obnašanje moje cimre

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 29. Feb. 2008 19:29

jada tudi jaz sem imela tako sosolko. Vse kar je spravila iz ust, so bile lazi. Pa kaj. Jaz sem to ignorirala, se smejala in se sploh ne zmenila za te fore. Nekateri je res niso mogli prenasati, jaz sem pa to jemala kot neko dodatno razvedrilo v najinem prijateljstvu in je nikoli nisem hotela dobiti na lazi, ker mi je bilo vseeno.

Predlagam ti, da ti naredis isto. Ignoriraj te njene lazi. Ne sekiraj in obremenjuj se, kajti s tem ne bos naredila prav nic. Pa ceprav bi jo spravila do tega, da bi priznala, da laze, bi itak dalje lagala. Brez skrbi. To so taki, ki bodo lagali ce hoces ali noces. Ce ne tebi, 100% nekomu drugemu.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 29. Feb. 2008 20:30

tudi jaz sem imela tako "kolegico", po vrhu vsega je tem svojim lazem se kako verjela.
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 29. Feb. 2008 21:03

Še zmeri nevemo kater je ta igralec :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Mar. 2008 10:15

Moja sošolka si je tut začela zmišljevat / prirejat razno razne zgodbice, katerim pa seveda nihče ne verjame. :D Js bom še mal počakala da vidim do kam sega njena domišljija, potem ji bom pa lepo, prijazno povedala da naj se neha delat norca iz sebe (in iz vseh ostalih). :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 01. Mar. 2008 12:14

Čaki kako si pa preverla, da ni bla v ZDA? Zakaj pa tudi brat laže? Uh, kr neki... Mogoče pa doma vejo, da ma probleme sama s sabo, pa ji nočejo zrušit njenga sanjskega svata... Čeprav je to meni neumno.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuff » 01. Mar. 2008 15:07

Pa ja, sej skor vsak pozna kaksno ako osebo..samo, da pa zvis z nekom, ki tako patološko laze, je pa malo bolj creepy :?
jada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jada » 01. Mar. 2008 18:56

[quote="moi T"]Čaki kako si pa preverla, da ni bla v ZDA?/

ja poiskala domačo številko in se delala (še ena kolegica je bla zraven), da delamo anketo in smo želele prav njo in glej ga zlomka, ona je doma :?
pa še to, da je kao ona tega svojga tipa prpelala domov in ona je doma na vasi in valda se vse razve, če je kej res, pa nihče ne ve o tem nič. od kolegice znanci stanujejo v bližini.

mislim sej punca men s tem nič ne škoduje, v bistvu sam seb, ampak jo bom ko se bom odselila iz doma vprašala kaj je s to zgodobo, to takrat bom pa stvari pusitla take kot so, če se samo po sebi ne bo kako drugač razvilo.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Mar. 2008 22:51

jada napisal/-a:ja poiskala domačo številko in se delala (še ena kolegica je bla zraven), da delamo anketo in smo želele prav njo in glej ga zlomka, ona je doma :?

sori ma na prvi pogled se mi zdi to malo pretirano... :? je pa res d ji ne morš zaupat če je taka...in te zanima resnica, ma od nje jo itk ne boš dobila...
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 01. Mar. 2008 23:35

Ja to itak da je ne boš dobila,ampak itak če jo ti ne boš dobila na laži jo bo pa kdo drug,bilo kdo nima veze.Ampak recimo jst bi bla zihr took nora da bi jo soočla z njenimi lažmi in ji use dokaze dala pred faco in bi me tud zanimal zakaj se gre lagat??Ja mogoče pa glih zato ker je iz vasi in ji je mankal določenih dogodkov in je želela izpadt mau bl zanimiva.
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 01. Mar. 2008 23:57

Kaj pa, če bi se nehala igračkat s takimi 'eksperimenti' oz. 'iskanjem dokazov' in bi jo naravnost vprašala, kaj se dogaja? Obenem seveda lahko izraziš svojo skrb in podporo pri kakršnih koli težavah, ki jih očitno ima, tako da se ti bo tudi sama lažje izpovedala in ti zaupala. Kdo ve, kaj se s punco dogaja; poleg tega jo bo pomoje sram, da si jo ujela na laži, še posebej v zvezi s tako temo (ljubezen oz. odnosi). Obe pa sta vsekakor dovolj stari, da se ne gresta teh igric...
I forgive you after all
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 01. Mar. 2008 23:59

**majcy** napisal/-a:Še zmeri nevemo kater je ta igralec :D

sicer pa to (že večkrat ponovljeno) vprašanje zlo zanima tudi mene :D
I forgive you after all
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 01. Okt. 2008 7:53

Ojla! Se mi zdi da to spada nekako pod to temo...

Sem študentka ki živi v študentskem domu že skoraj tri leta. Navajena kar nekaj različnih karakterjev cimer sem pred letom dni dobila spet novo cimro. Težava je v tem, da sva si zelooooo različni! Sm dokaj umirjena, realna a (vsaj mislim) prijazna oseba, moja cimra pa....hm nekak umetnik z izpadi živčnosti da jo sliši pol študentskega naselja, prihodi sredi noči in razbivanjem takoj za tem še kako uro, odpiranjem okna sredi noči...sredi zime, pa podobnim...

Ko sedaj razmišljam se počutim neumno, da sem vedno bila tiho. Sem pač rekla ok, in je šlo mimo. Sedaj pa mi vse skupaj že zelo preseda in ne molčim več ravno tok... In seveda je vse narobe!

Sem se že pozanimala kako je s preselitvami, a do sredine novembra ni rokov za to, na upravi pa so baje "zaradi principa" in zato ker se "vsakemu zdijo njegove težave največje" neusmiljeni, čeprav vem za prazno sobo, kamor bi me lahko preselili...hja, ni kar če nimaš vez ni nič. Uf, da ne bom krivične...ne, lahko napišem pritožbo, pa bo gospa poklicala mojo cimro...hehe...mene pa cimra zadušila v spanju! Ok malo pretiravam, a nisem prepričana če res...

No, torej mi preostane čakanje. Konstantno sem živčna in se kar odahnem ko dobim sobo zaklenjeno in je torej ni doma....

Saj nevem zakaj to pišem, a nekomu je treba pač povedati... Najbrž nisem edina s temi težavami, pa malo tolažbe in vzpodbude ne škodi.......TNX :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 02. Okt. 2008 19:23

ah, mam novo cimro ki se sploh ne sekira zame, ignorira me....jz sm ful komunikativen osebek in se moram pogovarjat...še dobr d je tretja oseba v sobi moja sošolka iz osnovne...sva se srečali po 4 letih in se super razumeva =) ampak una mona pa....ne vem niti to kdaj gre na fax, če ji pa kopalnico zasedem me bo pa ne vem...skalpirala? vse kar mi je rekla v treh dneh je blo njeno ime.fajn, ane?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Okt. 2008 20:26

^^ Mogoče pa se težje prilagaja novemu okolju in je zato pač tko odreagirala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 02. Okt. 2008 20:42

Jaz verjamem, da je ful tezko zivet z nekom ki ga ne poznas in, ki ga nisi navajen. V koncni fazi vas kr dajo skp in to je to.
Mal poskuste potrpe, če ne pa potem res se preselit drugam, ker sm mnenje da z nekaterimi pač ne morš živet, sploh če si si čist različen.

Kar se pa tiče začetka teme in patoloških lažnivcev jih je pa očitno precej več, kot si mislmo. Je pa tko da takim osebam težko karkol dopveš glede na to, da dejansko je to njihov svet in njihova realnost. Se prav boš ti debilen izpadu v njihovih očeh in ponavadi nič ne dosežeš, ker niti ne razmislijo o tem kar jim poveš.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov