obremenjevanje z vsako malo stvarjo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- italian-girl*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2012
Pa se lahko to zafuranje faksa tako kaže na osebnem področju in da tako zelo vpliva na mojo osebnost?
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Men se pa zdi, da (govorim nasplošno) se ljudje obremenjujemo z najmanjšimi problemi, ki se nam seveda zdijo ogromni, ker se nam nekaj zares hudega tko ne dogaja. Sama sem bila tudi še pred kratkim občutljiva za vsako najmanjšo stvar. Ko sem izpit nardila z 9 in ne 10, mi je blo kr hudo. Ko nisem ujela vlaka in sem mogla čakat dodatne pol ure, se mi je zdelo, da bo konec sveta. Potem pa je zelo bližnji prijateljici umrl oče in vse skupaj se me je močno dotaknilo. Od takrat se ne obremenjujem več s tem da kdaj tudi kaj ne gre tako kot si sami želimo, so hujše stvari od slabe ocene ali padca na izpitu in je še kaj dosti hujšega kot to da ti fant ne odpiše v pol ure.
Tko da, nehaj se sekirat in obremenjevat, vzemi si stvari bolj z lahkoto, najdi si kakšen hobi, če se ti zdi, da imaš preveč časa, pojdi v naravo na kakšen tek ali hojo s slušalkami v ušesih ...
Tko da, nehaj se sekirat in obremenjevat, vzemi si stvari bolj z lahkoto, najdi si kakšen hobi, če se ti zdi, da imaš preveč časa, pojdi v naravo na kakšen tek ali hojo s slušalkami v ušesih ...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
*pikapoka* napisal/-a:Men se pa zdi, da (govorim nasplošno) se ljudje obremenjujemo z najmanjšimi problemi, ki se nam seveda zdijo ogromni, ker se nam nekaj zares hudega tko ne dogaja. Sama sem bila tudi še pred kratkim občutljiva za vsako najmanjšo stvar. Ko sem izpit nardila z 9 in ne 10, mi je blo kr hudo. Ko nisem ujela vlaka in sem mogla čakat dodatne pol ure, se mi je zdelo, da bo konec sveta. Potem pa je zelo bližnji prijateljici umrl oče in vse skupaj se me je močno dotaknilo. Od takrat se ne obremenjujem več s tem da kdaj tudi kaj ne gre tako kot si sami želimo, so hujše stvari od slabe ocene ali padca na izpitu in je še kaj dosti hujšega kot to da ti fant ne odpiše v pol ure.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
italian-girl* napisal/-a:Če mi nekdo ni takoj na razpolago ali me nekdo ne pokliče po telefonu, takoj mislim, da je nekaj narobe in se začnem obremenjevati, kaj sem naredila narobe...
Bodi srečna. Ko se meni kdo ne javi na telefon mislim da je mrtev pa nardim paniko. Mislim da si v boljši situaciji
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*pikapoka* napisal/-a:Men se pa zdi, da (govorim nasplošno) se ljudje obremenjujemo z najmanjšimi problemi, ki se nam seveda zdijo ogromni, ker se nam nekaj zares hudega tko ne dogaja.
Točno to. Preveč prostega časa in nobenih resnih obveznosti, ki bi ob neizpolnjenosti imele posledice, potem pa imate pač čas študirat na take zadeve.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
O, ja tudi jaz sem imel takšne probleme. In kot je že bilo dostikrat dano v odgovorih na tej temi, je bil ravno vzrok preveč prostega in neizkoriščenega časa. Obremenjeval sem se z najbolj neumnimi stvari, vse dokler se nisem zamotil z bolj pomembnimi stvarmi. Tako, da zaposli s čem, pa tudi ne bo več časa za razmišljanje takšnih neumnosti.
- roziKa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2012
italian-girl* napisal/-a:Torej, menite, da sama ustvarjam probleme v svoji glavi in da se mi ni potrebno obremenjevati, samo posvetim se naj pomembnim stvarem? Se da to sploh? Včasih, ko premišljujem o teh zadevah, se mi zdi,da zame ni več upanja. Vedno sem bila izredno uspešna, vedno sem vedela, kaj je pomembno in se posvetila temu. Zdi se mi, ko da postajam pravi psihič. Obremenjujem se z bedarijami, kaj dela v tem trenutku moja prijateljica ali fant, da me ne pokličeta. Vedno iščem probleme, tam kjer jih ni. Če je fant kdaj utrujen, pa mu ni toliko do čvekanja z menoj, že mislim, kaj sem naredila narobe. Joj, težko je to opisati.
Imam enako probleme kot ti, se mi zdi da jaz pišem to hhehe , pa men tud ne pomaga kaj dost, da se zamotim š čim [ enostavno ne gre, če bom še nevem kok zaposlena mi bodo takšne neumnosti poplesavale po buči ]
Ljudje so kot oči, vidijo vse razn sebe.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
pejt se učit fiziko, kemijo, ipd. Tam neboš mogla razmišlat o čem drugem
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
Se kdo počuti tako drugačen,da ga nihče ne razume,da ne ve kaj je smisel življenja če nima enga ob sebi,da nima nobenga v življenju k ga razume.In se preveč obremenjuje kaj je bilo ne ve kam bi se dal ,ve da ga neka stvar veseli ampak neznam zapolniti svojega dneva kot,da visim za računalnikom.In gledam filme ali kdo rabi družbo?k je tudi sam čustven človek!In ga boli če ga drugi zapustijo pa čeprav poznaš človeka za nekaj dni,je kdo sam tako kot jaz?
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
... mogoče bi tole spadalo bolj pod Kariera, ampak vseen.
Se tudi vam zdi da ste nakako ''stuck in life'' ?
No, trenutno se meni zdi, da se mi nič ne premakne nikamor, ni nobenih služb/študentskega dela, ... kljub temu da sem ''komaj'' 21 bi rada že nekaj počela, ne samo delala v trgovini med počitnicami ali pa za v tovarni, proizvodnji, za trakom (kar sem počela vsake počitnice od 15. leta. Zraven pa še to, da trenutno zaključujem šele 1. letnik (ker sem eno leto zabluzila) in me zagrabi panika, če slučajno kak letnik padem: '' Joj, bom pa res že stara ko končam fax! '' (3+2) Pa še to, da bi rada čimprej šla na svoje, pa nimam denarja , ... pa raznorazne bedarije.
Ne vem, ampak res se mi že mudi nekaj konkretnega počet, kaj naredit, ustvarit - pa ne vem kaj, kako, kje.
Vem, da bi situacija lahko bila še velik slabša, ampak včasih se tako počutm. Silly, I know. & trenutno rabm sam tole vn spraut ...
Se tudi vam zdi da ste nakako ''stuck in life'' ?
No, trenutno se meni zdi, da se mi nič ne premakne nikamor, ni nobenih služb/študentskega dela, ... kljub temu da sem ''komaj'' 21 bi rada že nekaj počela, ne samo delala v trgovini med počitnicami ali pa za v tovarni, proizvodnji, za trakom (kar sem počela vsake počitnice od 15. leta. Zraven pa še to, da trenutno zaključujem šele 1. letnik (ker sem eno leto zabluzila) in me zagrabi panika, če slučajno kak letnik padem: '' Joj, bom pa res že stara ko končam fax! '' (3+2) Pa še to, da bi rada čimprej šla na svoje, pa nimam denarja , ... pa raznorazne bedarije.
Ne vem, ampak res se mi že mudi nekaj konkretnega počet, kaj naredit, ustvarit - pa ne vem kaj, kako, kje.
Vem, da bi situacija lahko bila še velik slabša, ampak včasih se tako počutm. Silly, I know. & trenutno rabm sam tole vn spraut ...
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov