obsedenost z spolnostjo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Jan. 2013 16:56

Mogoče pa si zanikaš. Veliko gejev se pred družbo dela kot da se mu vse gabi, še več, eni so ful proti njim.
The world is as you are.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 06. Jan. 2013 17:03

Nič si ne zanikam, niti nimam nič proti gejem. Sem bil že dostikrat zaljubljen v ženske v preteklosti, pa tudi sedaj hočem žensko.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 06. Jan. 2013 17:08

Meni se sliši, kot da imaš do žensk eno samo zavist , prezir in tekmovanje v tem, koliko moških dobijo. Brez zamere, ampak ne deluješ ravno kot goreč ljubitelj žensk.

P.S. Ne vem, zakaj bi se enemu moškemu sploh jebalo, koliko ženske dobijo, ali da bi se zaradi tega počutu karkoli ogrožen... Naj te skrb, koliko ti dobiš. Rešuj svoje, ne tuje probleme.

Sploh pa je tvoja teza , kako "ženske dobijo" seks falirana. 1. Ženske veliiika večina sploh ne išče le seksa , ampak ljubezen... 2. Ženske si ne filajo ega s tem koliko črtic je lahko napisala. 3. Kaj te briga, če se najde kakšna, ki jih je dala čez en vagon. 4. Takšno moški ravno ne spoštujejo in je ne vidijo kot osebe, ki bi ji kaj zavidali, kvečjemu si mislijo "kakšna kurva, ne bi se je s palco pipnu"... (velika večina moških).

Get real.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 06. Jan. 2013 18:27

tudi meni se ne zdiš ljubitelj žensk..

sem enkrat brala, da veliko moških, ki v resnici ne mara žensk, oz jih celo sovraži navzven deluje kot veliki ljubitelji žensk. gredo celo tako daleč, da imajo npr. v kopalnici celo paket vložkov, če bi jih kdaj katera na obisku rabila. seveda je to sovraštvo na nezavednem nivoju.

pa nevem od kje ti ideja, da ženske komaj čakamo, da pride kak revež mimo, da ga naskočimo? seveda je kje kaka izjema.. dej na babjem forumu si, poglej si malo kake teme so odprte: 'zakaj ne odpiše,' 'me vara,' 'kako ga dobiti nazaj', 'kako ga preboleti' itd.

jaz ne vidim nobene v stilu 'kje so tipi za pof**at, v svojem mestu sem že vse,' 'a je normalno da sem seksala s petimi kelnarji iz istega lokala v enem večeru potem ko sem videla da iz njihovih oči veje živalski nagon', 'pri kateri piceriji imajo najbolj na sex pripravljene dostavljalce'.. itd..

dandanes je povprečna življenska doba 75 let-ish. to pomeni, da imaš še 50 let seksa pred sabo (če upoštevam napredek medicine na tem področju, ki ni zanemarljiv). čas te povozi koliko si sam želiš, seks pa tudi ni taka znanost, da je človk ne bi mogel natrenirat. itak je vse odvisno od kompatibilnosti partnerja. ni vsem vse všeč.

poleg tega ne rabiš ženski povedat, da je zate prvič. nabij ji, da ti je noro huda fantazija v kateri si ti začetnik ona pa sex profi, ki te uči kako dobro obdelat žensko. pa ti bo vse pokazala ;)

zdaj pa v akcijo
Vsak raj ima svojo kačo.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 07. Jan. 2013 2:25

Ne čutim do nikogar prezira ali sovraštva. Kakšne teorije pridejo ven vse... Mogoče pa tako deluje na daleč, ampak to je daleč od realnosti. In jaz, ki priznam vsako napako in mi je realnost in to da si nekdo prizna dejstva več vredno od sreče, bi povedal, če bi blo res kaj na tem, ker ne podpiram poveličevanja in zatiskanja oči.

Jaz mislim, da se obremenjujem za to, ker so pač ženske za mene nekaj svetega in nedosegljiv svet, potem pa človek fantazira o tem kar bi želel imeti in poveličuje. Prej sem gledal slike iz enga partyja in mi je bla kriza že ob eni sliki, kjer so punce v nogavicah sezute na stolih, češ kako super izgledajo, seksi postave...misli, kako jaz nisem sposoben take sproščenosti in koliko takih dogodkov sem zamudil, kjer so punce bose kje...tega se ne da nadoknadit, teh izkušenj...

Vi pač tega očitno ne morete razumeti, ker niste imeli nikoli pomanjkanja tega, jaz pa sem izgubljen za vedno...
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 07. Jan. 2013 2:32

ma kak gej... ko ste fuknjeni.

Jure, dej nujno si dobi kakega frenda in se socializiri.
začni hodit ven, podri kako tako v nogavicah s partija in vse se bo čisto obrnilo. ni še prepozno. sej marsikdo je do 24ega leta mel šele eno žensko. ti pač lahko zdej začneš.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 07. Jan. 2013 2:45

*Abby** napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Vsak glorificira tisto, kar je težje dosegljivo. Moškemu je relativno lahko dostopna resna zveza z žensko povprečnega videza. Zato, ker na take ženske ni ful navala in ker so ženske že nekako biološko sprogramirane večinoma tako, da jim ustreza resna zveza. Posledično večina moških dobitje tega ne dojema kot izziv. Posledično ogromno moških, med katere spadaš tudi ti, sanjari o tem, kako bi bilo poseksat čimveč lepih žensk. To namreč ni tako lahko dosegljivo.

Ženskam je seks s krnekimi moškimi smešno lahko dosegljiv. Lahko dosegljiv jim je tudi seks s kvalitetnimi moškimi. Relativno težko dosegljiva pa jim je resna zveza s kvalitetnim moškim. Tukaj marsikatera lepotica ne pride skoz.

Džeki, samo nezreli moški delujejo po tem tvojem principu. (Nezrel moški in patetična ženska.) Moški, ki ve, kaj je dober seks ne bo iskal zgolj lepega telesa znova in znova, ampak bo predvsem iskal žensko, ki ga lahko poteši v vsakem oziru in s katero bo imel resnično izjemen seks. In takega seksa potem tudi ne bo zamenjal za sto drugih, povprečnih.

Abby, ko si ti nora. to iščemo ženske. Džeki je super napisal resnico.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 07. Jan. 2013 6:50

Pusti ti njo. Ona je izkusena 22letnica!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Jan. 2013 9:08

browneyes napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Vsak glorificira tisto, kar je težje dosegljivo. Moškemu je relativno lahko dostopna resna zveza z žensko povprečnega videza. Zato, ker na take ženske ni ful navala in ker so ženske že nekako biološko sprogramirane večinoma tako, da jim ustreza resna zveza. Posledično večina moških dobitje tega ne dojema kot izziv. Posledično ogromno moških, med katere spadaš tudi ti, sanjari o tem, kako bi bilo poseksat čimveč lepih žensk. To namreč ni tako lahko dosegljivo.

Ženskam je seks s krnekimi moškimi smešno lahko dosegljiv. Lahko dosegljiv jim je tudi seks s kvalitetnimi moškimi. Relativno težko dosegljiva pa jim je resna zveza s kvalitetnim moškim. Tukaj marsikatera lepotica ne pride skoz.

Džeki, samo nezreli moški delujejo po tem tvojem principu. (Nezrel moški in patetična ženska.) Moški, ki ve, kaj je dober seks ne bo iskal zgolj lepega telesa znova in znova, ampak bo predvsem iskal žensko, ki ga lahko poteši v vsakem oziru in s katero bo imel resnično izjemen seks. In takega seksa potem tudi ne bo zamenjal za sto drugih, povprečnih.

Abby, ko si ti nora. to iščemo ženske. Džeki je super napisal resnico.

Na srečo niso vsi moški ena velika masa isto mislečega mesa. In ne, zreli moški (in takšni, ki razumejo še kaj več od seksa kot ''bum-bum-not-ven''), za potešitev ne potrebujejo (in ne iščejo) vedno novih žensk. Žal mi je, če do svojega 28. leta nisi spoznala še niti enega takega.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Jan. 2013 11:29

jurre napisal/-a:Vi pač tega očitno ne morete razumeti, ker niste imeli nikoli pomanjkanja tega, jaz pa sem izgubljen za vedno...

pri 24 si izgubljen za vedno?? takrat se povprečen študent naravoslovja prvič poljubi..

ok, šalo na stran. si dobil že ogromno nasvetov kako in kaj. tudi sama sem ti napisala, kako lahko zakamufliraš svojo neizkušenost. ti ignoriraš oz iščeš izgovore za popolnoma vsak nasvet. resnega namena kaj spremenit očitno nimaš. zdaj nevem ali si trol ali samo pozornost iščeš?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 07. Jan. 2013 11:45

sem popolnoma enakega mnenja. kaj sploh hočeš še od nas? naredi nekaj! nasvetov maš že ogromno in v večini so zelo dobri nasveti, zaj pa se zmigaj. Če se pa ne misliš, pol je pa res boljše, da se offaš, ker tako mizerno življenje živet, nima smisla. Čeprav vsak, ki bi zvedo zakaj si se offal bi se facepalmal, ker razlog je glup, da bolj glup ne more bit. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 07. Jan. 2013 17:50

No saj praviš mizerno življenje. Tako je. Tudi, če bi kaj sedaj spremenil, bi bil za punce fant, ki je imel mizerno življenje do sedaj dolga leta in s tem nič vreden zaradi preteklosti. Take stvari človeku postavljajo ceno za celo življenje.

Delali so se norca iz mene v osnovni šoli, v srednji, ker nisem seksal in sem se kao bal žensk. Enako je bilo v službah, ki sem jih do sedaj opravljal, norčevanje da nisem pravi moški, da nimam jajc, gledanje na mene kot da sem nekaj manj (vsaj od tistih ljudi, ki dobro zgledajo in so dovolj dobri, da so imeli veliko spolnih partnerk). Govorjenje (starejših) moških, kako je seks tričetrt življenja in edino kar je na stara leta pomembno, koliko si s puncami doživel. Tako da, dejstva so dejstva. In ne o tem, kako so ti ljudje bili slabi in ne vem kaj. So pač samo realni. To so bile še samo potrditve mojih misli. Nekomu je pač smisel da doseže čimvečjo izobrazbo, drugemu da si privošči materialne stvari, tretjemu pa seks.

Zraven tega nimam nobene zanimivosti na sebi. Nič me več ne veseli, nimam denarja, ne vem se pametno pogovarjat in izražat. Izpadem verjetno kot nek kmet, ki gre po 10 letih v mesto med ljudi in nekdo tak se ne more kar naenkrat kosat z večino ljudi. To pa ni življenje in boljše biti mrtev potem. Punce imajo na vsakih 50 metrov boljše tipe.

Sicer pa sem poslal tale tekst še nekaj psihoterapevtkam in vsak odgovor je čisto drugačen. Ena napiše pojdi k prostitutki, druga nikakor, tretja spet nekaj tretjega... To samo potrjuje moje trditve, da psihoterapevti delujejo samo na podlagi osebnih mnenj, osebno mnenje pa ne odraža realnosti, če ni večina za njo. Ob pogoju, da ne veš od kot tvoje težave izvirajo in ne veš kaj sploh hočeš, takrat ti lahko psihoterapija pa verjetno res pomaga, da vsaj to odkriješ.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 07. Jan. 2013 19:23

glede na to da sama osebno dobro poznam nekoga, ki je bil na istem kot ti, zato tvoje doživljanje razumem, ti svetujem da greš k prostitutki, kot je šel ta ki ga poznam.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 07. Jan. 2013 19:44

Jurre, ce ze pravis da si vse priznas si pa priznaj se to da imas problem, da prevec razmisljas o tem in da potrebujes pomoc. Jo poisci pri ljudeh ki so usposobljeni za to in se spravi v red. Ne pa bit tak slabic, se smilit sam sebi in to je vse.

Imam kolega ki je tudi potreboval podobno pomoc (sicern e zaradi tega problema) in zato tudi vem da ce ti bom govorila da pejdi osvajat ali nekaj podobnega ne bo nic pomagalo. In iti k psihologu/psihiatru pa res ni nic kaj takega. Med najstniki je celo moderno. In pojdi osebno tja. To je drugace, kot pa ce samo po forumu bluzis in si ena velika gmota crk.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 07. Jan. 2013 20:23

torej, če prav razumem je tebi glavna prioriteta seks in dati čez čim več žensk ? Zakaj, te vprašam ? Mogoče boš pa najdu eno žensko, ki ti bo ušeč in ustrezna in boš z njo imel fantastičen seks, poleg tega pa še vse ostalo, kar je potrebno za zdravo razmerje,...zakaj bi potem hrepenel in stalno fantaziral o drugih..... vsak človek je individum zase s svojimi potrebami, biološkim razvojem....eni določene stvari doživijo prej, drugi kasneje, zatorej se ne smemo primerjati z drugimi, ker je po mojem mnenju to najhuje kar počnemo in s tem škodujemo samo sebi...sploh pa je nepotrebno stalno razmišljati o tem kaj razmišljajo, počnejo, doživljajo drugi , ker tega nikol ne boš mogu vedet. Poznaš samo sebe in svoje občutke, prou tako lahko spremeniš samo sebe ,....preteklosti se žal ne da spremeniti, pa kljub temu nekako moramo živeti naprej v sedanjosti, kar se da neobremenjajoče in brez obžalovanj, zato je najbolje da se iz preteklih napak naučimo in jih sprejemamo. Menim, da nikoli ni prepozno, da človek zaživi drugače, postane takšen kot si želi bit, če to hoče.....Če odmisliš to, kar delajo drugi se poglobi vase in povej, kaj ti hočeš od življenja ? Kaj bi sploh rad ?? Sam seks je pa v tej zgodbi še najmanjši problem, ker ni nič praktićno zamujeno.....vendar pa zagotovo ti pomeni še kej več kot zgolj seks s čim več ženskami ?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]