obnašanje moje cimre

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Nov. 2007 18:06

^^ Se popolnoma strinjam. Normalen človek ne laže NIKOLI, še manj pri 21ih, ko bi naj že bil kolikor toliko zrela oseba. Jaz takšni osebi več ne bi mogla zaupati, namreč samo vprašanje je, kaj se je zlagala še drugega v času odkar se poznata. :? Če bi se le dalo, bi se preselila nekam drugam, samo da ne bi bila več njena cimra, ker se nikoli ne ve kaj ima ta punca za bregom. Morda poleg tega, da laže, tudi krade. :? Ne vem, samo predpostavljam. Jaz že tako ali tako nisem zaupljiva oseba in rabim kar nekaj časa, da se človeku odprem in mu zaupam, kar pa je vseeno boljše kot če bi ravnala nasprotno. V tem primeru (ko se poznata že nekaj let) pa... distanciraj se od nje kolikor je mogoče, če je to seveda v tvojem interesu. Vse se da, samo se je treba pozanimati kje bi lahko živela, da ne boš več njena cimra.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Nov. 2007 18:39

d..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 13. Nov. 2007 21:06

tudi js poznam tak primer..oziroma kar več:)
po moje je najbolje da jo pustiš in si misliš svoje. ne pa ji razbilnjat teh izmišljijotin, ker jo lahko še kap :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Nov. 2007 21:30

Hihi, moja sošolka nm je usem natvezla, da ma bogatga strica, k ji je (bo) prnesu koalo iz Australije in smo ble use čis frapirane, da blagor njej :rofl: . Pisalo se je leto '90 :D .

Drgač pa lastnici izvirnega posta - ne vem, zakaj tak preplah ... Js bi se temu prej smejala, kt pa u šok padala.

Pa nej ma tega "fanta", mislm, da so tele laži dokaj nedoužne in ne vem kje piše, da iz tega sledi, da laže tut o usem ostalem. Če ji pač zadeve okol fantou ne grejo najbolš in si je zmisnla nekoga zato, da bi bla enaka drugim, da je ne bi mogoče kdo "obsoju", kako pa zakaj nima fanta (sej vemo, da znajo eni bit blazno sitni, k rečeš, da si že lep cajt samska :? ), še ne pomen, da je usesplošna lažniuka in slaba cimra.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 13. Nov. 2007 21:58

A se je mogoče katera vprašala če je to res? :? Kot je že nekdo rekel, brez kakršnegakoli dokaza, si jo obtožila da je lažnivka in da si vse izmišljuje. Svetujem ti, da ji zaupaš tvoje dvome in ne bodi prasica in delat nekaterih stvari kot si to tudi druge svetovale, ker to je potem že krepko podlo, zahrbtno, pa še kaj bi lahko tukaj dodala.
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emmeline » 16. Nov. 2007 16:52

karmy21 napisal/-a:A se je mogoče katera vprašala če je to res? :? Kot je že nekdo rekel, brez kakršnegakoli dokaza, si jo obtožila da je lažnivka in da si vse izmišljuje. Svetujem ti, da ji zaupaš tvoje dvome in ne bodi prasica in delat nekaterih stvari kot si to tudi druge svetovale, ker to je potem že krepko podlo, zahrbtno, pa še kaj bi lahko tukaj dodala.

citiram:
kaj je tista prijateljica rekla:govorila mi je oz. mi govori, da ima fanta iz Kanade. V glavenem ta se je šolal na eni zelo priznani ameriški univerzi in sedaj kao dela v eni znani svetovni organizaciji. Je baje kar na nekem višjem delovnem mestu in to takoj po faksu.
kaj so ugotovile: In potem ugotoviva, da je to en igralec iz ene zelo znane ameriške nanizanke.

Zgleda da nekateri ne ravno pozorno berejo.Če bi ji ta prijateljica rekla da pa je on igralec bi bila resnica,ampak ona se ji je zlagala da počne nneki čisto drugega,oni dve pa sta ugotovile da je on igralec....jaz nevem zakaj bi bila ona prasica..Že to da se je zlagala o njegovem poklicu dokazuje da je res lažnivka in ni prav nič po krivem.
Saj pomoje večina tuki ki jih je prebrala se mal svita zakaj je tko rekla,ker čene bi njena prjatelca kej posumla.Možno je tudi da si ona res želi enga tazga človeka,vse kar je rabla pa je podoba tega človeka
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 21:36

jada, mene pa zanima, kaj je zdej s tvojo cimro? si ji kaj rekla al je še tko, kot je blo?

drugač pa js mislm, da ta cimra ni nobena patološka lažnivka pa ene omenjate, da ste mele sošolke pri katerih je biv vsak drug stavek laž, ampak pomoje ona ni taka. če bi se za za vsako stvar lagala, bi jada to vrjetn že prej opazila, se vam ne zdi?

pomoje je bla nesamozavestana zarad tega, k ni mela fanta (mogoč ga še nikol ni mela, pa bi ga ful rada mela) in vrjetn ni hotla, da ji vsi govorijo "aja, a nimaš fanta? kako pa to? a si že mela kkšnga fanta? a ti enga zrihtam?"... vrjetn je misnla, da ji bo laži, če reče, da ma fanta. mogoče je misnla, da bo pol enkrat rekla, da sta šla narazn, ampak ji je blo pol vrjetn pretežko nehat z lažjo.

nekak tko kt je Okrogla:) napisala:
Ko sem bla 5. al 6. razred osnovne, sem mela ful probleme s samopodobo, s svojo identiteto. Takrat sem lagala Sam eni kolegici. To so ble take laži: "z tistim in tistim fantom sem se pogovarjala", "tisti in tisti me je povabil ven",... Mal neumne stvari. Dost neumne. Pomoje sem bla taka, ker pač nisem bla zadovoljna sama s sabo in sem pač želela csaj pred eno osebo izpadet "kul"...
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 22. Feb. 2008 22:22

tdy napisal/-a::eek:
o svašta.

jest bi jo tud kar naglih vprašala če ni to en igralc slučajn :?

sam ne vem, kaj bo če ti bo rekla, da ni :)
oziroma da ti reče da je, pa da ona je tud zdej kšna zvezda, sam se ni hotla hvalit :D

mislim pr taki domišljiji res nikol ne veš...
ampak je pa kar optimistka, če misli da pa res prov noben ne bo spoznal tistga igralca no :)

haha, ta je dobra, pol t bo ona tko lepo u izi rekla, ja a ne ves zdj je se igralc, sj zadnc sm bla na podelitvah oskarjev :lol:

k taki ljudje majo res bujno domišljijo
Uporabniški avatar
Miss She
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2007
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss She » 28. Feb. 2008 12:38

uff znana zgodba...od kolegice sošolka se je tud tko izmišljevala...da ma tipa...je biu pa en pevc iz ene skupine, ki se je trenutno ne spomnem...
ja čim več uprašanj ji postavljaj glede njega, da vidš kva bo use natvezla...pa ne vem no neki ji omen da ti je znan...
mogoč je punca osamljena in nima nikogar, ki bi ji vračal ljubezen in obratno...pa tega noče povedati in si pol izmišljuje da ima nekoga...
.....domišljija dela svoje......
jada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jada » 28. Feb. 2008 12:49

hej! spet se po dolgem času oglašam na to temo.
V glavenm zdej sem dokončno odkrila, da vse kar mi je povedala je čista laž. Pa zdej, ko mam dokaze, bi jo vprašala mal glede tega in jo razkrila. Vendar se bojim kako bo to ona sprejela. Ker očitno je, da živi v nekem svojem namišljem svetu. v bistvu je zdej vprašanje ali bi ji s tem pomagla al sam škodovala. Ker punca potrebuje psihiatra, jst pa to žal nisem.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 28. Feb. 2008 13:20

Ja lej če je ne boš ti soočla z resnico jo bo pa kdo drug.Pa je bolš da jo ti kukr nekdo tretji ki jo komaj pozna.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Feb. 2008 13:33

dej jo 1x postavi na realna tla...na lep, prefinjen način, ne jo zdej kr neki napadat...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 28. Feb. 2008 19:45

A niso to kao ljudje, ki se v realnosti ne znajdejo, nimajo življenja takšnega, kot si ga želijo, zato si izmislijo življenje, ki jim je všeč in se vanj tako vživijo, da dejansko verjamejo, da to doživljajo?
Zatekanje iz realnosti v iluzije oz. navidezno realnost. Kako prideš do tega levela, pitaj boga, ma moraš bit res skrajno nezadovoljen s tem kar imaš in besen na tiste, ki imajo nekaj, kar ti nimaš...
In konec koncev... Mene bolj zanima, kaj imajo ti ljudje od svojih namišljenih zgodb? Mene če bi nekdo tako nalagal, ok, to me še nebi lih motilo, ampak hmm... Mislim, se ta človek sploh kdaj praša, da dejansko živi od nič? Da v bistvu sploh ne živi življenja ampak živi v nekih sanjah? Mislim, đis... Walt Disney si po mojem nikoli ni mislil, da bodo njegove pravljice imele tak vpliv na ljudi, da bodo eni celo tako zahalucinirali, da bodo sposobni verjet, da Pepelka dejansko obstaja... :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 28. Feb. 2008 23:43

Sam meni je sam neki čudno... njen brat je pršu u vajino sobo in je tudi govoru o njenem tipu in o tem kako je bla poleti u ZDA. Dvomim, da tudi on sodeluje... Neki ni tle vse čisto.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
jada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jada » 29. Feb. 2008 19:13

moi T napisal/-a:Sam meni je sam neki čudno... njen brat je pršu u vajino sobo in je tudi govoru o njenem tipu in o tem kako je bla poleti u ZDA. Dvomim, da tudi on sodeluje... Neki ni tle vse čisto.

ja tut men je blo tle sumljivo, da je tut v pričo brato vedno omenja svojega
"lubija". ampak sem jo dobila na finto in sem preverila, če je res v ameriki, sm da ona tega ne ve. Namreč prejšni teden je spet bila v zda :?
tako, da sem tut njenega brata dobila na laži.
ja očitno ni sem ona čudna v družini. Najbrž imajo to v genih :eek:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov