Obsedena s svojim videzom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LilBarbie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
orhideja1 napisal/-a:mala-anchy napisal/-a:orhideja če ti ne veš kaj pomeni biti malenkostna je tvoj problem...
Ne ni to moj problem, če se ona ne zna izražat. Poleg tega ni to tvoj problem, če se jaz pogovarjam z njo in ne s tabo.
Mislim, da sem se jaz pravilno izrazla, ampak smo se narobe razumele, oziroma ste me
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
mala-anchy napisal/-a:kako se ne zna izražat?? čisto prav je napisala...mogoče pa ti brati ne znaš...
malenkostnež - dlakocepec, človek, ki se spušča v nepomembne zadeve
in ona je rekla da JE malenkostna!
Kako ti veš, da je prav napisala, a si ona, da veš kaj je hotela napisat?
Nisi ti avtorica teme, ampak ona, zato se bova midve že same zmenile brez tebe, ker jaz njej odgovrjam na njeno temo, ne na tvoja vmesna vprašanja. A si se priključila v temo, da ji boš podala svoje mnenje, ali zato, da boš meni skakala v besedo. Če je drugo, potem lahko kar odnehaš, ker nisem zaradi tebe tu.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
LilBarbie napisal/-a:Hvalim? Sem napisala bilo kaj o kakem premozenju, avtu al pa bilo cem. Oprosti ce je nova majca poseganje po nekih tebi nedosegljivih ciljih. Ker meni ni. Se pa v vecini strinjam s tabo, o samozavesti in o tem kako mi to pomaga. Hvala
Hja, meni je izpadlo, kot da vsak teden kupiš novo majico, torbico in čevlje. Tega si jaz definitivno ne morem privoščiti.
Kar se pa tiče samozavesti, te fant kaj podpira ali hoče, da si vedno urihtana v nulo (vem da tudi taki obstajajo, zato vprašam)? Poskusi iti kdaj ven ne tako urihtana in poglej, če ti kdo kaj reče. Ene par punc je dalo dobre predloge, da denar raje nalagaj na varčevalni račun in si potem privošči kake hude počitnice.
Zakaj pa sploh misliš, da se pojavlja ta tvoja nizka samozavest? Kaj ti na sebi ni všeč?
Aja, še kar se tiče malenkostnosti: LilBarbie je čisto prav povedala, da je malenkostna tudi takrat, ko ne gre za diskoteko, vendar je za diskoteko najbolj. Orhidejina definicija je čisto prava.
Zadnjič spremenil *SunFlower*, dne 03. Jan. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Every rose has its thorn
- LilBarbie
- Sramežljivka
*SunFlower* napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:Hvalim? Sem napisala bilo kaj o kakem premozenju, avtu al pa bilo cem. Oprosti ce je nova majca poseganje po nekih tebi nedosegljivih ciljih. Ker meni ni. Se pa v vecini strinjam s tabo, o samozavesti in o tem kako mi to pomaga. Hvala
Hja, meni je izpadlo, kot da vsak teden kupiš novo majico, torbico in čevlje. Tega si jaz definitivno ne morem privoščiti.
Kar se pa tiče samozavesti, te fant kaj podpira ali hoče, da si vedno urihtana v nulo (vem da tudi taki obstajajo, zato vprašam)? Poskusi iti kdaj ven ne tako urihtana in poglej, če ti kdo kaj reče. Ene par punc je dalo dobre predloge, da denar raje nalagaj na varčevalni račun in si potem privošči kake hude počitnice.
Zakaj pa sploh misliš, da se pojavlja ta tvoja nizka samozavest? Kaj ti na sebi ni všeč?
Ma ne, sej sem napisala da grem ven pribl. enkrat na mesec. In to pomeni naprimer da bom v tistem tednu pac pred to soboto preden grem ven, sla v trgovino in si kupla naprimer nove cevlje al pa majco. Nikoli nisem napisala da si kupim novo cisto vse, ampak eno stvar, pac da se boljse pocutim. Fant mi rece, da sem mu celo bolj vsec ko nisem namazana in sem oblecena v trenerko in navadno majco... Nizka samozavest, v bistvu se res ful spostujem, kot si ze mogoce v tej temi opazla se pac ne dam, ne vem niti ce lahko govorim o nizki samozavesti, ker vem da nisem debela, mozoljasta itd. vcasih se pocutim malo nizje, ko gledam slike kaksnih lepih deklet in si mislim da imajo to cesar jaz nimam. Zakomplicirano
- LilBarbie
- Sramežljivka
kalanhoja napisal/-a:Napisala si, da ne greš iz hiše dokler ne boš imela nove vsaj majice in čevljev. Jaz sklepam, da si potem to vedno kupiš novo.
Pa ni blo misljeno kot iz hise v trgovino, ali iz hise v kino, ali iz hise na pico. IZ HISE V DISKOTEKO, IZ HISE ZURAT V SOBOTO ZVECER
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Daj potem za poskus pojdi parkrat ven ne da bi se pretirano uredila. Čisto tako, da boš videla, da ni tako grozno. Za moje pojme se itak urediš, ko greš ven, vendar ne do tvoje mere. Mogoče bi ti pomagalo, če nekaj časa hodiš ven malo manj urejena (nobenih novih stvari, samo stare lepo skombinirane, nohti nenalakirani, minimalno nakita in make-upa), pa boš videla, da to ni nič groznega.
Every rose has its thorn
- LilBarbie
- Sramežljivka
orhideja1 napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:vcasih se pocutim malo nizje, ko gledam slike kaksnih lepih deklet in si mislim da imajo to cesar jaz nimam. Zakomplicirano
Kaj pa imajo česar ti nimaš?
Mislim ful bo otrocje - se zavedam tega, ampak ajde bom napisala. Naprimer daljse lase, boljse skombinirana oblacila, vecje dosezke kot jaz...
- LilBarbie
- Sramežljivka
orhideja1 napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:vcasih se pocutim malo nizje, ko gledam slike kaksnih lepih deklet in si mislim da imajo to cesar jaz nimam. Zakomplicirano
Kaj pa imajo česar ti nimaš?
Mislim ful bo otrocje - se zavedam tega, ampak ajde bom napisala. Naprimer daljse lase, boljse skombinirana oblacila, vecje dosezke kot jaz... Potem pa se mi zdi kot da bi zelela tekmovat
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
LilBarbie napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Napisala si, da ne greš iz hiše dokler ne boš imela nove vsaj majice in čevljev. Jaz sklepam, da si potem to vedno kupiš novo.
Pa ni blo misljeno kot iz hise v trgovino, ali iz hise v kino, ali iz hise na pico. IZ HISE V DISKOTEKO, IZ HISE ZURAT V SOBOTO ZVECER
Vem ja, a sem kje omenila trgovino?
- LilBarbie
- Sramežljivka
sanjaanja napisal/-a:Kaj je zdaj fantu bolj všeč, to da poskrbiš za sebe, ali da si oblečena v trenerko in nenaličena?
Eh sej se ne gre za to kaj je njemu bolj vsec. Ko se uredi mi rece da mu je vsec da sem urejena, sicer pa ce mam trenerko gor ne pomeni da nisem urejena
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje ni nič narobe, da se zrihtaš, ko greš žurat.
Samo ne pretiravat. Nekaterim se prov vid, da se preveč trudjo in ne izpade vedno dobro.
Probaj se odvadit kupovat toliko novih oblačil- čeprav se meni to ne zdi pretirano (če greš enkrat na mesec ven- da eno novo oblačilo na mesec).
Malce več delaj na svoji samozavesti in spoznaj, da to ni vse
Samo ne pretiravat. Nekaterim se prov vid, da se preveč trudjo in ne izpade vedno dobro.
Probaj se odvadit kupovat toliko novih oblačil- čeprav se meni to ne zdi pretirano (če greš enkrat na mesec ven- da eno novo oblačilo na mesec).
Malce več delaj na svoji samozavesti in spoznaj, da to ni vse
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov