Odnos bivšega fanta do mene
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Na tvojem mestu bi ga enkrat ustavila in rekla, da je tale situacija - ti pozdravljaš, on ne - malo awkward in da ti nimaš nobenih zamer do njega in upaš, da on nima do tebe in da bi bla res vesela, če sta lahko vsaj vljudna drug do drugega, ker maš rada razčiščene stvari. Jaz sem bila tudi precej sovražna par let nazaj, sprva bežala od bivšega, če sem ga videla v mestu - da ne bi bilo treba pozdravit, al pa še huje, se pogovarjat. Zdaj bi pa z veseljem kakšno rekla, ampak sva prekinila stike ker mi je njegova punca težila, da mu ne smem pisat. Če človek preboli in si zrela oseba res ni problema vsaj pozdravit in povprašat kako lajf in rečt "I know we're cool" ala Gwen. Jaz sem še nasilnežu iz otroštva oprostila, čeprav sva se večkrat tepla in se obkladala z žaljivkami praktično celo osnovno šolo, zdaj se pa pozdraviva kot največja prijatelja.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
delusional napisal/-a:bivši je bivši. pika. konec. mrtev.
se je težko strinjat z delusional
Meni se tud ne da vlečt te čustvene prtljage,to so neke neudobne situacije,polno nekih spominov. In zakaj bi hotel to.
Jaz rad hodim,lahkih nog naokrog
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]