Objava "kočljivih" fotk

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Jan. 2010 12:22

Res je...si ne predstavljam, da bi prišla k mojemu in bi bile povsod slike njegovih bivših. Ne gre to tak in pika :D
Am, pa da ne boš pol rekel da smo te na Cosmotu napumpali, če bo to prešlo v prepir :lol:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 22. Jan. 2010 12:59

Daweed napisal/-a:Saj, problem pri nama je ta, da sva si seveda zaupala o svojih bivših ljubeznih --- kar vam vsem odsvetujem! Kar je blo, je blo, se ne rabi vedet.

Zato me mogoče to bolj matra, kot sem sprva mislil...

Kar je bilo, tega ne moreš zanikati in s tem skriti - kakor da se nikoli ni zgodilo. To je del tvoje preteklosti, četudi so morda nekatere stvari bile napaka in nanje nisi najbolj ponosen. Seveda ni potrebno novemu partnerju natačno vsega razložiti, če pa te vpraša ali beseda naključno nanese na bivše partnerje - zakaj bi skrival? Normalno pač poveš dejstva. Koliko? To pa je odvisno od odnosa, ki ga imata.

Glede dajanja slik na "oglasno desko" - če te moti, ji povej. Verjetno ni tega naredila z namenom, da te prizadene. Kolikor si povedal, je mogoče sklepati, da je naredila nekakšno avtobiografijo s slikami in jo dala na ogled. Ker pa te očitno določene slike tukaj motijo (slike njenih bivših), ji pa to povej in se pogovorita, skušajta najti kak kompromis.
Res nima smisla, da ti trpiš, se sekiraš, pišeš variante nam v zvezi s tem... - a v sebi dobro veš, da rešil ne boš ničesar. Kvečjemu boš še kdaj (najbrž nehote) rekel kaj neprimernega svoji punci, lahko pride do nepričakovanega prepira, ker boš v sebi prizadet in užaljen...
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Jan. 2010 13:03

Če bi jst vidla da ma kak moj bivši na FB moje slike, bi si mislila da je mal bolan. :D Kje je fora?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Jan. 2010 13:06

Meni se tudi ne zdi normalno, da ma kar fotke od bivših gor :? Jaz bi dobila občutek kot, da pogreša tiste čase...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 22. Jan. 2010 13:15

Men se tud ne zdi normalno da ima slike bivših...če bi moj imel slike od svojih bivših punc se ne bi dobro končalo...ali bi jih moral dat dol, al bi šel nazaj k svoji bivši punci :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 22. Jan. 2010 13:26

To morata popolnoma sama razčistit. Če ti nekaj ni po godu se pogovori z njo in potem boš lahko sklepal naprej.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 22. Jan. 2010 13:32

Nene, sj njega to ne moti, proba zagovarjat na vse možne načine :D
Sam zanimal ga je zgleda, kako ostali gledamo na to :evil:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Jan. 2010 14:14

Jaz si ne predstavljam, da bi zdaj dala sliko bivšega fanta na FB. Ne vidim razloga.
Drugo bi bilo, če bi bila slika že od prej pač tam, ampak nekaj za nazaj folku kazat se mi pa zdi brezveze. A se ji zdi res tako pomembno, da njeni fejsbukfrendi dobijo njen popoln življenjepis? :D
Aja, to moje zgornje stališče ne velja, če je slike objavila iz kakšnega drugega razloga. Če je dala gor sliko iz vsake svoje rojstnodnevne zabave in je na eni pač z bivšim, se mi to ne zdi tako grozno.

Drugače sem bila pa pred kratkim v podobni situaciji, ker sem ugotovila, da sem še vedno označena na slikah z enim drugim tipom. V bistvu je to ugotovil moj fant :) In sem se pač odznačila. Med drugim tudi zato, ker z zdajšnjim nimava nobene slike objavljene, da ne bi bilo kakšne zmede :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jan. 2010 14:40

men je ta facebook bolan, sem bla gor tri mesce, pa nisem več mogla gledat kaj vse eni objavljajo gor. fb je zame nek klic po pozornosti, češ lej kok sem kul, lej kje sem bil včeraj, lej, zdaj si grem pa rit obrisat. blah :aerger:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jan. 2010 16:00

meni nebi bilo najbolj všeč kar je nardila tvoja punca, na tvojem mestu bi ji povedala svoje občutke ob tem, pogovorta se pač.
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 22. Jan. 2010 16:15

punkie_ napisal/-a:sej gre za facebook, tko al drugač je bolano. s slikami, komentarji, mislim wtf

no da ne bom popolni off topic... meni nebi bilo najbolj všeč kar je nardila tvoja punca, na tvojem mestu bi ji povedala svoje občutke ob tem, pogovorta se pač.

Se popolnoma strinjam s tabo glede FBja in tudi da nej se pogovorita o tej zadevi, sicer pa pogovor nebo škodil...če se pa spričkata zarad tega pol pa bi jaz mislila, da punci ni vseeno za nekdanje čase (tipe). Sam moje mnenje
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jan. 2010 19:29

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 22. Jan. 2010 19:33

kaj zdaj še sploh hočeš od nas?:D karkoli rečemo, najdeš način, da jo opravičiš... :D

lepo na izi jo vprašaj, kaj je bil razlog, da je dala te slike gor, ali pa kako bi se ona počutla, če bi bla situacija obrnjena. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jan. 2010 19:35

jst predlagam da pogruntaš njeno geslo od facebooka in sam odstraniš slike in se potem delaš kot da nič ne veš. spotoma pa še ZS-je preveri!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Jan. 2010 19:38

:lol: NIA, to pa je načrt, ga bo še kdo zares vzel :D
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov