Odločena,da zakopljem ljubezen!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Bjondii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2011
Ker pri 20-letih znova in znova razočarana v ljubezni,sem se odločila,da se nikooool več ne zaljubim in ljubezen zakopam. Me osvajajo na veliko lušni tipi ja, ampak nobenemu več ne dam možnosti,ke rne bi zdržala, da bom spet razočarana. V čemu je sploh poanta, da če hočeš biti srečen,moraš biti zaljubljen?Zakaj je nekaj nujnega,da moraš imeti fanta??vsi me sprašujejo,kak to d atako elpa punca nima fanta? Res ne vem,zakaj bi morala imeti ljubezen,da sem srečna. Raje umrem,kot da se še kdaj zaljubim! Čudno,ampak v mene sta se v zadnjem lasu zatreskala dva res lušna tipa pa use, ampak zasedena. WTF? ne ne, konec ljubezni!!
Je res ljubezen nujna,da si srečen???
Je res ljubezen nujna,da si srečen???
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Si srečna? Krasno, ne rabiš jamrat. Uspeva ti (brez ljubezni).
Nisi srečna? Delaj na tem, da boš. Tud srečo si je treba prislužit, ne pade iz neba.
Nisi srečna? Delaj na tem, da boš. Tud srečo si je treba prislužit, ne pade iz neba.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
z dionizom bi se izvrstno ujela. sedeli bi na pivu in jamrali čez vse tegobe, ki jih prinaša ljubezen.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ccb31ce6b2
ljubica, stara si 20, se ti ne zdi malo iluzorno mislit, da se izmed 3. milijard ljudi ne bo našel nekdo na tem svetu zate?
lepo počasi in previdno, pa bo.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ccb31ce6b2
ljubica, stara si 20, se ti ne zdi malo iluzorno mislit, da se izmed 3. milijard ljudi ne bo našel nekdo na tem svetu zate?
lepo počasi in previdno, pa bo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- Bjondii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2011
to seveda bom, saj pri temu se gre za užitek,strast,potrebo! u resni vezi s tipom pa ne!!samo igrala se še bom s tipi. očitno mi ljubezen ni naklonjena. s tem sem se sprijaznila! hudo mi je,ko vidim,kako so skoraj vsi zaljubljeni,poparčkani. bom že preživela brez ljubezni
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov