obsedenost z spolnostjo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 400 prispevkov
• Stran 25 od 27
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Naslednja
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
In kaj nameravaš narediti, da se spraviš iz t.i. "hude stiske"? Ljudem, ki so v stiski, ponavadi ni najlepše in se slabo počutijo ter iščejo rešitve za svoj problem.
Pa ti?
Pa ti?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ta tema je kot prometna nesreča - ne glede na to kolko me ne zanima kar se dogaja v njej, si ne morem pomagat, da ne bi pogledal.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- jurre
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2012
rokerca napisal/-a:In kaj nameravaš narediti, da se spraviš iz t.i. "hude stiske"? Ljudem, ki so v stiski, ponavadi ni najlepše in se slabo počutijo ter iščejo rešitve za svoj problem.
Pa ti?
Za določene stvari pač ni rešitev, pa naj še nas kako prepričujejo da so. Če morilec pride po 20 letih iz zapora tudi ne bo enakovreden ostalim ljudem, pa čeprav bi rad bil in mu je žal kar je storil. Dejstva ostanejo dejstva! Lahko si samo zakriva oči, da je to preteklost in da sedaj skuša omejit škodo in bit dober človek, ampak nikoli ne bo imel enakovrednega življenja ostalim. Za nekatere je to način, jaz pa trdim da ali si sposoben živet z dejstvi da si manjvreden ali pa ne. Vse ostalo je odvračanje od realne vrednosti.
Enako je z mojo zgodbo in zaradi stvari ki sem jih napisal ne bom nikoli enak vsem tem simpatičnim puncam. Brez tega dejstva pa jaz ne morem živet
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Kaj če bi začeli zbirat prostovoljne prispevke, da bi jurretu na enkrat poslali recimo pet prostitutk? Lahko bi mu pokazale marsikaj, pridobil bi si nekaj izkušenj in s tem tudi povečal svojo tržno vrednost. Pa mogoče bi nehal jamrat tukaj na forumu...
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
jurre napisal/-a:Speer napisal/-a:Vse kar je zgoraj napisano je izmišljeno, za tiste, ki ne vedo.
No še en dokaz kako je vse skupaj čudno in da ni izhoda, če ne more nekdo niti te zgodbe verjet, ker je tako drugačna, kajšele da bi jo neka punca tolerirala in imela takega fanta. In s tem enakovrednost ostalim ni mogoča.
Ne vem komu se da bluzit 25 strani nečesa in take sramotne stvari govorit, če ni v hudi stiski.
Problem sploh ni v tem, da teh stvari nisi doživel. Lahko ti to vidiš kot problem, ampak dejstvo je, da bi se našla punca, ki bi ji bil vseeno lahko zanimiv in bi ti te stvari spregledala (to je čudna beseda, kot da gre za nek kompromis ampak v svojem besednjaku trenutno ne najdem druge, pardon), saj konec koncev nisi star in še nič nisi zamudil. Drugo dejstvo pa je, da bi s svojo negativnostjo in pesimizmom in pa sklepam, da še nezaupanju dejstvu, da si ji zanimiv to punco tudi odgnal, ker stojiš (pre)trdno in zato sam, ker bi punca obupala.
Rešitev? Ko si tako v pizdi je gotovo edina izbira strokovna pomoč, da prevzgojiš svoje komplekse v "nadzorovane". Druge alternative ne vidim, razen, če spoznaš tako super žensko, ki bi imela dovolj posluha, potrpljenja in občutka, da te spravi toliko k sebi, da daš v prestavo in se sam spraviš do strokovnjakov v bolj optimističnem duhu.
Neutral men are the devil's allies.
- sanchez
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2013
BODI MOŠKI. Prenehaj se smilit samemu sebi, ker po pravici povedano nas ne briga zate. Zaradi mene si lahko največji Casanova ali največji luzer, ki se nikoli ni poljubljal, še vedno se bom vstal in šel spat nasmejan. Življenje mi nebo nič drugačno. Ni nobene kozmične, astronavstke ali bilokako si ti razlagaš, zamere nad tabo, da nisi še seksal, tvoji vrstniki pa so tudi do sedaj zamenjali par partnerk. Sam si kriv! Ampak poglej z pozitivne stvari. Ker si sam kriv, pomeni da lahko to tudi spremeniš. Nobena punca ne mara pohotnih, beta moških. Bolj potrebno in clingy boš šel na njih, bolj se bodo izmikale. Ženske rabijo alfa moške. S tem ne mislim moškega, ki bo iskal pretep, ji ukazoval in jo udarjal s palico kot v praveku, ampak moškega, ki je v kontroli... sebe, svojih čustev in svojega življenja. Hočejo samozavestnega, zanimivega, rahlo skrivnostnega in nepredvidljivega moškega, ki ji bo prinesel svež veter v življenju. Nekoga, ki ji bo v izziv. Verjemi da tudi najlepše ženske so le krvave pod kožo in imajo bolj ali manj svakodnevno rutino, službo, stres, in hočejo nekoga, ki jim bo razbil to monotonost.
Še nekaj: zapomni si, pri nas nam prvo pritegne zunanji izgled, pri ženskah pa ni tako.. No OK, razen če si Brad Pitt ali David Beckam. Na splošno je pri ženski najbolj pomembno kako se počuti zraven moškega! Ni važno, če je bogat ali reven, plešast ali ne, debel ali suh, majhen ali velik, če se bo počutila srečno,itd.. zraven njega, bo pripravljena tud zapustiti svoje prijatelje in družino samo da bi bila z njim.
Zdaj boš napisal da to nisi ti, da zakaj bi se delal da sm samozavesten, zanimiv, da sem avanturist, če najrajši doma posedam in se smilim samemu sebi. Jaz pravim, ne delaj se, ampak bodi. Vsak človek se z novo izkušnjo, novo informacijo spremeni in se spreminja celo življenje. Zakaj se potem nebi spreminjali na boljše, da povečamo kvaliteto življenja sebi in svojim bližnjim? Zato ti priporočam, da najdeš nek hobi, ki te veseli. Naj bo to šport, fotografija, slikarstvo, žuranje.. bilokaj. Zakaj? Ker kot sam veš posedanje pred računalnikom in v smiljenju samega sebi ti nebo prineslo punc (verjetno veš definicijo bedaka) in kot drugo boš misli usmeril v neki pozitivnega, v nekaj kar rad delaš.
Kot tretje spoznaval boš nove ljudi, ki imajo podobne hobije, imel razgovore z njimi, kar bo privedlo do tega da boš imel vse manjšo tesnobo pred javnostjo in pred začetkom razgovora s puncami. Vem da ni to kar hočeš, ampak tudi otrok, preden začne hoditi, mora znati plaziti.
Sklepam, da nisi imel moške figure v svojem življenju. Zakaj ne, ni važno, važno pa je da ti je v odraščanju manjkal alfa samec, na katerega bi se lahko zgledoval. Ali si ga imel ampak si se bolj navezal na mamo in/ali sestro. No kakorkoli, priporočam ti dve knjigi, ki ju moraš nujno prebrati: David DeAngelo - Double Your Dating - What Every Man Should Know in John Alexander - How To Become An Alpha Male. Obe knjigi sta v PDF obliki in sta na netu. Zelo, ampak res zelo lepo opišeta kakšna je vloga moškega v družbi in kaj ženske iščejo v njih. To je seveda vrh ledene gore in če te bo zanimalo še vedno kaj glede tega, boš našel v teh dveh pisateljih še veliko drugih knjig, ki ti bo pomagalo v tem in nasploh na vsakem področju v življenju.
Zdaj pa, MAN UP, prenehaj bitchat kk si uno pa to pa kakšen nefer ti se dogaja v življenju in vzami življenje v svoje roke! Pa prenehaj uporabljat smajlija ki joče, ker izpadeš papak.
Še nekaj: zapomni si, pri nas nam prvo pritegne zunanji izgled, pri ženskah pa ni tako.. No OK, razen če si Brad Pitt ali David Beckam. Na splošno je pri ženski najbolj pomembno kako se počuti zraven moškega! Ni važno, če je bogat ali reven, plešast ali ne, debel ali suh, majhen ali velik, če se bo počutila srečno,itd.. zraven njega, bo pripravljena tud zapustiti svoje prijatelje in družino samo da bi bila z njim.
Zdaj boš napisal da to nisi ti, da zakaj bi se delal da sm samozavesten, zanimiv, da sem avanturist, če najrajši doma posedam in se smilim samemu sebi. Jaz pravim, ne delaj se, ampak bodi. Vsak človek se z novo izkušnjo, novo informacijo spremeni in se spreminja celo življenje. Zakaj se potem nebi spreminjali na boljše, da povečamo kvaliteto življenja sebi in svojim bližnjim? Zato ti priporočam, da najdeš nek hobi, ki te veseli. Naj bo to šport, fotografija, slikarstvo, žuranje.. bilokaj. Zakaj? Ker kot sam veš posedanje pred računalnikom in v smiljenju samega sebi ti nebo prineslo punc (verjetno veš definicijo bedaka) in kot drugo boš misli usmeril v neki pozitivnega, v nekaj kar rad delaš.
Kot tretje spoznaval boš nove ljudi, ki imajo podobne hobije, imel razgovore z njimi, kar bo privedlo do tega da boš imel vse manjšo tesnobo pred javnostjo in pred začetkom razgovora s puncami. Vem da ni to kar hočeš, ampak tudi otrok, preden začne hoditi, mora znati plaziti.
Sklepam, da nisi imel moške figure v svojem življenju. Zakaj ne, ni važno, važno pa je da ti je v odraščanju manjkal alfa samec, na katerega bi se lahko zgledoval. Ali si ga imel ampak si se bolj navezal na mamo in/ali sestro. No kakorkoli, priporočam ti dve knjigi, ki ju moraš nujno prebrati: David DeAngelo - Double Your Dating - What Every Man Should Know in John Alexander - How To Become An Alpha Male. Obe knjigi sta v PDF obliki in sta na netu. Zelo, ampak res zelo lepo opišeta kakšna je vloga moškega v družbi in kaj ženske iščejo v njih. To je seveda vrh ledene gore in če te bo zanimalo še vedno kaj glede tega, boš našel v teh dveh pisateljih še veliko drugih knjig, ki ti bo pomagalo v tem in nasploh na vsakem področju v življenju.
Zdaj pa, MAN UP, prenehaj bitchat kk si uno pa to pa kakšen nefer ti se dogaja v življenju in vzami življenje v svoje roke! Pa prenehaj uporabljat smajlija ki joče, ker izpadeš papak.
Zadnjič spremenil sanchez, dne 13. Mar. 2013 0:13, skupaj popravljeno 3 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
sanchez napisal/-a: Ni važno, če je bogat ali reven, plešast ali ne, debel ali suh, majhen ali velik, če se bo počutila srečno,itd.. zraven njega, bo pripravljena tud zapustiti svoje prijatelje in družino samo da bi bila z njim
Whoa, Nelly!
Pretiravali pa tudi ne bomo,ne?
The world is as you are.
- sanchez
- Sramežljivka
sanchez napisal/-a:Na splošno je pri ženski najbolj pomembno kako se počuti zraven moškega! Ni važno, če je bogat ali reven, plešast ali ne, debel ali suh, majhen ali velik, če se bo počutila srečno,itd.. zraven njega, bo pripravljena tud zapustiti svoje prijatelje in družino samo da bi bila z njim
S tem ne mislim vsaka, ampak se najdejo. In verjetno ti tud poznaš kako, ki čeprav ji starši ne odobravajo veze in bi lahko imela lepše življenje z nekom drugim, ona še vedno vztraja v tej vezi.
Zadnjič spremenil sanchez, dne 13. Mar. 2013 0:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- jurre
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2012
Glej, ne poznaš kakšen občutek je to, ko stojiš med ljudmi ki so to vse že doživeli ti pa si zaostal tako zelo. Kot bi prišel na razgovor za direktorja firme, pri tem pa bi imel končano samo 6. let osnovne šole... Ne moreš bit konkurenčen ostalim kandidatom in se prodat dobro. Teh občutkov se pač ne da prekrit in dejstva vedno ostanejo dejstva in ti ne bo nobena terapija tega odvzela, če gledaš na stvari iz objektivnega kota. Za to terapija ne pride v poštev.
Zraven tega se enostavno človek nima kaj pogovarjat, če nima nobenih doživetij in izkušenj. Včasih sem bil gobčen da so me učitelji umirjali v šoli, zdaj ne spravim 3 besede ven, že pri normalnih ljudeh, kaj šele pri puncah.
Edina delno možna rešitev bi bilo res nekaj obiskov prostitutke, da bi nehal idealizirat ženske in bil na njih sposoben gledat kot enake moškim. Za to pa ni denarja. Pa še to vprašanje če bi pomagalo, ker so za mene lepe punce boginje brez napak in se bom vedno sekiral kaj vse doživljajo zunaj vsak dan v lifu. In pa to ne bi rešilo nič glede manjvrednosti zaradi doživetij ki jih imajo ostali na vseh področjih.
Druge stvari v življenju pa me več ne zanimajo. Tudi če bi se mogel it stuširat si rečem čemu, če sedaj v tem trenutku punce žurajo, jaz pa bi mogel tako osnovna opravila opravljat
Zraven tega se enostavno človek nima kaj pogovarjat, če nima nobenih doživetij in izkušenj. Včasih sem bil gobčen da so me učitelji umirjali v šoli, zdaj ne spravim 3 besede ven, že pri normalnih ljudeh, kaj šele pri puncah.
Edina delno možna rešitev bi bilo res nekaj obiskov prostitutke, da bi nehal idealizirat ženske in bil na njih sposoben gledat kot enake moškim. Za to pa ni denarja. Pa še to vprašanje če bi pomagalo, ker so za mene lepe punce boginje brez napak in se bom vedno sekiral kaj vse doživljajo zunaj vsak dan v lifu. In pa to ne bi rešilo nič glede manjvrednosti zaradi doživetij ki jih imajo ostali na vseh področjih.
Druge stvari v življenju pa me več ne zanimajo. Tudi če bi se mogel it stuširat si rečem čemu, če sedaj v tem trenutku punce žurajo, jaz pa bi mogel tako osnovna opravila opravljat
- sanchez
- Sramežljivka
Eckhart, se povsem strinjam
Drgač pa ja, dokler jurre ne bo dosegel čistega "rock botton" se ne bo zmigal iz "comfort zone" in nekaj naredil glede tega. Bomo vidli, mogoč se bo takrat spomnil na moj prvotni komentar in pregledal material, ki sem mu ga priporočal.
Drgač pa ja, dokler jurre ne bo dosegel čistega "rock botton" se ne bo zmigal iz "comfort zone" in nekaj naredil glede tega. Bomo vidli, mogoč se bo takrat spomnil na moj prvotni komentar in pregledal material, ki sem mu ga priporočal.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Eckhart napisal/-a:emanuela napisal/-a:sanchez napisal/-a: Ni važno, če je bogat ali reven, plešast ali ne, debel ali suh, majhen ali velik, če se bo počutila srečno,itd.. zraven njega, bo pripravljena tud zapustiti svoje prijatelje in družino samo da bi bila z njim
Whoa, Nelly!
Pretiravali pa tudi ne bomo,ne?
Čisto nič ne pretirava. Bodimo iskreni, ženske v resnici ne veste kaj je tisto na kar se odzovete, ve mislite da veste.. ampak ne veste. Razen če govorimo o ženski, ki študira družbeno dinamiko / evolucijsko psihologijo, pa četudi gre za tak primer ženske, še zmeraj ne bo imela kontrole nad svojimi čustvi če pride mim tip, ki ji določene zadeve "sproži" v njeni podzavesti.
Za nas moške nima veze kako smo "lepi", bogati, visoki, vseeno lahko dejtamo najlepše ženske.. samo obstajajo pač določene zadeve v odnosih moški-ženska, o katerih se ne govori naglas...
Sanchez.. sem že jst probal s podobnim materialom, ampak je izguba časa to dopovedat jurretu. Očitno še ni pripravljen na to.. ko bo situacija dost huda, si bo upam pogledal mal te zadeve.
Kakšen mačizem! Nič v vsem vesolju ne more biti bolj zoprno od tega.
Tudi za žensko je prav malo vžano, če je plešasta, lepa, visoka, mala ... lahko dejta najbolj hudega tipa ... samo obstajajo pač določene zadeve v odnosih ženska-moški, o katerih se ne govori na glas. Na-glas. Na-ra-zen. Štekaš?
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
Sej nobena ženska ne bo rekla, da pada na dnar, samo pač veliko jih. Če ni denar, je pa kaka druga kvaliteta, ki simbolizira isto kot denar. To ni noben mačizem, to je evolucija. Če to opaziš pri živalih, te pa verjetno ne moti in se ti zdi čist naravno, ko ptica izbere ptiča, ki najlepše poje ali pavinja pava z največjim repom. Moški majo pa pač drugačno evolucijsko strategijo, ne bi se pa spuščal zdaj v to, ker je preveč za napisat. Preberi si Geoffrey Miller: Mating Mind
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Kaj pa je narobe s takimi, ki ( med drugim) padajo tudi na denar? V eni sosednjih tem je soforumaš napisal, da se boji, da bi se mu zgodilo ravno to. Torej moški niso naivni, čist jasno mu je, da je žensko napalil tudi njegov denar, status, ugled....kar se da razbrati tudi iz narsikaterih situacij. On je z njo očitno, ker v odnosu dobiva od nje nekaj, kar rabi. Vsak od njiju je v zvezi z določenim namenom, obema ustreza. Kje točno ti vidiš tu problem, nepravilnost, škodo kateregakoli izmed njiju? A nas ne 'učijo', da naj počnemo, kar Želimo in ne, kar Moramo?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jurre napisal/-a: Punca pri 18 ima za sabo ogromno zabav v parku in pitja alkohola in raznih družbenih dogodkov in je že marsikaj videla. Taka je pač neulovljivo nad mano.
Jst mislim, da se to en norca dela, ampak dobro...
A tebi kdo brani da bi jih imel. Pojdi tja pa se zabavaj ane?
Don't worry, be happy!!
Prvi neprebran prispevek • 400 prispevkov
• Stran 25 od 27
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov