občutek manjvrednosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
ThisTooShallPass napisal/-a:Stara sem 18, in ja, ni poanta v tem, da ne bi mela šanse tipa met, poanta je, da vedno ko sem mela šanso, sm "Pobegnla".
No js sm sicer mičken starejša od tebe, a vseeno so mi tele pobegi prav znana stvar...v krogu kolegic se me je nekako prijel vzdevek "pobegla nevesta", vedno ko se nejde nekdo ki se trudi zame js izginem, kljub temu če mi je blazno všeč ali pa se super ujameva. Js se naravnost ustrašim... mislim, da najbolj same sebe in pobegnem. No, tako trenutno se spet nekaj iskri in srčno upam, da se iz "pobegle neveste" spremenim v "ujeto nevesto".
Kr se pa tiče mojih izkušenj z občutkom nesproščenosti... NOT GO... če se ob fantu ne morem sprostiti, stvar ne bo štimala...lutko lahko kupi v trgovini in ta bo popolna in nesproščena, ti pa si živa oseba, in če te ima rad bo videl najbolše v tebi, napakice pa so le dokaz da si to resnična ti. Zadihaj, najsmej se... pa bo!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Govoris, kot da to ni od tebe odvisno. Fascinantno. Jst sm pa mislu da smo gospodarji lastnega obnasanja.soncica21 napisal/-a:No, tako trenutno se spet nekaj iskri in srčno upam, da se iz "pobegle neveste" spremenim v "ujeto nevesto".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
Mahagonij napisal/-a:Govoris, kot da to ni od tebe odvisno. Fascinantno. Jst sm pa mislu da smo gospodarji lastnega obnasanja.soncica21 napisal/-a:No, tako trenutno se spet nekaj iskri in srčno upam, da se iz "pobegle neveste" spremenim v "ujeto nevesto".
Ja veliko je odvisno od mene, seveda pa ne vse. In ker se je že večkrat pojavilo čisto kaj nepričakovanega, tokrat upam, da se vse uskladi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov