Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%
Skupaj glasov : 389

¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 26. Nov. 2004 13:41

Ok kaj sem jaz brezcutna da men to ne gane al kaj? :oops: Pč pesmi & filmi. Drugace pa jocem ko...hmz...ko je kaj narobe z ljudmi in stvari ki mi veliko pomenijo.
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 26. Nov. 2004 15:04

Jst se zjokam pr vseh filmih, pa naj bo srečen al pa žalostn konc....v sredo k smo šli gledat Bridget Jones mi je kolegica zagrozila, da ne bo več z mano v kino hodila če bom vedno pršla vn z zabuhlimi očmi....
Največ solz sm pretočila ob filmu Kristusov pasjon, to je po moje edini film pri katerm sm celo predstavo jokala, na koncu sm bla tok izmučena da sm še 15min posedela, da sm lahko k seb pršla.

Pri komadih se redkokdaj zjokam, razen če ni U2 "with or withougt you" al pa CYA "bolje vreme".

Se pa tud jokam ko se kej šokantnega zgodi.....

Ja.....jokala sm se tud ko so Busha ponovno izvolil :cry: :cry:
Uporabniški avatar
limonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a limonca » 26. Nov. 2004 15:12

jst sm ena prava :cry: . jokam ob vsakem romantičnem filmu, najbol pa pr titanicu, plava laguna, save the last dance... aja pa pr zadnjem delu sexa v mestu sm jokala k dež. kar se pa pesmi tiče bom raj tih, ker me vsaka mal bol "tužna" sprav v jok. aja pa še to, jokala sm tud 11. septembra, ko je umrla moja prijateljica v enem od dvojčkov R.I.P.
Uporabniški avatar
Katherina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Katherina » 26. Nov. 2004 15:54

hm... ne jokam glih velik. če že, pol je usodna kombinacija to d mam kkšne probleme + g'nr - don't cry. to pa vedno vžge :) al pa david gray - this year's love. drugač pr filmih pa ne.
... just a random girl ...
Uporabniški avatar
Soma
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2004
Kraj: središče kaosa

Neprebrana objavaNapisal/-a Soma » 26. Nov. 2004 16:09

jokam se pr komadu od marvin gaye-a "just to keep you satisfied" tisti del ko reče "..now it's time for us to say farwell, farwell my darling.." zmeri se zjočem..zjokala sm se pa tud pr A walk To Remember..jebiga, tm sm se pa res orng.
reptillia.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 26. Nov. 2004 17:52

ena beseda: armageddon
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
jagodka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka » 26. Nov. 2004 19:19

Jz sem pa mela lan obdobje ko me ni čist nč spravl v jok :cry: , no ubistvu sem jokala samo od smeha :D ...
Zdj (pa tud pred tem) me pa v jok sprav loh že kšna pesem, ki me na kej :( spomne (sploh Supermen od Merlina pa še ena k je bla v filmu Pearl Harbor-ja tud ob filmu sem jokala na veliko...)
Be my bad boy, be my man
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a plavooka » 26. Nov. 2004 19:38

Kar se filmov tiče se zelo hitro zjočem posebej ob kakšnih filmih posnetih po resničnih zgodbah,lahko se zgodi da se ob filmu zjočem večkrat zapored :oops:
Me tudi pesmi zelo ganejo.Danes me je zelo ganila Calling all angels od Lennya Kravitza.Zelo lepa pesmica morem rečt.
Ganila pa me je tudi balada od bepop Ni še čas.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 26. Nov. 2004 21:58

Jst sm tut ena velka jokica... :cry: :cry: :cry:

Jokam za vsako figo k je mal čustvena..film, risanka, komad, žalostna, vesela..jokam lahk kadarkoli :oops:

Npr. dans sva se z lubijem vidla po enmu tednu k sm ga zagledala sam u jok :nixweiss: Kokr da bi vidla idola al pa da bi šou nekam za ceu let...ampak nism mogla pomagat tok sm bla vesela da sm pomoje vso žalost oz. pogrešanje preteklega tedna izjokala...jup that's me :D
Uporabniški avatar
Nannn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004
Kraj: Maldivi

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannn » 26. Nov. 2004 23:12

Jest sem se pa :cry: pri filmu Pearl Harbor...Recmo pesmca k me je spominjala na nesrecno ljubezen iz najstniskih let je bila Without you od Mariah Carey...
Uporabniški avatar
cebelica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica » 27. Nov. 2004 11:11

V zadnjem času potočim kakšno solzico ali dve, skoraj ob vsakem filmu. To so solzice veselja ali žalosti.

Najbolj pa sem jokala ob filmu Young Othello (Mladi Othello) po Sheakspearovem romanu. Vendar je nov film. Britanski. To je pa res ena najlepših ljubezenskih zgodb. Samo po slovenskih televizijah še ga nisem videla. Pa bi ga ful rada še enkrat gledala.

Morate ga videti!

:english: :gut:
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a plavooka » 27. Nov. 2004 13:04

Nannn napisal/-a:Jest sem se pa :cry: pri filmu Pearl Harbor...Recmo pesmca k me je spominjala na nesrecno ljubezen iz najstniskih let je bila Without you od Mariah Carey...

Ta pesmica od Mariah tudi mene spravi v jok :cry:
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitten » 27. Nov. 2004 20:27

js se pa kr naprej jokam..skor vsak film, da pokaze mal custev me spravi v jok. nazadnje sm gledala Wiliya pa so mi sle mal solzice :oops:
ne vem...custva,slovo,zalost,spomini...
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 27. Nov. 2004 21:43

še najbol sm jokala k je E.T. vesolček-kao, umru u filmu. pesem me pa še nobena ni ganila.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 27. Nov. 2004 21:53

na splosno sem zelooooooooo custvena in obcutljiva oseba....... sicer zadnja leta manj, kot pa v os pa to....... v jok me lahko spravi kaksna zalostna zgodba, kaksen resnicen film..... mogoce ne v dobeseden jok, mogoce se mi le oko zarosi.... :roll:
don't cry.... zadnje case bolj jocem od srece, vcasih pa od jeze, zalosti, obupanosti.....
danes sem zajokala, ker sem tako srecna, da imam svojega lubija...... ne predstavljam si zivljenja brez njega........ :cry:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov