ne se dat sprovocirat na tak bedn izgovor, če nimaš bit želje z njim te ne more noben prisilit v to zvezo... če bi bila jaz ne tvojem mestu bi storila to kar je bilo že omenjeno- bi ga ignorirala.
ja res ne vem, kaj naj ti rečem. naj ga kdo poskuša ustrašit malo. jaz sem tudi imela tako izkušnjo.... meni je pomagalo. vendar pazi, da se ne obrne v kaj hudega.
Tip je očitno psihopat. Pazi se, taki so lahko zelo nevarni. Imela sem eno podobno izkušnjo in sem se tipa komaj losala (ni in ni dojel, da sem ga imela samo za seks, čeprav sem mu to 1000x povedala in tudi, da me razmerje z njim ne zanima. Na koncu sem menjala cifro in e-mail).
Zajebala si se že na začetku, ker si sploh šla ven z njim. Itak da je pričakoval nekaj več, ampak normalen tip te 1. ne bi krivil, da je zaradi tebe pustil punco (!?) in 2. po prvi zavrnitvi dal mir. V bistvu imaš samo smolo, ker si naletela na takega bolnika. Jst bi vseeno menjala cifro, veš. Ni vredno sekerancije in živciranja. Če bi ga blokirala, bi te pač začel klicati z druge cifre.
freak! upam da model ne ve kje živiš, k takih psihičev se je res treba pazt.
probi ignorerat 2 tedna, zapisuj si čas klicev, blokeri pri operaterju številko, če še ne bo pomagal policija...ČE ŠE VEDNO ne bo pomagal kolega/brat pa mal zagrozit pa bo mogoče ratal....
no mislm da si bo že pr policiji ustavl, če ne že prej.
Nadleguje me že en mesec...na mobitelu pa ga zaenkrat le opozorijo. Včeraj zvečer me je čakal pred hišo ko sem stopila iz avta ....
Nasilen ni, imel pa je histeričen napad joka dokler sem mu razložila (že stotič!) tudi na grd način... se mi je zdelo da je sprejel nakar se danes zbudim in na gsmu 60 sporočil in ne vem kolk klicev čez noč , to je šlo pa sedaj čez vse meje... ni se mi še dogajal to
Policija ne bo naredila nic. Ce stoji pred hiso, mu ne morejo nic. Niti ce jo konstantno klice.
Ne vem, mene bi bilo posteno strah, kot bi me bilo vseh ljudi, ki bi vdirali v moj prostor
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
tole pa je bolezen pomojem.na mobitelu ti ga lahko zablokirajo,sam pač reč da ti grozi in da se počutiš ogroženo!se strinjam da bi ga kšn kolega/brat moral streznit...če ne pa tko kot je že napisano-policija!
velik sreče, pa poročaj!
nevem no...meni se zdi klicanje policije malo pretirano...če je šlo že tko daleč, ovej raje kšnemu frendu al pa kšni gorili, k ga bo znal umirit...k tuki bo neki efekta, pr policiji ne bo nič...njim bo samo še en nov primer, ki ga ne bojo rešli...
Kakšnemu prijatelju reči naj se pred njim s tabo pojavi, kao da sta par al pa kej. Pa fajn bi blo, da je bolj gorila tip ja . Al pa nej se en tvoj frend javi na telefon, ko te pokliče in mu lepo pove, da tko ne bo več šlo...
Zdaj je pa res šlo čez vse meje, napadel je mojega dobrega prijatelja ko naju je videl skupaj na kavi!!! Res me je postalo strah česa vse je zmožen in sem ga ovadila.. Policija ni naredila nič, kljub temu da sem povedala vse kar se dogaja... njihov odgovor je bil da dokler ne obračuna !fizično! z mano ne morejo nič. Rekli so naj se na klice ne javljam itd... tako da takšen je sistem v naši državi! Ko te nekdo "ubije" takrat ukrepajo... brez besed sem