Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Jst se zjokam pr vseh filmih, pa naj bo srečen al pa žalostn konc....v sredo k smo šli gledat Bridget Jones mi je kolegica zagrozila, da ne bo več z mano v kino hodila če bom vedno pršla vn z zabuhlimi očmi....
Največ solz sm pretočila ob filmu Kristusov pasjon, to je po moje edini film pri katerm sm celo predstavo jokala, na koncu sm bla tok izmučena da sm še 15min posedela, da sm lahko k seb pršla.
Pri komadih se redkokdaj zjokam, razen če ni U2 "with or withougt you" al pa CYA "bolje vreme".
Se pa tud jokam ko se kej šokantnega zgodi.....
Ja.....jokala sm se tud ko so Busha ponovno izvolil
Največ solz sm pretočila ob filmu Kristusov pasjon, to je po moje edini film pri katerm sm celo predstavo jokala, na koncu sm bla tok izmučena da sm še 15min posedela, da sm lahko k seb pršla.
Pri komadih se redkokdaj zjokam, razen če ni U2 "with or withougt you" al pa CYA "bolje vreme".
Se pa tud jokam ko se kej šokantnega zgodi.....
Ja.....jokala sm se tud ko so Busha ponovno izvolil
-
limonca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm ena prava . jokam ob vsakem romantičnem filmu, najbol pa pr titanicu, plava laguna, save the last dance... aja pa pr zadnjem delu sexa v mestu sm jokala k dež. kar se pa pesmi tiče bom raj tih, ker me vsaka mal bol "tužna" sprav v jok. aja pa še to, jokala sm tud 11. septembra, ko je umrla moja prijateljica v enem od dvojčkov R.I.P.
-
Soma - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
- Kraj: središče kaosa
jokam se pr komadu od marvin gaye-a "just to keep you satisfied" tisti del ko reče "..now it's time for us to say farwell, farwell my darling.." zmeri se zjočem..zjokala sm se pa tud pr A walk To Remember..jebiga, tm sm se pa res orng.
reptillia.
-
jagodka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2004
Jz sem pa mela lan obdobje ko me ni čist nč spravl v jok , no ubistvu sem jokala samo od smeha ...
Zdj (pa tud pred tem) me pa v jok sprav loh že kšna pesem, ki me na kej spomne (sploh Supermen od Merlina pa še ena k je bla v filmu Pearl Harbor-ja tud ob filmu sem jokala na veliko...)
Zdj (pa tud pred tem) me pa v jok sprav loh že kšna pesem, ki me na kej spomne (sploh Supermen od Merlina pa še ena k je bla v filmu Pearl Harbor-ja tud ob filmu sem jokala na veliko...)
Be my bad boy, be my man
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Kar se filmov tiče se zelo hitro zjočem posebej ob kakšnih filmih posnetih po resničnih zgodbah,lahko se zgodi da se ob filmu zjočem večkrat zapored
Me tudi pesmi zelo ganejo.Danes me je zelo ganila Calling all angels od Lennya Kravitza.Zelo lepa pesmica morem rečt.
Ganila pa me je tudi balada od bepop Ni še čas.
Me tudi pesmi zelo ganejo.Danes me je zelo ganila Calling all angels od Lennya Kravitza.Zelo lepa pesmica morem rečt.
Ganila pa me je tudi balada od bepop Ni še čas.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm tut ena velka jokica...
Jokam za vsako figo k je mal čustvena..film, risanka, komad, žalostna, vesela..jokam lahk kadarkoli
Npr. dans sva se z lubijem vidla po enmu tednu k sm ga zagledala sam u jok Kokr da bi vidla idola al pa da bi šou nekam za ceu let...ampak nism mogla pomagat tok sm bla vesela da sm pomoje vso žalost oz. pogrešanje preteklega tedna izjokala...jup that's me
Jokam za vsako figo k je mal čustvena..film, risanka, komad, žalostna, vesela..jokam lahk kadarkoli
Npr. dans sva se z lubijem vidla po enmu tednu k sm ga zagledala sam u jok Kokr da bi vidla idola al pa da bi šou nekam za ceu let...ampak nism mogla pomagat tok sm bla vesela da sm pomoje vso žalost oz. pogrešanje preteklega tedna izjokala...jup that's me
-
cebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
V zadnjem času potočim kakšno solzico ali dve, skoraj ob vsakem filmu. To so solzice veselja ali žalosti.
Najbolj pa sem jokala ob filmu Young Othello (Mladi Othello) po Sheakspearovem romanu. Vendar je nov film. Britanski. To je pa res ena najlepših ljubezenskih zgodb. Samo po slovenskih televizijah še ga nisem videla. Pa bi ga ful rada še enkrat gledala.
Morate ga videti!
:english:
Najbolj pa sem jokala ob filmu Young Othello (Mladi Othello) po Sheakspearovem romanu. Vendar je nov film. Britanski. To je pa res ena najlepših ljubezenskih zgodb. Samo po slovenskih televizijah še ga nisem videla. Pa bi ga ful rada še enkrat gledala.
Morate ga videti!
:english:
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Nannn napisal/-a:Jest sem se pa pri filmu Pearl Harbor...Recmo pesmca k me je spominjala na nesrecno ljubezen iz najstniskih let je bila Without you od Mariah Carey...
Ta pesmica od Mariah tudi mene spravi v jok
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
na splosno sem zelooooooooo custvena in obcutljiva oseba....... sicer zadnja leta manj, kot pa v os pa to....... v jok me lahko spravi kaksna zalostna zgodba, kaksen resnicen film..... mogoce ne v dobeseden jok, mogoce se mi le oko zarosi....
don't cry.... zadnje case bolj jocem od srece, vcasih pa od jeze, zalosti, obupanosti.....
danes sem zajokala, ker sem tako srecna, da imam svojega lubija...... ne predstavljam si zivljenja brez njega........
don't cry.... zadnje case bolj jocem od srece, vcasih pa od jeze, zalosti, obupanosti.....
danes sem zajokala, ker sem tako srecna, da imam svojega lubija...... ne predstavljam si zivljenja brez njega........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov