Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
**ReD*cHerRy** napisal/-a:Luna C napisal/-a:avša napisal/-a:..sam gre mi pa mal na živce k moj lubi ne more razumet tega da men jok pomaga in mi kdaj komplicira zarad tega da sm prevelik cmera pač..bo že boljš
same here
se podpišem..moj lubo ma iste fore...halooo pust me da se zjokam če mi to paše
pr nama je velikokrat obratno in se on zjoče hi hi
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz pa se ponavadi zjokam takrat,ko sem full žalostna in še po možnosti zraven poslušam kakšno žalostno pesem in pol
ponavadi zarad filma ne jočem....zarad pesmi pa
ponavadi zarad filma ne jočem....zarad pesmi pa
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kakšno novo mašo??
drgač pa jst tud spadammed jokice..filmi kot so lesi, titanic, in podobni me spravijo ziher v jok...
v jok me spravi že kaka pretrda beseda in provuciranje-sploh s strani tastarih in pa fanta...
ma jokica sem, kaj nej
drgač pa jst tud spadammed jokice..filmi kot so lesi, titanic, in podobni me spravijo ziher v jok...
v jok me spravi že kaka pretrda beseda in provuciranje-sploh s strani tastarih in pa fanta...
ma jokica sem, kaj nej
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mene kuj sprav v jok, če vidm kšn tak prispevek o mučenju živali (npr. k je kazal, kako pobijajo mejhne tjulenčke za krzno) al pa valda, kšna taka smrt, če poznam umrlega al pa sam, da slišm, da je kšn mlad človk umru...pa k mi je kuža umru
Kar se pa filmov tiče, sm pa najbol jokala pr unmu filmu, po res.dogodkih, k je meu en fantek aids in je na konc umru staršem v naročju...
Kar se pa filmov tiče, sm pa najbol jokala pr unmu filmu, po res.dogodkih, k je meu en fantek aids in je na konc umru staršem v naročju...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
*purple bitch* napisal/-a:drgač pa jst tud spadam med jokice..filmi kot so lesi, titanic, in podobni me spravijo ziher v jok...
ma jokica sem, kaj nej
Same here.
- češpla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
O ja Lassie je pa najbolj žalostn film ever
Mene vedno v jok spravjo prispevki v zvezi z živalmi. Ne vem men se živali še bolj smiljo kot ljudje. One si same ne morjo nč pomagat. Ko pa pomislm kok hudga ti lahko naredi en človek...
Mene vedno v jok spravjo prispevki v zvezi z živalmi. Ne vem men se živali še bolj smiljo kot ljudje. One si same ne morjo nč pomagat. Ko pa pomislm kok hudga ti lahko naredi en človek...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Čim je v filmu kšn ganljiv prizor, mi gre na jok, sam se zmer zadržujm, k me je sram jokat pred drugimi glede takih stvari. Najbl me pa gane, če u filmu, dva prideta ponovno skp (po razidu)-tkrt bi pa jokala še pa še...al pa če komu kšna žival umre al pa tut člouk....
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
češpla napisal/-a:Mene vedno v jok spravjo prispevki v zvezi z živalmi. Ne vem men se živali še bolj smiljo kot ljudje. One si same ne morjo nč pomagat. Ko pa pomislm kok hudga ti lahko naredi en človek...
To ja... zato pa tudi ne gledam tistih dolgih risank ali pa filmov o zivalih, ko prav vem, da bo na koncu zalostno in bom
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
jst se zjokam zmeri pr kksnih filmih kjer umrejo kaki ful dobri igralci.....recmo pri titaniku k leonardo umre...jao..... ...haha.....al pa brad pitt pri jesenski pripovedi.....no pa sej ni nujno da umre ze ce ga vidim jokat....jao.....tezko je gledat moskega k joka in pri tem ostat hladen......haha....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima