Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
La vita e bella in Angleški pacient. Vedno!!!! ni važno kolkokrat sem že gledala. Drgač od pesmi me pa vedno spravi v jok komad od Prljavega kazališta Tu noč kad si se udavala.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
uuu, ko ste omenile knjige... od Ivana Sivca, Zadnji mega žur, na koncu pa od Neli Kodrič, TITA@boginja.smole.in.težav.si, ko gre na koncu s fantom ne en hrib in spusti svojo mami iz žare
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst morm ob zalostnih filmih/knjigah nujno usaj par kaplc potoct ce ze ne usuje iz mene. Sj ucasih ce sm u druzbi se lahko nekak zadrzim sam ucasih pa pac ne gre...
Pr komadih sm se pa zjokala samo ob Eminem - Mockinbird (k je toook lep) pa Bryan Adams - Everything I do (k me spominja na mojga hrcka ).
Pr komadih sm se pa zjokala samo ob Eminem - Mockinbird (k je toook lep) pa Bryan Adams - Everything I do (k me spominja na mojga hrcka ).
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
jst pa ful nism jokica drgač,semi lahko kj ful hudga dogaja pa nebom zajokala,polje pa kakšn čist brezvezn razlog pa kr jokam pa me vsi čudn gledajo
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
- birikina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
jap...tudi jst sm joččkala ob kšnem filmu.....ponavadi tisti na pop tv ob torkih ki so tko žalostni..... s kšnimi otročički bubanimi
na pesmico....pa tudi: od bryan adamsa : on a day like today
ko smo meli z biwšim spet neki za se splest skupi...pa ni šlo in smo v avtu jo poslušali pa.....se je odpru "vodovod"
na pesmico....pa tudi: od bryan adamsa : on a day like today
ko smo meli z biwšim spet neki za se splest skupi...pa ni šlo in smo v avtu jo poslušali pa.....se je odpru "vodovod"
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
-
avša - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2004
o ja,js tud velik jokam,pač kaj si morm sm zlo čustven človek.drugač pa film ob kterem sm pa js najbolj vodo puščala je pa mesto angelov
..sam gre mi pa mal na živce k moj lubi ne more razumet tega da men jok pomaga in mi kdaj komplicira zarad tega da sm prevelik cmera pač..bo že boljš
..sam gre mi pa mal na živce k moj lubi ne more razumet tega da men jok pomaga in mi kdaj komplicira zarad tega da sm prevelik cmera pač..bo že boljš
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
avša napisal/-a:..sam gre mi pa mal na živce k moj lubi ne more razumet tega da men jok pomaga in mi kdaj komplicira zarad tega da sm prevelik cmera pač..bo že boljš
same here
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
uh,mene ni težko v jok spravt. jokam ponavad pr čustvenih filmih, že neki cajta sm jokala pr unem filmu k je bil en otročji zdravnik(Robbie Williams). drgač pa velikokrat. pr pesmih se še nism, razn če so me spomnle na mojo neizpolnjeno ljubezen.
ah, če mam PMS se znam tud kr tako zjokat.
ah, če mam PMS se znam tud kr tako zjokat.
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Edini film ob katerm sm se zjokala je Sladki november. Nimam kake posebne pesmi, če sm v "jst-sm-tok-boga-in-nesrečna" feelingu je ok vse od aerosmithov (i don't wanna miss a thing), rollingov (anybody seen my baby), extremov (more than words) do mariah carey (without you), blue pa westlifov. Sam da je kak miss you pa love you vmes
*lp*
*lp*
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
Luna C napisal/-a:avša napisal/-a:..sam gre mi pa mal na živce k moj lubi ne more razumet tega da men jok pomaga in mi kdaj komplicira zarad tega da sm prevelik cmera pač..bo že boljš
same here
se podpišem..moj lubo ma iste fore...halooo pust me da se zjokam če mi to paše
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Tiesto: Adagio rof strings (oz. karkoli drugega )
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
tjaska napisal/-a:Tiesto: Adagio rof strings (oz. karkoli drugega )
kaj je to
sorry ne razumem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov