Objava "kočljivih" fotk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Daweed napisal/-a:Saj, problem pri nama je ta, da sva si seveda zaupala o svojih bivših ljubeznih --- kar vam vsem odsvetujem! Kar je blo, je blo, se ne rabi vedet.
Zato me mogoče to bolj matra, kot sem sprva mislil...
Kar je bilo, tega ne moreš zanikati in s tem skriti - kakor da se nikoli ni zgodilo. To je del tvoje preteklosti, četudi so morda nekatere stvari bile napaka in nanje nisi najbolj ponosen. Seveda ni potrebno novemu partnerju natačno vsega razložiti, če pa te vpraša ali beseda naključno nanese na bivše partnerje - zakaj bi skrival? Normalno pač poveš dejstva. Koliko? To pa je odvisno od odnosa, ki ga imata.
Glede dajanja slik na "oglasno desko" - če te moti, ji povej. Verjetno ni tega naredila z namenom, da te prizadene. Kolikor si povedal, je mogoče sklepati, da je naredila nekakšno avtobiografijo s slikami in jo dala na ogled. Ker pa te očitno določene slike tukaj motijo (slike njenih bivših), ji pa to povej in se pogovorita, skušajta najti kak kompromis.
Res nima smisla, da ti trpiš, se sekiraš, pišeš variante nam v zvezi s tem... - a v sebi dobro veš, da rešil ne boš ničesar. Kvečjemu boš še kdaj (najbrž nehote) rekel kaj neprimernega svoji punci, lahko pride do nepričakovanega prepira, ker boš v sebi prizadet in užaljen...
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Men se tud ne zdi normalno da ima slike bivših...če bi moj imel slike od svojih bivših punc se ne bi dobro končalo...ali bi jih moral dat dol, al bi šel nazaj k svoji bivši punci
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz si ne predstavljam, da bi zdaj dala sliko bivšega fanta na FB. Ne vidim razloga.
Drugo bi bilo, če bi bila slika že od prej pač tam, ampak nekaj za nazaj folku kazat se mi pa zdi brezveze. A se ji zdi res tako pomembno, da njeni fejsbukfrendi dobijo njen popoln življenjepis?
Aja, to moje zgornje stališče ne velja, če je slike objavila iz kakšnega drugega razloga. Če je dala gor sliko iz vsake svoje rojstnodnevne zabave in je na eni pač z bivšim, se mi to ne zdi tako grozno.
Drugače sem bila pa pred kratkim v podobni situaciji, ker sem ugotovila, da sem še vedno označena na slikah z enim drugim tipom. V bistvu je to ugotovil moj fant In sem se pač odznačila. Med drugim tudi zato, ker z zdajšnjim nimava nobene slike objavljene, da ne bi bilo kakšne zmede
Drugo bi bilo, če bi bila slika že od prej pač tam, ampak nekaj za nazaj folku kazat se mi pa zdi brezveze. A se ji zdi res tako pomembno, da njeni fejsbukfrendi dobijo njen popoln življenjepis?
Aja, to moje zgornje stališče ne velja, če je slike objavila iz kakšnega drugega razloga. Če je dala gor sliko iz vsake svoje rojstnodnevne zabave in je na eni pač z bivšim, se mi to ne zdi tako grozno.
Drugače sem bila pa pred kratkim v podobni situaciji, ker sem ugotovila, da sem še vedno označena na slikah z enim drugim tipom. V bistvu je to ugotovil moj fant In sem se pač odznačila. Med drugim tudi zato, ker z zdajšnjim nimava nobene slike objavljene, da ne bi bilo kakšne zmede
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
men je ta facebook bolan, sem bla gor tri mesce, pa nisem več mogla gledat kaj vse eni objavljajo gor. fb je zame nek klic po pozornosti, češ lej kok sem kul, lej kje sem bil včeraj, lej, zdaj si grem pa rit obrisat. blah
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
punkie_ napisal/-a:sej gre za facebook, tko al drugač je bolano. s slikami, komentarji, mislim wtf
no da ne bom popolni off topic... meni nebi bilo najbolj všeč kar je nardila tvoja punca, na tvojem mestu bi ji povedala svoje občutke ob tem, pogovorta se pač.
Se popolnoma strinjam s tabo glede FBja in tudi da nej se pogovorita o tej zadevi, sicer pa pogovor nebo škodil...če se pa spričkata zarad tega pol pa bi jaz mislila, da punci ni vseeno za nekdanje čase (tipe). Sam moje mnenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov