Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
darči - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
cotkica napisal/-a:uf....jokala sm seveda ob Titaniku, pa ob torkih pri kakšni resnični zgodbi. ponavad so to zgodbe o kakšnih ljudeh k so mel kakšno bolezen pa so pol junaško umrli...
..
tud men se ob kakih resničnih dogokih kar joka!!!!!!!!!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
+Mala napisal/-a:Js se spomnim, da sm jokala samo ob filmu Armagedon.
enako..
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
jooooojn ste me spomnli še na knjige ja ... najbol sm jokala pr Ljubezen v steklenički (mislm da je od Nicolasa Sparksa) - a je katera prebrala?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Če sm se kdaj zjokala, kar se trenutno ne spomnim najbolj sm se vrjetn zato kr sm bla lih tist čas žalostna pa še pol kaka mirna pesm al pa kak zlo žalost prizor it filma....pa ti solzica kr prteče in pade na lička
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men dostkrat solze v oči prtečejo ... pr večih filmih - en k se ga zdej spomnem je Cruel intentions (ful dobr film!!), takrt ko Ryan Phillipe- Sebastian- čist žalostn hod po cesti, zard une Annette ...in ga pol še avto zbije ... pa k una žalostna pesm špila -k jo lih zdej poslušam (I am ready for love je naslov) ..takrt so se mi tok začele oči solzit. Pa še zdej sm čist žalostna ob tej pesmci ...
Drgač je pa več filmov. KJokam pa sam kadr sama gledam filme, ker če še kdo zraun gleda skoz neki govorim in se niti ne skoncentriram tolk na film -pa pol valda ne jokam.
Drgač je pa več filmov. KJokam pa sam kadr sama gledam filme, ker če še kdo zraun gleda skoz neki govorim in se niti ne skoncentriram tolk na film -pa pol valda ne jokam.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz tut velikokrat jocem...ne sicer nekaj za brezveze ampak takrat ko mi je hudo...se bol dost bolse pocutim bolj umirjeno in mi pac pomaga..!saj vcasih se zdim sama sebi prava cmera sam nic ne morm...mi na cajte kr uidejo solzice pa se sploh ne morem kontrolirat!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
Na ves glas sem jokala ob Gladiatoru, v prizoru, ko je sinko vse srečen, da očka prihaja domov, potem pa ga pomendrajo konji...
Morda se v meni zbuja materinski čut?
Morda se v meni zbuja materinski čut?
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Joj ja zdej si me spomnla, men je pa en prizor v Titaniku še posebej grozn - en mali otroček teče proti očiju pa ga pokliče, pol se pa oči obrne proti sinu pa ga naenkat zalije velik val, sin pa sam v jok ... joj grozn ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
Ja, joooooooj, se spomnim tega... te teme sploh več ne bom spremljala, ker mam spet solzne oči...
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
ka sm gledala po tw kai se je zgodl u aziji ka je tok folka ustal brez bliznih mi je par souzic vn prletel
drgac pa k sm gledala film Jesenska pripoved, Armagedon(k se bruce willis zrtvuje ), Kristusov pasjon, Willy(k sm bla se mjhna ), pa titanic......mah sej dost filmov se najdejo......vem d bom u suboto ka bom gledala podaj naprej
pa od sarah connor(mensezdi)-livin to love you...
ka sm vidla biusga usega sesutga in pjanga in pol biu se ta kumad...pa sj se se ksn najde....
sm prava jokica
drgac pa k sm gledala film Jesenska pripoved, Armagedon(k se bruce willis zrtvuje ), Kristusov pasjon, Willy(k sm bla se mjhna ), pa titanic......mah sej dost filmov se najdejo......vem d bom u suboto ka bom gledala podaj naprej
pa od sarah connor(mensezdi)-livin to love you...
ka sm vidla biusga usega sesutga in pjanga in pol biu se ta kumad...pa sj se se ksn najde....
sm prava jokica
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
flavia napisal/-a:lih učeri sem gledla uni film na pop tv-podle igre! pa ma tak konec da praw... jok.... res da te dni sm čusvetno zeloooooo ranljiva tko da praw vse spravi u jok! prej sem vidla spot za pesem:do they now it is crismas time (al neki takega) k ga pojejo bono in co. pa spet v jok!! ni vikend za moje solze!
o ja... pri tem filmu sem jaz tud jokala... le kak je lahko ova blontna devička wannabe dala objaviti njeni dnevnik??? k**** mala za*****!!! taaak mi je bilo žalostno ko se ji je celi svet sesul pred nogami, pa to vse samo zato, ekr se je hotla zabavati!!! preprosto ni fer!!!
aja pa vedno jočem pri knjigi ukradena mladost, ne vem če katera pozna ker je res že fulla stara knjiga samo mene vedno taaak v jok spravi...
jaaa pa pri desiree sem tud jokala...
fak kak sem jaz čustvena..
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov