obnašanje moje cimre

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 16. Jan. 2009 19:28

Pontifex Maximus napisal/-a:joj, meni bi šlo na jetra, da bi mi nekdo kar vsiljeval pogovor.

Meni tudi. Zato sem dala na ignore eno cimro (k sreči sva bili cimri ''le'' nekaj mesecev), ki se je ves čas hotela pogovarjati in družiti, spraševala me je najbolj nepomembne reči, meni se pa niti ni več dalo odgovarjati na nenehna vprašanja.
Vedno, ko sem šla s faxa, sem upala, da je ne bo v sobi. Za moje pojme je bila prav neznosen osebek. Medtem ko katera druga bi pa najbrž normalno shajala z njo.

Če vnaprej ne poznaš cimer/cimrov, je pač loterija, ker z vsemi ljudmi se pač ne ujameš.

Pa da ne boste mislili, da je z mano kaj zelo narobe ali da sem asocialna- z dvema drugima cimrama (pred to zgoraj omenjeno) smo se pa tako dobro razumele, da imamo še zdaj (po nekaj letih) stike. :wink:
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 19. Jan. 2009 21:33

MissBitch napisal/-a:
N{n}ka napisal/-a:No jaz lahk rečem,da se pri men neki tacga dogaja,
newem kot da moja cimra nebi hotla navezat nobenga stika z mano,
potem smo recimo v apartmaju 4 tipi pa midve,z njimi se normalno obnaša,pa najbolj smešno je to,ko se gre tuširat pred njimi paradira v boksarcah pa majčki,zmanov pa dobesedno spregovori le adijo al pa dobro jutro,newem no tako obnašanje mi že ful najeda,ko se obnaša kot da me ni,na začetku sem se še trudla okrog nje pa sem jo kaj spraševala pa tko,sam mi že vse ful najeda,no ko pridem v štidenta upam da je ni v sobi.No vse bolj resno razmišljam da bi prosla za premestitev.

kak se pa fantje obnašajo do tebe?

kr pri nas je čist isto, s cimrom se že več kot pol leta obnašava kot da najina (no ja, v bistvu moja) cimra sploh ne obstaja... ne povabiva je a kavo,čaj, ki ga pijeva v kuhinji, noben je ne povabi na noben skupen žur, če je žur v kuhnji (naši) ji tud noben nič ne reče, v glavnem čista ignoranca...

ampak pač, punčka si lepšega obnašanja tudi ne zasluži... tak, da... samo zanima me, a si mogoče tud ti tečna in nesramna in dlakoepska (kot naša) in te mogoče zato ignorirajo? mogoče tudi ona komaj čaka da se že ienkrat spomniš da bi se preselila in spizdiš z njigovega apartmaja!!!

tak kot mi2 srčno upava da najina nekam zgine... prav lepo je prit domov in ugotovit da je ni... :D

Pa z tipi se ok razumem,so res vredu fantje pa vse,sicer pa sem itak sama skoraj cele dneve na faksu,tak da ji kaj prveč ne težim oz. ji spolh nič ne govorim,ker na začetku sem se skušala kaj več z njo pogovarjati,sam se je obnašala kot da ji je vseeno,kot da me sploh nebi poslušala,sedaj mi je skoraj že vseeno,sam sem mal fauš kolegicam,ki pa majo s svojimi cimrami normalen odnos,pa da se pogovarjajo.
Kar se tiče teh žurov v kuhinji jih mamo recimo enkrat na mesec,smo dokaj mirni,takrat me zmeraj povabijo,sama se bolj redko odeležim teh žurov,predvsem zarad faksa k moram že zgodaj tam bit.Ona pa je recimo sam do srede v študentu,tak da zmeraj komaj čakam ko v sredo pridem domo in vidim da je več ni v sobi,drugač pa mam glede tega mal slabo vest,ker se mi včasih zdi da ne naredim dovolj za najni odnos,in podobne stvari,spet po drugi strani pa se mi več ne ljubi s tem ukvarjat,ker pač mam ljudi s katerimi se super razumem,katere podpiram pa oni mene.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 19. Jan. 2009 22:05

mah, saj se je v bistv brez veze ukvarjat s tem... ugotoviš čez čas...

meni je samo bed, ker recimo moja bivša cimra je bla res fenomenalna punca... vedno sem komaj čakala, da pridem domov, da bove malo počvekale, kakega prižgale, se mal pohecale... zdaj pa v bistu upam, moje ne bo in mi bo uspelo pridt v prazno sobo... bed je, ja :D

drgač pa jebi ga, jaz sem pač prišla do zaključka, da vsak ne more shajati z vsakim, ker smo pač preveč razčlični karakterji, da bi nam loh blo vse vse super...

in mam itaq tok svoje družbe da se pač ne obremenjujem še z njo... sam je škoda da si morave pač deliti sobo...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 22. Jan. 2009 2:43

ja no glede tvoje cimre, hm pač okej, vrjetno res živi še zmer v nekem svojem svetu.. pomoje nimeš kej dost za nrdit.. kot je nekdo komentiral, sej ubistvu tebi ne škodi, sam za norca te ma, al pa še sama sebi vrjame. mogoče že tok laže, da pač vrjame to kar reče.. ker jz mam tudi nek problem s cimro, ampak drgačne(jemanje stvari-tko, da mam zmer vse prešteto, laganje itd itd) tko, da če lahko jz z njo vozim, boš zmogla tudi ti.. pa good luck... :wink:
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov