obsedenost z spolnostjo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ja saj to, da ima skrivljen pogled na realnost smo že ugotovili, čeprav nam on nazaj govori, da mi vsi narobe vidimo, on pa ma edini prav.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- jurre
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2012
Ja, verjetno si vsi ljudje izmišljujejo v komentarjih na forumih in pod komentarji kako je mladina razvratna (ko sploh nimajo nič od tega če se zlažejo, ker jih nihče ne pozna) in pa na zabavah se ne dogaja poljubljanje ob stenah in na plesišču in seks na wcjih in kje drugje... Seveda večina ne gre v ekstreme, dogaja pa se večini tak priložnosti seks večkrat na leto oz. v tem mladostniškem obdobju, ko se jim zahoče pač. Če ne, ne bi obstajali prijatelji za seks in avanture v našem besednjaku...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Za razliko od trebe, jurre, nisem brala komentarjev, (ki seveda niso vedno realni, še kolegice med seboj s(m)o si večkrat govorile: ''Uau, ni bilo včeraj NORO'', čeprav smo v resnici samo šle skozi mesto, spile kakšen koktejl in potem malo plesale v kakšnem klubu in se ni zgodilo čisto NIČ posebnega), ampak sem dejansko sama obiskovala tudi diskoteke in klube. In to, kar opisuješ, se dogaja v zelo majhnem procentu. Seveda - nekateri se poljubljajo na plesišču, seks na wcju pa je bolj izjema (jaz še nisem nikoli naletela na dva ''v akciji''), ljudje gredo predvsem skupaj domov/v avto, če že, ampak načeloma pa to, da ''greš ven'' pomeni, da se zvečer dobiš z nekaj prijatelji, že doma kaj popijete, se greste kakšno družabno igro, potem pa greste ven, kjer se še kaj popije, navadno se kdo napije do take mere, da ni od njega ni nič več - razna klečanja sredi plesišča, spanje na mizah ipd. - ostali pa navadno skupaj plešejo, malo krožijo po diskoteki, da vidijo, če še koga poznajo, včasih se kdo s kom poljublja in to je to. Nobenega razvrata, perverzije, seksa, orgij ...
Tvoj pogled na realnost je absolutno zgrešen, ker črpaš iz prenapihnjenih govoric, iz samohvale na forumih in podobno, nimaš pa nobenega konkretnega dokaza, da je res tako, kot opisuješ.
Tvoj pogled na realnost je absolutno zgrešen, ker črpaš iz prenapihnjenih govoric, iz samohvale na forumih in podobno, nimaš pa nobenega konkretnega dokaza, da je res tako, kot opisuješ.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
nočem neki moralizirat, ampak lepljenje orožja, vrvi in želetke v temo kjer avtor govori o samomoru je pa neokusno za moje pojme. pa čeprav se vsi norca delamo, samo se mi tole zdi malo čez mejo.
Vsak raj ima svojo kačo.
- jurre
- Komunikatorka
*Abby** napisal/-a:Tvoj pogled na realnost je absolutno zgrešen, ker črpaš iz prenapihnjenih govoric, iz samohvale na forumih in podobno, nimaš pa nobenega konkretnega dokaza, da je res tako, kot opisuješ.
Ne, tudi sodelavci so govorili kaj se jim je vse dogajalo in kaj so drugi ljudje vse počeli (tako da v tem primeru ni možna samohvala). Nekateri pač mislite da se vsi lažejo, če vam ne paše tak način življenja.
Sicer pa včeraj sem dobil potrditev da nisem vreden nič. Sem bil po dolgem času iz hiše in sta šle mimo mene v trgovini dve luštni punci in me nobena ni pogledala. Toliko o realnosti in možnostih, če že pri prvih dveh nimaš možnosti...
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Pa daj človek, poglej se kako si zafrustriran, ni čudno da te nobena ne pogleda.
Vsak ima nekaj v čemer ni enak večini, zato pa smo vsi edinstveni. In če pač nisi preseksal in prežural mladosti še ni konec sveta. To lahko še kako nadoknadiš. Ja blablabla pa vseeno ne boš imel tiste prežurane mladosti blablabla. Sigurno si še mlad in vse se da še spremeniti. Pa ljudje najdejo srečo pri 70, ti boš pa tuki jokal, ker nisi že začel seksati po wc.jih pri 13. Ja jeb*at ga, sam si si kriv. Nekatere stvari enostavno moraš nardit - kot je pristopit do punce. Kaj je še lahko hujšega od tega kokr pa je?
Zakaj se sekiraš za stvari, ki jih pač ne moreš več spremeniti -preseksati mladosti. Move on.. še vedno lahko začneš seksat zdaj in še vsaj 40 let. sam začet moraš nekje, ne pa se samo smilit samemu sebi. In vse te negativne stvari, ki jih vidiš okoli sebe privlačiš sam, ker si tako negativen. Ko boš enkat spremenil pogled na svet in se sprijaznil s tem, bo boljše.. do takrat pa nimaš šans pri puncah. Ker nobena punca ne bo pogledala takega zafrustreranca.
In ne govori, da ne moraš spremeniti, ker lahko. Vse se da, samo če se hoče.
Vsak ima nekaj v čemer ni enak večini, zato pa smo vsi edinstveni. In če pač nisi preseksal in prežural mladosti še ni konec sveta. To lahko še kako nadoknadiš. Ja blablabla pa vseeno ne boš imel tiste prežurane mladosti blablabla. Sigurno si še mlad in vse se da še spremeniti. Pa ljudje najdejo srečo pri 70, ti boš pa tuki jokal, ker nisi že začel seksati po wc.jih pri 13. Ja jeb*at ga, sam si si kriv. Nekatere stvari enostavno moraš nardit - kot je pristopit do punce. Kaj je še lahko hujšega od tega kokr pa je?
Zakaj se sekiraš za stvari, ki jih pač ne moreš več spremeniti -preseksati mladosti. Move on.. še vedno lahko začneš seksat zdaj in še vsaj 40 let. sam začet moraš nekje, ne pa se samo smilit samemu sebi. In vse te negativne stvari, ki jih vidiš okoli sebe privlačiš sam, ker si tako negativen. Ko boš enkat spremenil pogled na svet in se sprijaznil s tem, bo boljše.. do takrat pa nimaš šans pri puncah. Ker nobena punca ne bo pogledala takega zafrustreranca.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
*Abby** napisal/-a:
Čeprav na drugi strani dam pa tudi roko v ogenj, da se jurre ne bo ubil. Ker bo rajši trpel.
Abby, resnično upam, da se ne zavedaš kakšno svinerijo si napisala.
Sicer je pa tale jure trol. Še najbolj se mi zdi, da je to pravzaprav tisti Fantin. Identičen stil pisanja, neko trdo prepričanje o teoriji zarode celega sveta proti njemu. Tako, da je treba njegove besede malo za rezervo jemat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
DonCarleone napisal/-a:*Abby** napisal/-a:
Čeprav na drugi strani dam pa tudi roko v ogenj, da se jurre ne bo ubil. Ker bo rajši trpel.
Abby, resnično upam, da se ne zavedaš kakšno svinerijo si napisala.
Resnično sem prepričana, da ni samomorilec. Drugi del je pa res posmehljiv, priznam. Ampak dejansko mislim, da jurre trpi za neko obliko preganjavice, njegov pogled na svet pa je popačen. In v tem stanju si dejansko izbira trpljenje, ker si ne pusti blizu in se noče zdravit ... tako da ... njegova bolezen je namesto njega izbrala trpljenje.
- jurre
- Komunikatorka
Weilyi. napisal/-a:Pa daj človek, poglej se kako si zafrustriran, ni čudno da te nobena ne pogleda.
Saj sem že povedal. Jaz imam pač take norme da pogojujem vrednost človeka z preteklostjo. Če je nekdo super človek me ne zanima, če je bil v preteklosti slab. Če me je nekdo obrekoval, je to za mene zadosten razlog da nimam več nič z njim in ga zbrišem iz življenja. Pač stojim za svojimi normami. Nekdo ki sredi 20 nima za sabo vsaj nekaj razvrata in normalne mladosti, pač za mene ne more bit enakovreden ostalim, pa tudi če je to luštna punca in bodoča zdravnica.
Zraven tega se ne bom tako poniževal, da bi pristopil h kaki punci oz. komu pokazal, da ga rabim za življenje in tvegal zavrnitev in s tem dobil potrditev da sem nula. Enako je za mene nesprejemljivo plesat javno, ker s tem kažeš svojo šibkost in se razgališ drugim, da te opazujejo lahko in se delajo norca iz tebe.
In nisem noben trol, potem bi s čim boljšim čas zapravljal. Ne vem pa kje spet druge krivim. Sem napisal že večkrat da sem za vse čisto sram kriv. Sem pač slabič in imam norme, ki ne sodijo k temu svetu pač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]