Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%
Skupaj glasov : 389

Uporabniški avatar
Bibica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bibica » 28. Nov. 2004 11:31

Hvalabogu, da nisem edin, mogoče sploh nisem tako čudna. Fantu se zjočem, ko gre, ko ga pogrešam.... Se mi samo čudi.
Drugače pa sem najbolj jokala ob filmu Lesie se vrača. Pa knjigo Ovčar Runo sem komaj prebrala do konca, ker sem bla tak solzna, da nisem mogla brat pa knjigo sem močla... Še zdaj se zasolzim, ko se spomnim na kak žalostni del. Mogoče je to, da obožujem pse.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 28. Nov. 2004 12:59

nefertit napisal/-a:še najbol sm jokala k je E.T. vesolček-kao, umru u filmu. pesem me pa še nobena ni ganila.

Ne govori..jst nism sam solzic spuščala, jst sm kr JOKALA :D
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 28. Nov. 2004 13:48

Jaz tut jokam in sicer me bolj prizadanejo katastrofe, ki se dogajajo v svetu (tako kot je napisala bejbika) kot pa film ali pesem, no se zgodi tudi to
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a plavooka » 28. Nov. 2004 13:51

Spomnim se da sem jokala ko sem brala knjigo Zadnji mega žur čisto na koncu v tistem delu,ki se dogaja na pokopališču.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
pepa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: korošica

Neprebrana objavaNapisal/-a pepa » 29. Nov. 2004 8:36

Že kot otrok sem jokala ob gledanju Lassie. Sinoči pa spet... :rolleyes:
To je tudi edini film ali kar koli ob čemer sem jokala. Pa mislim, da če bi ga gledala še enkrat, bi spet! :oops:
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 01. Dec. 2004 14:35

nazadne sm se jokala učer k sm gledala film na rtl-u Here on earth...najbol me v jok spravjo taki filimi k je ljubezenjska tema in žalosten oz.krut konec..
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nstar » 02. Dec. 2004 22:01

Mene tok filmov in pesmi v jok sprav... Recimo Titanik pa sm ga gledala ze ne vem kokrat, pa Pearl Harbour, Dirty dancing...
Kar se pa pesmi tice me pa cist vedno sprav v jok Flirt - Romeo in Julija, pa od Nine Badric - Trebam te...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 02. Dec. 2004 22:36

jst pa nism tok "mehkužna" da se bi jokala ob vsakem filmu oz.komadu. Sm zdele full premišljevala,če sm sploh kdaj jokala ob kašni pesmi alpa kdaj v tem stilu,pa se sploh nemorm spomnt. :?
no,sej je full lepih pesmic,pa ko jih poslušam,si samo mislim:uaaa,kok sweet :) ... jokam ob zares žalostnih dogodkih
Uporabniški avatar
ur_sista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a ur_sista » 03. Dec. 2004 18:34

js sm še najbl jokala pr cold mountain, no nazadne pa pr japonski zgodbi (en ful ful lep avstralski film - sam ful žalostn)
Live and let live.
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 03. Dec. 2004 22:09

Ojoj tega je pa ful, nazadne sem jokala ko sem gledala film Generacija X American History, ful hud film in priporočam ogled pa film Requiem for a dream, tle so ble tud solzice. Kar se pa muske tiče pa mislm, da sem nazadnje jokala, ko sem prebolevala bivšga tipa ob Ceci (kaseta je že tok znucana, da že zavija) :tear:
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nstar » 04. Dec. 2004 11:33

Happy napisal/-a:Ojoj tega je pa ful, nazadne sem jokala ko sem gledala film Generacija X American History, ful hud film in priporočam ogled pa film Requiem for a dream, tle so ble tud solzice. Kar se pa muske tiče pa mislm, da sem nazadnje jokala, ko sem prebolevala bivšga tipa ob Ceci (kaseta je že tok znucana, da že zavija) :tear:

Generacijo x sm pa jst ze kar ene parkrat gledala in cist vsakic me sprav v jok... Res dobr film
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 05. Dec. 2004 22:28

lih učeri sem gledla uni film na pop tv-podle igre! pa ma tak konec da praw... jok.... :cry: res da te dni sm čusvetno zeloooooo ranljiva tko da praw vse spravi u jok! prej sem vidla spot za pesem:do they now it is crismas time (al neki takega) k ga pojejo bono in co. pa spet v jok!! ni vikend za moje solze!
let's talk obout...
Uporabniški avatar
Saša_26
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Saša_26 » 06. Dec. 2004 0:48

Ob kakem filmu "rada" potočim solze :D ob kakšni pesmi pa se mi je do zdaj ene 3x zgodilo, samo sem bila res v enem čudnem filingu pa še vozila sem v vseh treh primerih oziroma sem bila v avtu sama..hmmm... :?
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 08. Dec. 2004 13:10

plavooka napisal/-a:Spomnim se da sem jokala ko sem brala knjigo Zadnji mega žur čisto na koncu v tistem delu,ki se dogaja na pokopališču.

ta del je zares zelo žalosten ... tudi meni so pritekle solze, ko sem to brala ... čeprav je to že daleč nazaj se spomnim ... :(
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 08. Dec. 2004 14:46

Sama sem se najbolj cmerala ob filmu Kačji pastir. Pa tud Cold mountain - k je bil Jude Law tooolk lep pa je mogu mrčkat! Knjiga? Definitivno Ana Karenina. Ob pesmi se mi pa še ni zgodil, da bi mi šlo na jok, kvečjemu da so se mi dlake pokonci postavle.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov