Obupana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Moti te to, da se videva s svojim najboljšim kolegom, ne moti te pa to, da noče priti k tebi, kjer bi bila lahko posledično dalj časa skupaj?
Saj se ne rabita družiti skos s tvojimi, če mu gredo na živce. Zakaj ima čas zate samo 1x na teden za 2,3 urce? A zato ker je s svojim kolegom? Če je temu tako, potem mu je očitno vseeno, da se tako malo vidita in ne vidi potrebe po tem da bi se več, niti se noče potruditi da bi se večkrat videla.
Če pa se vidita tako malo zaradi tvojih obveznosti, pa ne vidim problema zakaj se pač ne bi družil s svojim kolegom in z njim položnice plačeval.
Saj se ne rabita družiti skos s tvojimi, če mu gredo na živce. Zakaj ima čas zate samo 1x na teden za 2,3 urce? A zato ker je s svojim kolegom? Če je temu tako, potem mu je očitno vseeno, da se tako malo vidita in ne vidi potrebe po tem da bi se več, niti se noče potruditi da bi se večkrat videla.
Če pa se vidita tako malo zaradi tvojih obveznosti, pa ne vidim problema zakaj se pač ne bi družil s svojim kolegom in z njim položnice plačeval.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kot že rečeno, ni problem v njegovem odnosu z njegovim kolegom, temveč v njegvem odnosu s tabo. Nehi mu težit za kolega, začni mu "težit" zakaj ma cajt zate sam 1x na tedn po dve uri.
It was forever..but it didnt last long..
- Girl21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2011
Weilyi. napisal/-a:Moti te to, da se videva s svojim najboljšim kolegom, ne moti te pa to, da noče priti k tebi, kjer bi bila lahko posledično dalj časa skupaj?
Nočem ga silit k sebi domov, zato ker moji starši bi najraje se skos z njim pogovarjali, njemu gre pa to na živce ker se nima v bistvu kaj, kadar se pa že, je pa kao za njih preveč pameten in potem ko gre domov samo poslušam kako mi moji govorijo čez njega, seveda mu potem tudi vse povem in zaradi tega pa potem ne pride glih rad k meni. Če me razumete. In ja jst imam pa enak problem z njegovimi, sploh z njegovo mat, ki me sovraž
Sem mu pa rekla že da bi se lahko več videla, pa sem dobila nazaj odgovor da če bo šel kaj v mesto pa se lahko. Tako da s tem odgovorom nisem bila zadovoljna ampak ga po eni strani tud razumem, nobeden od naju nima nekaj veliko denarja.
- Girl21
- Sramežljivka
..Evelyn.. napisal/-a:Kot že rečeno, ni problem v njegovem odnosu z njegovim kolegom, temveč v njegvem odnosu s tabo. Nehi mu težit za kolega, začni mu "težit" zakaj ma cajt zate sam 1x na tedn po dve uri.
Ja res ne vem zakaj se je to vse tako spremenilo, saj sva bila prej več skupaj, pred kratkim mi je tudi reku da me noče zgubit in reku da ve da sem jst prava za njega, jst pa seveda enako mislim.
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Če sta prava eden za drugega potem bosta mogla slej ko prej tudi pošlihtati odnose s familijo. Ti z njegovimi, on s tvojimi - ali se pač mislte celo življenje postran gledat? Zakaj pa enostavno ne rečeš svojim staršem naj ga pustijo na miru in ga ne zaslišujejo stalno. nekaj v zvezi s tem bosta mogla narediti, če se želita več videti. Kot sama praviš denarja nimata ravno veliko. Če se še več kot 1x na teden ne moreta videti, bosta pa lahko živela skupaj? ..Visoki cilji.
Ma jst bi že zavoljo tega, da ga vidim, potrpela njegovo mati ali v njegovem primeru tvoje starše.
Ma jst bi že zavoljo tega, da ga vidim, potrpela njegovo mati ali v njegovem primeru tvoje starše.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja meni tudi ni jasno kako se bosta skupaj selila, če pa praviš da nimata veliko denarja. Pa tudi ti upaš, da pol ne bo več toliko veliko pri kolegu... Jaz pa mislim, da se to ne bo spremenilo, da bo še vedno dosti h kolegu hodil, ker bo verjetno pol pa govoril, da ni prav da sta preveč skupaj.... Išče samo neke izgovore.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
No super, ti pa popravi naslov teme v Neznansko srečna, pa ti bomo čestitali, namesto, da tratimo čas in delimo svoje poglede na vajino situacijo. zavzela si obrambno pozicijo in pometla problem pod preprogo, sedaj bo preteklo nekaj vode in čez čas boš spet lahko odprla novo temo. lep pozdrav do tedaj. in ostani v cvetju!
- Girl21
- Sramežljivka
Weilyi. napisal/-a:"Vse boš naredila samo da bo tvoj fant srečen." Vse lepo in prav, če bi ti to tudi fant vračal pa mislim da ti ne. Ti kar bodi nesrečna v zvezi, samo da ima on vse kar si želi in mir pred punco.
Enostavno se mi ne da ubadat več s temi vašimi vprašanji. Samo zanimalo me je kako gledate drugi na to. Pol pa dobim neke bedne odgovore, da mu ni do mene, kr neki no... Ga dobro poznam in vem da mu je do mene, me ima rad.
PROSIM ADMINISTRATORJA DA ZBRIŠE TO TEMO!!!!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Punca draga, nismo mi bedne odgovore pisali ampak smo ti napisali dejstva, ki se jih je dalo razbrat iz tega kar si ti nam napisala. Ti tega pač ne vidiš, ker si zaslepljena ampak mi z odprtim umom smo znali to razbrat in ti napisali dejstva, ki tebi ne odgovarjajo in si jih boš zanikala. Potem pa si kr še naprej zanikaj pa uživaj svojo nesrečno zvezo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Girl21
- Sramežljivka
Dioniz napisal/-a:Punca draga, nismo mi bedne odgovore pisali ampak smo ti napisali dejstva, ki se jih je dalo razbrat iz tega kar si ti nam napisala. Ti tega pač ne vidiš, ker si zaslepljena ampak mi z odprtim umom smo znali to razbrat in ti napisali dejstva, ki tebi ne odgovarjajo in si jih boš zanikala. Potem pa si kr še naprej zanikaj pa uživaj svojo nesrečno zvezo.
Wtf, Ti nimaš pojma o moji zvezi, če sem par stvari napisala še ne pomeni da veš celotno mojo zgodbo. In je tudi ne mislim tu razglablat več.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Adijo. Pa prosim, bodi vseeno tolko dobra, da nam boš prišla kdaj update napisat, da bomo vidli kolko smo se motli al pa meli prav.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov