obnašanje moje cimre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jada napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:jao a si ti lahko še bolj .....
Ja pa kaj potem naj si zmišluje njen problem kaj ti zaradi tega ne moreš spati al kaj si za kaj prikrajšana, mogoče s tem kaj tebi škoduje?????
Haloooo zame si ti veliko večji poden kod ona, naj punca sanja 1x bo že padla na realna tla.
In če ima na zidu slike od njega? Miži ko greš mimo mogoče bo bolje.
Pa folk dejansko ni več normaln pri 21 letih piše na forum take bedariji da bi jih naj rajš na ringa raja poslala.
GROZA!!!!
Res bi blo odlično če se 1x začneš brigat zase.Najdi si še sama namišlenga prjatla mogoče boš manj zafurstrirana in boš bolje živela.
če sem te prov zastopla, mi očitaš zakaj se obremenjujem s takimi "brezveznimi" problemi. Ne vem kako bi se ti počutila, da bi ti neka kolegica govrila, da ima fanta iz Anglije in ti da je naj manj doktoriral na Oxfordu pri 24 letih in zdej je dikrektor nekega zelo znanega podjeta. In ti ga ne bi nikoli videla, kazala bi ti pa slike od nekega igralca, ki ga mogoče v prvem momentu ne bi prepoznala?
vem, da ni to moj problem pa vendar se mi zdi njeno obnašanje malo bolno. Sem pa itak rekla, da jo bom še nekaj časa opazovala in nič rekla.
lp
Opazovala to je šele bolano kaj boš opazovala,če bo mogoče njen fant prišel k vama v študenca???
In ja si prav razumela...dejansko bi jaz taki osebi rekla da sem srečna za njo da ima tako čudovitega fanta.
Sicer pa nebi obtoževala brez dokaza nikoli nikokar.
In tudi ne morem reči da je to res ali da to ni res,ker na podlagi ne dokazov ne bom nekoga obtožila da je lažnivec.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
mirella napisal/-a:zapeces nadaljevanko na dvd,
jo gledas z njo, pa ko pride scena z njim..
"OMG, TA JE ISTI K TVOJ TIP!!
evo, tole pa res lahko uporabiš
drgač se pa men res zdi, da tak folk to dela za to, da majo vsaj kej za povedat. ker ne more priznati da nekega življenja nima in se zato zmišljuje. men se le smili, ker se mora lagat, da ma vsaj kej za povedat.
drgač pa mogoče bi blo najboljš da ji vse poveš, pa ji probaš pomagat, k pomoje to ni normalno.
- jada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
maffy napisal/-a:Pomojem je najboljše, da se preseliš. Če ja tak psiho, da si cel svoj lajf enostavno zmisli, bogvedi česa je še sposobna. Jaz je raje nebi preveč direktno konfrotirala, lahko se ji celo sname.
zaradi tega ji zaenkrat nočem nič rečt, ker vem da zelo burno reagira. po posvoje se mi neda kregat z njo in potem še z njo živet vse do junija (potem se odselim).
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Kaj naj ti rečem, dekle ima pač bujno domišljijo. Včasih je tak pobeg v svet nerealnosti in sanj znak depresije, želje po nedosegljivem, nezadovoljstva v življenju... Dejstvo je, da dekle ni kaj prida iskreno in verjamem, da se sedaj sprašuješ kaj vse se ti je še zlagala. Sama sem tak tip, da bi se soočila z njo in ji skušala čim bolj prijazno pojasniti, zakaj sem v njeno zgodbico podvomila. Njene reakcije po tem, ko jo seznaniš z resnico imajo lahko širok razpon- od besa, nadaljnega prikrivanja resnice do...hja, vse lahko pričakuješ. Tvoje življenje z njo glede na to da poznaš njeno "majhno skrivnost" najbrž ne bo prav posrečeno in tudi najbolje se ne boš počutila dokler ne razčistiš. Začni tukaj in sporoči kako in kaj bo stvar izpadla.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
morda je patološka lažnjivka. pol tu ne moreš nič. mogoče pa si rada gradi gradove v oblakih, ker jo je strah, da je take kot je ne bi sprejela, ker hoče izpast kul, ker ima nizko samozavest, ker tako verjame, da je ta tip njen, da že ma to za resnico...ker in če je tukaj veliko.
js ne vem, če bi ji tako zrušla predstave o tem njenem tipu. vem da je zate to šok...vendar še počakaj. mogoče pa malo pozneje una ideja z nadaljevanko ni tak švoh ideja. če se bo zlomila, se potem z njo pogovori. samo ne met takih varjanta: "fak stara ej nism vedla da si taka lažnjivka" al pa kej podobnega. lepo jo vprašaj, zakaj se ji zdi, da bi morala o tem lagati ter da jo ceniš tako kot je, ne pa zarad njenga kvazi tipa.
js ne vem, če bi ji tako zrušla predstave o tem njenem tipu. vem da je zate to šok...vendar še počakaj. mogoče pa malo pozneje una ideja z nadaljevanko ni tak švoh ideja. če se bo zlomila, se potem z njo pogovori. samo ne met takih varjanta: "fak stara ej nism vedla da si taka lažnjivka" al pa kej podobnega. lepo jo vprašaj, zakaj se ji zdi, da bi morala o tem lagati ter da jo ceniš tako kot je, ne pa zarad njenga kvazi tipa.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Aha, pa še to- ni ravno lahko, da zamižiš ob čem takem. Dekle z nekom živi tri leta, ko z nekom dejansko živiš spoznaš vse njegove/njene slabosti... Cimre, ki sta si zaupali, delili raznorazne občutke o ne vem čem vse.... Do tu je vse super, ne? Predstavljaj si (*_nincy_*), da z nekom živiš tri leta, kar ni malo in potem zveš, da npr. njena/njegova mama sploh ni ta na sliki, ampak npr. Oprah? Sorry, ampak meni bi bilo creepy, ker bi se vprašala, česa je ta oseba še sposobna. Nekdo, ki leže tako brez sramu nima pospravljenega podstrešja. Če se ima punca rada, jo bo valda zaskrbelo
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
@smrketka@ napisal/-a:mirella napisal/-a:zapeces nadaljevanko na dvd,
jo gledas z njo, pa ko pride scena z njim..
"OMG, TA JE ISTI K TVOJ TIP!!
hahaha, točno to naredi, jaz bi se tak smejala. verjetno bi jo kap. po eni strani pa si verjetno želi imeti takega fanta in zato to govori. bo že spoznala enga enkrat in takrat pa si nebo rabla več izmišljevat. želje so lahko nevarna stvar. zato pa pravijo, pazi kaj si želiš
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
*_nincy_* napisal/-a:jao a si ti lahko še bolj .....
Ja pa kaj potem naj si zmišluje njen problem kaj ti zaradi tega ne moreš spati al kaj si za kaj prikrajšana, mogoče s tem kaj tebi škoduje?????
...
Res bi blo odlično če se 1x začneš brigat zase.Najdi si še sama namišlenga prjatla mogoče boš manj zafurstrirana in boš bolje živela.
mislim, da je *_nincy_* s tem postom cintrala predvsem na dejstvo, da je ta punca do potankosti opisala problem svoje cimre na javni forum in na to tudi leti ta naj se začne brigati zase. tudi mene bi zmotilo, če bi moja cimra objavila na javni forum nek moj problem. če bi menila, da sem čudaška cimra (kar je v omenjenem primeru dejansko primerek čudne cimre) bi najraje videla, da se osebno z mano pogovori in pove kaj si misli ali pa vsaj po ovinkih napelje na to. ne pa, da na forumu debatira o moji shrljivi čudaškosti.
menim, da je to zadeva, ki jo mora to dekle samo razčistiti z svojo cimro in ne tukaj skozi mnenja deklet, ki sploh ne poznamo celotne zgodbe in kakšna je le ta dejansko.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
no meni se je nekaj podobnega zgodilo z mojim kao najbolšim kolegom, ki pa je že čez 30! ne vem zakaj, ampak mi je poslal 1x sliko in trdil, da je njegova bivša, ker sva se pač večkrat pogovarjala o takih stvareh, izkušnje itd. o tej punci iz slike sva se ful dolgo menla na msn takrat, zmislil si je njeno ime in vse v zvezi z njegovim razmerjem z njo, tako da mu ne bi pomagal noben izgovor. ne bi bilo nič narobe, če mu te iste slike ne bi pred več kot pol leta poslala jaz,(pa je na to pozabil). najprej sem se ga izogibala, potem pa sem mu direkt povedala in ga dala na ignore. on je trdil, da mi je verjetno poslal napačno sliko... aha! kaj in zakaj mu je šlo po glavi, da se je lagal, pa nevem, ampak enostavno več nisem vedela, kaj je res in kaj izmišljeno v najinih številnih preteklih debatah, zasral se mi je do konca. jaz bi jo postavila pred dejstvo, verjetno pa jo bo zelo zelo sram.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz se pa precej strinjam z *_nincy_*.
Očitno ima punca nek problem sama s sabo in realnostjo ... ampak dokler to nje same ne moti, se jaz kot cimra ne bi vmešavala.
Mogoče bi se edino izogibala osebnim razgovorom ... od direktne konfrontacije - da ji dokažeš, da je lažnivka - pa po moje nimaš nič.
Očitno ima punca nek problem sama s sabo in realnostjo ... ampak dokler to nje same ne moti, se jaz kot cimra ne bi vmešavala.
Mogoče bi se edino izogibala osebnim razgovorom ... od direktne konfrontacije - da ji dokažeš, da je lažnivka - pa po moje nimaš nič.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- jada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
ok zdej zastopim nincy. mogoče ima prav. Mogoč ni fer, da razpravlamo temo o neki xy osebi. Amapk hotela sem v bistvu slišat mnenja. Nič drugega. Hvala za odgovore. Kot sem rekla, najvrjetneje zaradi ljubega miru jo bom pustila pri miru, čeprav bi vrjetno potrebovala pomoč. nočem se prepirati z njo.
lp
lp
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem tudi že spoznala kakšno tako punco...na začetku se ti zdi ful zanimiva, kaj vse se ji dogaja, ampak jo kmalu pogruntaš. jst sem začela opažat, da si ni čisto dobro zapomnila zgodbic, pa sem vsak mesec slišala drugo verzijo. al pa si je prisvojila kakšno dogodivščino, ki jo je nekaj časa razlagala druga kolegica...
kaj narediti? pomoje najbolš se čim bolj distancirat od takih ljudi. ne vem sicer kaj jih sili v to patološko laganje, ampak ne maram da me ima kdo za norca. jst sem omejila stike na minimum, ne da se mi pa konfrontirat take osebe z njenimi lažmi ker s tem itak nič ne dosežeš, kregat se mi pa tudi ne da.
pusti jo v svojem svetu, saj ti nisi nič na slabšem če ona misli da ima fanta iz amerike al iz kje že..
kaj narediti? pomoje najbolš se čim bolj distancirat od takih ljudi. ne vem sicer kaj jih sili v to patološko laganje, ampak ne maram da me ima kdo za norca. jst sem omejila stike na minimum, ne da se mi pa konfrontirat take osebe z njenimi lažmi ker s tem itak nič ne dosežeš, kregat se mi pa tudi ne da.
pusti jo v svojem svetu, saj ti nisi nič na slabšem če ona misli da ima fanta iz amerike al iz kje že..
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov