Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%
Skupaj glasov : 389

+Mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a +Mala » 24. Dec. 2004 21:00

Js se spomnim, da sm jokala samo ob filmu Armagedon. :cry:

Ob pesmih pa se mi zarosijo oči takrat, kadar se zares posvetim poslušanju besedila in se spomnijam dogodkov, ki so se mi dogajali takrat, ko sem poslušala pesem.
Uporabniški avatar
darči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a darči » 24. Dec. 2004 22:04

cotkica napisal/-a:uf....jokala sm seveda ob Titaniku, pa ob torkih pri kakšni resnični zgodbi. ponavad so to zgodbe o kakšnih ljudeh k so mel kakšno bolezen pa so pol junaško umrli...
..

tud men se ob kakih resničnih dogokih kar joka!!!!!!!!! :cry:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 24. Dec. 2004 22:28

+Mala napisal/-a:Js se spomnim, da sm jokala samo ob filmu Armagedon. :cry:

enako..
First to Know

Tres tres chic.
+Mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a +Mala » 24. Dec. 2004 22:53

Hei Tjaska! A ni Armagedon res fuullll fajni film, men se zdi 1A!!! Sam konec je pa tuk žalosten da so mi solze kr tekle.
Ajd, uživi!
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 24. Dec. 2004 23:41

jooooojn ste me spomnli še na knjige ja ... najbol sm jokala pr Ljubezen v steklenički (mislm da je od Nicolasa Sparksa) - a je katera prebrala? :cry:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a plavooka » 27. Dec. 2004 15:37

Nazadnje sem jokala včeraj ob filmu Jesenska pripoved(ta film mi je tako zeeloo všeč),pa še Brad Pitt je bil tako lep pa na trenutke je imel tako žalosten pogled :cry:
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nstar » 27. Dec. 2004 15:44

plavooka napisal/-a:Nazadnje sem jokala včeraj ob filmu Jesenska pripoved(ta film mi je tako zeeloo všeč),pa še Brad Pitt je bil tako lep pa na trenutke je imel tako žalosten pogled :cry:

Ja jst tut :( Kok je to en lep film
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninčulilika » 27. Dec. 2004 15:51

Če sm se kdaj zjokala, kar se trenutno ne spomnim najbolj sm se vrjetn zato kr sm bla lih tist čas žalostna pa še pol kaka mirna pesm al pa kak zlo žalost prizor it filma....pa ti solzica kr prteče in pade na lička :tear:
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Dec. 2004 21:54

Men dostkrat solze v oči prtečejo ... pr večih filmih - en k se ga zdej spomnem je Cruel intentions (ful dobr film!!), takrt ko Ryan Phillipe- Sebastian- čist žalostn hod po cesti, zard une Annette ...in ga pol še avto zbije ... pa k una žalostna pesm špila -k jo lih zdej poslušam (I am ready for love je naslov) ..takrt so se mi tok začele oči solzit. Pa še zdej sm čist žalostna ob tej pesmci ...
Drgač je pa več filmov. KJokam pa sam kadr sama gledam filme, ker če še kdo zraun gleda skoz neki govorim in se niti ne skoncentriram tolk na film -pa pol valda ne jokam. ;)
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 29. Dec. 2004 0:19

jaz tut velikokrat jocem...ne sicer nekaj za brezveze ampak takrat ko mi je hudo...se bol dost bolse pocutim bolj umirjeno in mi pac pomaga..!saj vcasih se zdim sama sebi prava cmera sam nic ne morm...mi na cajte kr uidejo solzice pa se sploh ne morem kontrolirat!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a BlueGirl1983 » 05. Jan. 2005 22:42

Na ves glas sem jokala ob Gladiatoru, v prizoru, ko je sinko vse srečen, da očka prihaja domov, potem pa ga pomendrajo konji... :cry:

Morda se v meni zbuja materinski čut? :?
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 05. Jan. 2005 22:48

Joj ja zdej si me spomnla, men je pa en prizor v Titaniku še posebej grozn - en mali otroček teče proti očiju pa ga pokliče, pol se pa oči obrne proti sinu pa ga naenkat zalije velik val, sin pa sam v jok ... joj grozn ... :(
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a BlueGirl1983 » 05. Jan. 2005 23:02

Ja, joooooooj, se spomnim tega... te teme sploh več ne bom spremljala, ker mam spet solzne oči... :cry:
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 06. Jan. 2005 19:40

ka sm gledala po tw kai se je zgodl u aziji ka je tok folka ustal brez bliznih mi je par souzic vn prletel

drgac pa k sm gledala film Jesenska pripoved, Armagedon(k se bruce willis zrtvuje :cry: ), Kristusov pasjon, Willy(k sm bla se mjhna ;)), pa titanic......mah sej dost filmov se najdejo......vem d bom u suboto ka bom gledala podaj naprej :(

pa od sarah connor(mensezdi)-livin to love you...
ka sm vidla biusga usega sesutga in pjanga in pol biu se ta kumad...pa sj se se ksn najde.... :(

sm prava jokica ;)
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 06. Jan. 2005 20:00

flavia napisal/-a:lih učeri sem gledla uni film na pop tv-podle igre! pa ma tak konec da praw... jok.... :cry: res da te dni sm čusvetno zeloooooo ranljiva tko da praw vse spravi u jok! prej sem vidla spot za pesem:do they now it is crismas time (al neki takega) k ga pojejo bono in co. pa spet v jok!! ni vikend za moje solze!

o ja... pri tem filmu sem jaz tud jokala... le kak je lahko ova blontna devička wannabe dala objaviti njeni dnevnik??? k**** mala za*****!!! taaak mi je bilo žalostno ko se ji je celi svet sesul pred nogami, pa to vse samo zato, ekr se je hotla zabavati!!! preprosto ni fer!!! :cry:

aja pa vedno jočem pri knjigi ukradena mladost, ne vem če katera pozna ker je res že fulla stara knjiga samo mene vedno taaak v jok spravi...

jaaa pa pri desiree sem tud jokala...

fak kak sem jaz čustvena.. :lol:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov