Objava "kočljivih" fotk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- MinnieMouse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2010
Ne poznam povprečno inteligentnega in izobraženega človeka ki bi nepoznane ljudi obsojal da niso "zdravi".
Btw buubbika maš zlo velik domišljije...Kje si pobrala te fore, iz Rebelde? Si pisala tetki Justi pa ti je povedala? Đizs no. Dvomim da je njegova punca pri njenih letih na nivoju 13letne najstnice da bi zganjala take drame kot jih ti opisuješ...
No offence
Btw buubbika maš zlo velik domišljije...Kje si pobrala te fore, iz Rebelde? Si pisala tetki Justi pa ti je povedala? Đizs no. Dvomim da je njegova punca pri njenih letih na nivoju 13letne najstnice da bi zganjala take drame kot jih ti opisuješ...
No offence
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
MinnieMouse premalo časa si na tem forumu očitno, drugače bi vedela, da so še hujših for zmožne 30letnice in ne 13letnice..
It was forever..but it didnt last long..
- MinnieMouse
- Sramežljivka
Mja res te svašta preseneti tule gor...ampak kej tazga???
Ob temi besedami mi roji po glavi naslednje:
- ali drugam govori, da je še z njim in je pač to razlog, da jih je dala gor;
- mogoče s tem njega na nek način zeza in hoče spet nekaj z njim;
- mogoče te sploh nima rada;
- mogoče ...
...
Ob temi besedami mi roji po glavi naslednje:
- ali drugam govori, da je še z njim in je pač to razlog, da jih je dala gor;
- mogoče s tem njega na nek način zeza in hoče spet nekaj z njim;
- mogoče te sploh nima rada;
- mogoče ...
...
- MinnieMouse
- Sramežljivka
Če bi dejansko šla brat temo bi vidla poste kjer sm povedla kaj in kako. Če pa zate to ni normalno še zdaleč to ni razlog da obsojaš druge da so bolani se ti ne zdi?
In ja, včasih se ti zdi neki zlo nenormalno, pol pa vidiš kako pametno razlago koga druzga in jo sprejmeš...sam se morš potrudit in poslušat/prebrat tud kej/koga druzga ko pa da maš sam eno fikcijo v glavi in se je držiš ko "pijanec plota" Temu se reče komuniciranje, sprejemanje tujih mnenj in razumevanje tega da nismo vsi enaki (thank god).
In ja, včasih se ti zdi neki zlo nenormalno, pol pa vidiš kako pametno razlago koga druzga in jo sprejmeš...sam se morš potrudit in poslušat/prebrat tud kej/koga druzga ko pa da maš sam eno fikcijo v glavi in se je držiš ko "pijanec plota" Temu se reče komuniciranje, sprejemanje tujih mnenj in razumevanje tega da nismo vsi enaki (thank god).
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
men lih ne bi blo kul, da bi moj tip meu slike svojih bivših gor. ne glede na to, da je naslov albuma my life, sej verjetno se ji je v življenju še dost druzga dogajal kokr zveze s temi tipi, sploh pa ne vem v čem je namen objavljanja slik bivših . to naj obdrži zase, men se zdi čist brezvez, da pa mora zdej vsem fb frendom kazat kdo so bli njeni bivši, ne vem no, ampak men se zdi to brez veze.
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
jaz osebno vem, da nebi nikoli dala nekih takih slik gor... sej ne, da hočem pozabit kaj je blo, ampak tut vem, da bi se ne samo moj fant, ampak tudi tisti, s katerimi sem na slikah mogoče malo čudli, ( še posebej če nebi bili v dobrih odnosih ) in pomislili, da spet hočem pogrevat in obujat neke stvari, ki so že zdavnaj končane.
sploh pa mi gre najbolj na živce neko obujanje spominov preko fb. sej živiš zdaj, slike se dajo gor od zdaj, ne pa od osnovne šole, do zdaj...
razmišljam, ampak še vedno nevem, kaj je punca sploh hotela doseči z objavo teh slik?
ljubosumje sedanjega fanta?
pozornost bivših fantov?
al kar tak?
sploh pa mi gre najbolj na živce neko obujanje spominov preko fb. sej živiš zdaj, slike se dajo gor od zdaj, ne pa od osnovne šole, do zdaj...
razmišljam, ampak še vedno nevem, kaj je punca sploh hotela doseči z objavo teh slik?
ljubosumje sedanjega fanta?
pozornost bivših fantov?
al kar tak?
- MinnieMouse
- Sramežljivka
maniac napisal/-a:prov ne morem verjet, kako bi vse objava fotk bivših na fb motila. men bi blo ravno do pakistana in nazaj.
INDEED
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov