obsedenost z spolnostjo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
In poznam par ljudi, ki so bili še v hujših situacijah, sem ti tudi že povedal. Povprašaj samo na forumu nebojse, pa boš našel ljudi, ki so preživeli podobno. Ne isto (preden mi spet začneš srat, da ne vidim razlike), ampak podobno.
- jurre
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2012
Dolocene znacilnosti ja, nekatere pa ne. Na zvezo in seks ne gledam kot na zadovoljevanje sebe, ampak partnerke. Hocem pac potrditev preko tega da lepim puncam ustrezam in bi jih lahko osrecil, ker je lepa punca pac najvecji dar na svetu.
Ljudje ki pa po mojih standardih niso lepi me ne zanimajo. Tudi z sorodniki sem prekinil stike, ker pac ni med njimi kakega ki bi sodil v to kategorijo. Tudi ce seksajo 10x na dan me to ne gane, ampak samo za lepe punce mi je problem.
Ljudje ki pa po mojih standardih niso lepi me ne zanimajo. Tudi z sorodniki sem prekinil stike, ker pac ni med njimi kakega ki bi sodil v to kategorijo. Tudi ce seksajo 10x na dan me to ne gane, ampak samo za lepe punce mi je problem.
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
Ravnokar si napisal oksimoron:
Na zvezo in seks ne gledaš kot na zadovoljevanje sebe.
in
Hočeš potrditev, da lepim puncam ustrezaš.
Na zvezo in seks ne gledaš kot na zadovoljevanje sebe.
in
Hočeš potrditev, da lepim puncam ustrezaš.
- jurre
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2012
Ja no...mislil sem v tem smislu, da bi hotel da ona za mene kaj pocne oz. da bi mi bilo vaľneje da je meni seks dober. To da si nekomu vąeč je osnova če je s tabo in ni potreben dodaten trud iz njenega vidika.
Po tvoji logiki so potem narcisi tudi tisti ki pomagajo bolnim otrokom, ali ljudem v stiskah, ker na ta nacin hocejo sebe zadovoljevat in se boljse pocutit ker so nekaj dobrega nardili.
Po tvoji logiki so potem narcisi tudi tisti ki pomagajo bolnim otrokom, ali ljudem v stiskah, ker na ta nacin hocejo sebe zadovoljevat in se boljse pocutit ker so nekaj dobrega nardili.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ok, gremo pobirat stave kak dolgo bo rabo pirodoksin preden bo vido, da nisma smisla?
jaz recem se 5 postov
jaz recem se 5 postov
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Ni se mi dalo vsega brat....a pjebek ga je že namočil?
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov