obnašanje moje cimre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
_vampirk'ca napisal/-a:ah, mam novo cimro ki se sploh ne sekira zame, ignorira me....jz sm ful komunikativen osebek in se moram pogovarjat...še dobr d je tretja oseba v sobi moja sošolka iz osnovne...sva se srečali po 4 letih in se super razumeva =) ampak una mona pa....ne vem niti to kdaj gre na fax, če ji pa kopalnico zasedem me bo pa ne vem...skalpirala? vse kar mi je rekla v treh dneh je blo njeno ime.fajn, ane?
Poskusi ti. Mogoče težje navezuje stike, prav tako z nekom, ki ga ne poznaš je težko klepetati.
Tud jest sem zelo komunikativna in meni ni težko navezati stika, vendar pa vseeno razumem, da je nekaterim to težko. Mogoče jo sama kdaj vprašaj npr. ste danes imeli veliko na faksu al pa...imate smotan urnik? al pa kar kol.
Mogoče pa ima samo menstruacijo te dni in je malo tečna, pa bo naslednji teden bolje
-
roxeanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
cute napisal/-a:Sem se že pozanimala kako je s preselitvami, a do sredine novembra ni rokov za to, na upravi pa so baje "zaradi principa" in zato ker se "vsakemu zdijo njegove težave največje" neusmiljeni, čeprav vem za prazno sobo, kamor bi me lahko preselili...
kukr jaz vem, bi ti mogla oddat prošnjo za preselitev v drugo sobo in na upravi naj bi jo upoštevali!
če še nisi poskušala s prošjo pridt do te prijazne sobe, probaj tako.
čeprav tam na upravi so kukr jih pikne...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
*lilica*,sem poskusila.tut z drugo cimro se meniva pa včasih ktera njo kaj vpraša pa niti en reče veliko. slušalke si naštima pa muzko posluša in se ne sekira za nobenga.sej, če ji tko paše nj živi svoje življenje, ok...ampak glede na to d je cimra bi pa vsaj par besed prčakvala.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js se tut sama včasih vprašam zakaj eni ljudje tako nakladajo...kaj jim je kle point?
Poznam eno k napihuje stvari, in enga k se kr neki zmišljuje, ampak on se zmišljuje tako da škoduje ljudem.
Takih ljudi res ne maram. To so že taki lažnivci da sami seb vrjamejo te domišljijske zgodbice
Poznam eno k napihuje stvari, in enga k se kr neki zmišljuje, ampak on se zmišljuje tako da škoduje ljudem.
Takih ljudi res ne maram. To so že taki lažnivci da sami seb vrjamejo te domišljijske zgodbice
Live your life like you want
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
joj, meni bi šlo na jetra, da bi mi nekdo kar vsiljeval pogovor.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:joj, meni bi šlo na jetra, da bi mi nekdo kar vsiljeval pogovor.
a je kje omenila, da vsiljuje pogovor?
ne, torej na tvoja jetra ti nič ne more iti.
punca je samo hotela navezati normalen stik s svojo cimro. in to z osnovnimi vprašanji oz. osnovnim pogovorom. tukaj pa ne pride niti do 'dobro jutro', 'grem na faks' ipd.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:joj, meni bi šlo na jetra, da bi mi nekdo kar vsiljeval pogovor.
Potem pa pač nisi človek, ki bi dobro funkcioniral kot cimer v študentskem domu, če ti gre že osnovna komunikacija na jetra.
Eno je, da nekdo vztrajno hodi za teboj po stanovanju in blebeta o traparijah, to bi mene tudi spravljalo ob pamet.
Ampak osnovne zadeve se je pa menda treba zmenit. Kako bo urejeno glede hrane, kopalnice, kdaj bi kdo želel imet mir, kako bo z obiski,... Ne moreš normalno sobivat z ljudmi, če jih popolnoma ignoriraš.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sej men bi tud šlo na živce da bi se nekdo nonstop hotu ment z mano, ampak da se ne bi pa nč menla - hm? S takim js ne bi mogla živet. In takle ko poslušam raznorazne zgodbe o "friki" cimrih (majo kakšni moji kolegi ki so v študentu tud kr precej za povedat) - js res nikol ne bi šla v študenta. Razn če bi živela s kakšno kolegico oz. kolegom. Ne bi mogla živet tak da bi mi blo vedno neprijetno ko bi bla tista druga oseba v sobi, pa da bi sam upala da je ne bo doma ko bom pršla v sobo in podobno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
No jaz lahk rečem,da se pri men neki tacga dogaja,
newem kot da moja cimra nebi hotla navezat nobenga stika z mano,
potem smo recimo v apartmaju 4 tipi pa midve,z njimi se normalno obnaša,pa najbolj smešno je to,ko se gre tuširat pred njimi paradira v boksarcah pa majčki,zmanov pa dobesedno spregovori le adijo al pa dobro jutro,newem no tako obnašanje mi že ful najeda,ko se obnaša kot da me ni,na začetku sem se še trudla okrog nje pa sem jo kaj spraševala pa tko,sam mi že vse ful najeda,no ko pridem v štidenta upam da je ni v sobi.No vse bolj resno razmišljam da bi prosla za premestitev.
potem smo recimo v apartmaju 4 tipi pa midve,z njimi se normalno obnaša,pa najbolj smešno je to,ko se gre tuširat pred njimi paradira v boksarcah pa majčki,zmanov pa dobesedno spregovori le adijo al pa dobro jutro,newem no tako obnašanje mi že ful najeda,ko se obnaša kot da me ni,na začetku sem se še trudla okrog nje pa sem jo kaj spraševala pa tko,sam mi že vse ful najeda,no ko pridem v štidenta upam da je ni v sobi.No vse bolj resno razmišljam da bi prosla za premestitev.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jaz pa sploh ne vem, zakaj se tolk razburjaš-punca se je pač hotela (sicer mal neumno) postavt in si je nalepla fotke od nekega hot tipa, da bi ji zavidala, al kaj...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
N{n}ka napisal/-a:No jaz lahk rečem,da se pri men neki tacga dogaja,
kak se pa fantje obnašajo do tebe?
kr pri nas je čist isto, s cimrom se že več kot pol leta obnašava kot da najina (no ja, v bistvu moja) cimra sploh ne obstaja... ne povabiva je a kavo,čaj, ki ga pijeva v kuhinji, noben je ne povabi na noben skupen žur, če je žur v kuhnji (naši) ji tud noben nič ne reče, v glavnem čista ignoranca...
ampak pač, punčka si lepšega obnašanja tudi ne zasluži... tak, da... samo zanima me, a si mogoče tud ti tečna in nesramna in dlakoepska (kot naša) in te mogoče zato ignorirajo? mogoče tudi ona komaj čaka da se že ienkrat spomniš da bi se preselila in spizdiš z njigovega apartmaja!!!
tak kot mi2 srčno upava da najina nekam zgine... prav lepo je prit domov in ugotovit da je ni...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
N{n}ka napisal/-a:No jaz lahk rečem,da se pri men neki tacga dogaja,
Pač ji nisi simpatična. Jaz se tudi z mojimi cimrami (ko sem še živela v najemu) nisem nikoli pogovarjala. Ker sta mi bili grozno antipatični. Pač je vsa komunikacija zajemala zdravo pa adijo. Pa še to res samo, če smo se iz oči v oči srečale.
@ vampirkca
Jaz nisem mojim cimram nikoli govorila, kdaj mam fax pa kam grem. Se jih ne tiče, ne vem zakaj bi jim mogla pravit, kam grem pa to...nism dolžna.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz se z mojo cimro dokaj dobro razumem. Mava obdobja, ko se skregava tud zarad (ne)otročjih stvari in tiskrat se kujava tud več tednou skupej dokler ena ne popusti. Ko pa nimava teh obdobij pa mislim, da kr res dobro funkcionirava skupej. Trenutno sva v obdobju nepogovarjanja in še nič ne kaže, da bi se kej spremenilo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema