Obupana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Girl21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2011
haley napisal/-a:Meni se tudi ne zdi prav, da ima zate tako malo časa, s prijateljem pa preživi toliko časa.
Kaj pa onadva kaj skupaj počneta? Ali visita samo pri njemu doma ali imata kake skupne hobije? Ti tega njegova prijatelja poznaš?
Lepo da se strinjaš z mano.
Vbistvu sta skor skus pr njemu doma, se pogovarjata, imata tud neke spletne strani, ki pa jih ne delata skos, gresta pa seveda tud po raznih opravkih skupaj, naprimer plačevanje položnic. Un njegov prijatelj ne more narediti ničesar brez mojega fanta, Jst sem že začela sumit da je Gej, pa mi moj pravi da ni. Samo ne vem no...
Je pa totalni zasvojenec z računalniškimi igrami, kar pa moj ni.
Drugače pa ja, poznam njegovega prijatelja in sem ga videla samo enkrat pa pol nikoli več, takrat se je pa pred mano delal nekega frajerja. Kao v resnici ni tak.
Ja res je žalostno da se zaradi njega prepirava, ne vem mogoče sem pa preveč lobosumna.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
men se kle ta njegov prjatu ne zdi problematičen, kvečjem vajina veza, kateri očitno ni pripravljen posvečat toliko časa, kot se za neko resno zvezo spodobi. torej nekaj škripa med vama - kaj, pa bosta mogla sama ugotovit.
- Girl21
- Sramežljivka
punkie_ napisal/-a:men se kle ta njegov prjatu ne zdi problematičen, kvečjem vajina veza, kateri očitno ni pripravljen posvečat toliko časa, kot se za neko resno zvezo spodobi. torej nekaj škripa med vama - kaj, pa bosta mogla sama ugotovit.
S tem se glih ne strinjam da med nama nekaj škripa, saj se razumeva, sva iskrena drug do drugega, vse mi pove, in tako je tudi prav. Razmišljava tudi v tej smeri da bi šla skupaj živet, tako da upam da nama bo letos uspelo, če bo le res dovolj financ za to. In mogoče takrat ne bo več potem toliko s tem prijateljem, ker od začetka najine zveze se leto nista slišala, potem pa spet po nekje 1 letu. Vendar se nista nikoli toliko videla kot se sedaj, zato me še vse toliko bolj moti.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Če prav razumem, se vidita 1x na teden za dve uri? In bi rada šla živet skupaj? Pametno ... se mi zdi, da je to prenagljena odločitev, ker očitno temu tvojemu ni posebej veliko do tega, da bi preživljal čas s teboj.
Če bi se vidva videla večkrat tedensko ali pa recimo bila skupaj ves vikend, bi se mi zdelo pa normalno, da en popoldan tu in tam preživi s svojim prijateljem. Mogoče ne ravno vsak teden, vsak drug teden pa že.
Če bi se vidva videla večkrat tedensko ali pa recimo bila skupaj ves vikend, bi se mi zdelo pa normalno, da en popoldan tu in tam preživi s svojim prijateljem. Mogoče ne ravno vsak teden, vsak drug teden pa že.
- Girl21
- Sramežljivka
*Abby** napisal/-a:Če prav razumem, se vidita 1x na teden za dve uri? In bi rada šla živet skupaj? Pametno ... se mi zdi, da je to prenagljena odločitev, ker očitno temu tvojemu ni posebej veliko do tega, da bi preživljal čas s teboj.
Ja no, zdaj je tako ratalo, kakšne 2 meseca, drugače je bil za vikend tudi pri meni, sva bila tudi za Novo leto skupaj v Tujini.
Verjetno se res preveč sikeram, in kot je vidno za nekaj brezveznega.
Bolje da pustim stvari tako kot so. Mogoče gre pa še raje tolkrat k njemu ker vidi kako odregiram, tako da bom od zdaj naprej mirna pa da vidim kako bo stvar delovala. Drugače pa hvala za odgovor, saj če bi poznala več delov te zgodbe bi verjetno vedela zakaj sem sploh začela o tem. (je malce bolj zapleteno)
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Če bi napisala več, potem bi ti lahko tudi svetovali, mogoče povsem drugače kot zdaj ... ne vem zakaj bi drugače pisala sem in iskala nasvet.
Sicer pa: Dokler ni ta prijatelj ''prijateljica'' bodi vesela, da ima nekoga, ki mu je blizu in pomemben.
Sicer pa: Dokler ni ta prijatelj ''prijateljica'' bodi vesela, da ima nekoga, ki mu je blizu in pomemben.
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
Kako se pa skregata s fantom? Na kakšen način mu poveš, da ti to njegovo vedenje ni všeč?
Problem ni v tebi ali v njem, problem je v vajinem odnosu. To lahko rešita samo s pogovorom.
Problem ni v tebi ali v njem, problem je v vajinem odnosu. To lahko rešita samo s pogovorom.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Vsaka stvar ima tudi pozitivne strani in tudi ta jih ima:
- dokler ga poklice samo 1x na teden in ne vsak dan, da zeli da pride k njemu, je to se vse sprejemljivo
- ja, lahko si srecna, da je to tip, in ne najboljsa prijateljica
- Lahko bi visel pri njemu vsak petek in soboto zvecer, kar bi se zavleklo v nedeljsko jutro...in bog ve, kdaj bi prihajal k tebi domov. Od vajinih vikendov bi se lahko poslovila
Mi pa druge stvari niso jasne: zakaj si zate vzame tako malo casa, medtem ko onadva skos skupaj visita? Zadeva bi mogla biti ravno obratna, ce imas prioritete prav postimane.
A ta njegov frend nima nobenih drugih prijateljev? samskih, s katerimi bi prezivljal cas, hodil ven?
- dokler ga poklice samo 1x na teden in ne vsak dan, da zeli da pride k njemu, je to se vse sprejemljivo
- Lahko bi visel pri njemu vsak petek in soboto zvecer, kar bi se zavleklo v nedeljsko jutro...in bog ve, kdaj bi prihajal k tebi domov. Od vajinih vikendov bi se lahko poslovila
Mi pa druge stvari niso jasne: zakaj si zate vzame tako malo casa, medtem ko onadva skos skupaj visita? Zadeva bi mogla biti ravno obratna, ce imas prioritete prav postimane.
A ta njegov frend nima nobenih drugih prijateljev? samskih, s katerimi bi prezivljal cas, hodil ven?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nehi težit.Girl21 napisal/-a:kaj pa vi mislite?
In ne si lagat, da nimata težav v odnosu, kot so že drugi komentirali..če si pa temo naslovila z "obupana" (:eek:) in se po "res zelo dolgem času zveze" (kolk je to) vidita samo 1x tedensko za 2, 3 ure.
Pa občasno kakšen slovar prijet v roke tudi ne bi škodovalo.
- Girl21
- Sramežljivka
v-e-s-n-a napisal/-a:Vsaka stvar ima tudi pozitivne strani in tudi ta jih ima:
Ja saj sem srečna da je moški in ne ženska.
Ne vem, zato ker rabi družbo, ni rad sam doma. Sej bi prišel k meni domov, pa mu grejo moji mal na živce, da bi šla v mesto pa stane, če bi šla vsakič kaj pojest, ali popit.
Ta njegov prijetelj pa ne hodi nikamor ven, večina časa preživi za računalnikom, igranje računalniških igric, tako da ja nima nobenih prijateljev ki bi bili tako blizu njega in si vsakič vzeli čas za njega ko bi si zaželev.
- Girl21
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:Nehi težit.Girl21 napisal/-a:kaj pa vi mislite?
In ne si lagat, da nimata težav v odnosu, kot so že drugi komentirali..če si pa temo naslovila z "obupana" (:eek:) in se po "res zelo dolgem času zveze" (kolk je to) vidita samo 1x tedensko za 2, 3 ure.
Pa občasno kakšen slovar prijet v roke tudi ne bi škodovalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov