Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Tut js spadam med (preveč) čustvene osebe. Obvezen jok ob lepem ali žalostnem filmu, pesmi, knjigi... Pa če je komu hudo, ko ga mam rada al pa da je kdo na kaj ful ponosen... V glavnem Želim si samo, da bi blo več sreče.
...if there are roses, they will blossom...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jaz sem tud zelo čustvena. pa to ne pomeni da skoz jokam, ampak ko se mi zgodi kaj groznega, žalostnega...takrat se mi ulije. nikol mi tud ni blo bed če sem (napol) v javnosti jokala. pač, ko sem vesela se smejem, ko sem žalostna pa jokam. tko je.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm sele jokica... Sploh ne znam nastet filmu (vsaj mal zalostnih) da nebi jokala... Da o takih kot je "The notebook" raj ne govorim. Mislim da to, da jokam pr "urgenci" pove vse...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jok je pr meni predvem zaradi jeze ali zaradi razočaranja. Ne pa tolko zaradi filmov in drugega. Razočaranje-še posebaj nad samim seboj je pa nekaj najbolj bolečega.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Hardstyler - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: New York
Ninica napisal/-a:Kateri film,pesem, javni dogodek,...vas je spravil v jok?ali ob kateri pesmi ste kdaj jokali...ko ste jo poslušali?
Filmi: Duh, Titanic, Moje pesmi moje sanje,...
Pesmi: Celine Dion - My Heart Will Go On, David Hasselhoff - Du, Fredi Miler - Vedno si sanjala njega,...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ushergirl napisal/-a:Jaz se pa jokam za vsako malenkost. Na jok me spravijo žalostni filmi in tut vsakodnevne stvari, ko mi ne gre vse kot bi morala.kaj čem-jokica sem .
jst sem bla čist enaka. samo zdaj pa... nič več . ne spomnim se, kdaj sem na zadnje jokala.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov