečaš. Po določenem času bi moral vsakdo stvari prebolet do te mere, da bi zmogel reči Živjo.
On očitno te stopnje še ni dosegel, mogoče je nikoli ne bo. Ukvarjaj se z ljudmi, ki ti pozornost vračajo, ne izgubljaj živcev z njim.
Lahko ga pa vsak dan (ampak samo prvič, po bontonu se ljudi, ki jih srečuješ redno, recimo sodelavcev v pisarni ne pozdravi vsakič, ko jih vidiš) lepo pozdraviš in se sladko nasmehneš. Čisto tako, iz žlehtnobe
- WebGirl89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2011
LedZeppelin napisal/-a:ajde no,je pač hladen
Razšla (on je prekinel zvezo) sva se kar naenkrat..kot,da je čez noč ratal razlog. Ugotovil je,da si nisva tako podobna kot bi hotel,da si je s svojo punco.In to je to...niti dneva pred razhodom ni bil hladen.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Ajča napisal/-a:
Upam, da se to tebi v resnici ne zdi dovolj dober argument za ignoriranje bivše punce.
Kako patološko zakompleksan človek mora nekdo bit, da tipu ne pusti bivše pozdravit?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov