Obsedena s svojim videzom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
LilBarbie napisal/-a:orhideja1 napisal/-a::eek: Ne le, da si razvajena, še nesramna si.
Nesramna ker?
Prvo pišeš kako mora biti vse tipi topi, in da je to tvoj problem, nato pa izjaviš, da znaš bit malenkostna. To je tudi meni smešno. No zdaj pa še mene naderi nazaj, ker mi je to smešno.
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
sanjaanja napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo
Znaš bit malenkostna Glede na napisano nisi in ne znaš biti.
malenkostnež - dlakocepec, človek, ki se spušča v nepomembne zadeve
in po kakšni logiki ni malenkostna?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sanjaanja napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo
Mislim da je vsaka svoj pomen našla v besedi malenkostna.
LilBarbie je mislila kot posvečanje malenkostim pač da se obremenjuje z vsako traparijo.
sanjaanja pa malce drugače.
Ni pa zaradi tega avtorica teme nesramna no. Jou...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- LilBarbie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
Horus napisal/-a:Od zdaj naprej ne sprejemam vec kritik na racun otrocjosti moskih xD Ko katero prime kaka ideja o simfanju tipov, naj pogleda original posterko tule xD
Mislim da si malo napacno usmero vse to. Da sem otrocja, ker se vcasih prevec sekiram s tem ker hocem bit urejena? Svaka cast tvojima glavama, da sta to tak pametno interpretirali
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Tudi jaz sem bila obsedena z nakupovanjem. Dobesedno - nisem bila zdrava, če nisem bila 3x na teden v Zari in si kupila nove majce ali pa hlač. Vso svojo žepnino sem zapravila za make-up, nakit, oblačila, itd. (Poleg tega, da so mi tudi starši kupovali oblačil).
Nekega dne je staršem dop***o in so rekli, da tako več ne gre. Odprla sem si varčevalni račun in vsak mesec nekaj denarja dala tja. Na začetku je bilo to 20evrov, potem 30evrov ... čez nekaj časa je že tja romala vsa moja žepnina. Včasih sem si še privoščla kakšno stvar za dušo (kakšna dražja torbica, novi uhani - ampak začela sem kupovati stvari, ki so mi res všeč, ki so mi res pristajale - ne pa da jih bom enkrat imela potem pa bodo ležale v omari).
Zdaj si sama plačujem poletne počitnice - in verjemi to ni morje za 400evrov - boljše je ko si kupiš kakšno dražjo stvar s svojim denarjem in varčevanjem.
Nekega dne je staršem dop***o in so rekli, da tako več ne gre. Odprla sem si varčevalni račun in vsak mesec nekaj denarja dala tja. Na začetku je bilo to 20evrov, potem 30evrov ... čez nekaj časa je že tja romala vsa moja žepnina. Včasih sem si še privoščla kakšno stvar za dušo (kakšna dražja torbica, novi uhani - ampak začela sem kupovati stvari, ki so mi res všeč, ki so mi res pristajale - ne pa da jih bom enkrat imela potem pa bodo ležale v omari).
Zdaj si sama plačujem poletne počitnice - in verjemi to ni morje za 400evrov - boljše je ko si kupiš kakšno dražjo stvar s svojim denarjem in varčevanjem.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
lej, če te moti, da si taka kot si, potem sama najbol veš kako se spremenit... mejhni koraki in to... probaj enkrat, dvakrat... verjemi, če si lepa, si lepa tudi brez verižice
drugače pa se mi ne zdi nič narobe, če se zrihtaš... jaz mam prej obraten problem... ni mi problem npr. po centru lj hodt u trenirki me je že parkrat kšn kolega/kolegica začudeno pogledala, ko sem uletela v trenirki. ampak še vedno mi je vseeno kaj si mislijo
drugače pa se mi ne zdi nič narobe, če se zrihtaš... jaz mam prej obraten problem... ni mi problem npr. po centru lj hodt u trenirki me je že parkrat kšn kolega/kolegica začudeno pogledala, ko sem uletela v trenirki. ampak še vedno mi je vseeno kaj si mislijo
Zadnjič spremenil punkie_, dne 03. Jan. 2010 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- LilBarbie
- Sramežljivka
orhideja1 napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:orhideja1 napisal/-a::eek: Ne le, da si razvajena, še nesramna si.
Nesramna ker?
Prvo pišeš kako mora biti vse tipi topi, in da je to tvoj problem, nato pa izjaviš, da znaš bit malenkostna. To je tudi meni smešno. No zdaj pa še mene naderi nazaj, ker mi je to smešno.
Besedno malenkostna sem uporabla ravno zato, ker mora bit vse tipi topi in ker je to moj problem, ne razumem v kak namen mislis da sem jo uporabla
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
mala-anchy napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo
A se hecaš? A zate človek, ki ne more it v družbo, če nima nove obleke, nove torbice, če nima zlikanih las, nalakiranih nohtov, novega svojega pudra,... ni dlakocepski?
- LilBarbie
- Sramežljivka
shiva* napisal/-a:Tudi jaz sem bila obsedena z nakupovanjem. Dobesedno - nisem bila zdrava, če nisem bila 3x na teden v Zari in si kupila nove majce ali pa hlač. Vso svojo žepnino sem zapravila za make-up, nakit, oblačila, itd. (Poleg tega, da so mi tudi starši kupovali oblačil).
Ravno to jaz pocnem. Hvala da si to napisala, bom premisla
- LilBarbie
- Sramežljivka
sanjaanja napisal/-a:mala-anchy napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:Ja sej tud ce se ne gre za diskoteko znam bit malenkostna, ampak ne tako zelo
A se hecaš? A zate človek, ki ne more it v družbo, če nima nove obleke, nove torbice, če nima zlikanih las, nalakiranih nohtov, novega svojega pudra,... ni dlakocepski?
Ce si pa ti napisala da nisem in da neznam bit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov