Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
- alenka1971988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
Hmmm jokam ob kaksnem zalostnem filmu(walk to remember itd.),pesmi ki me spominja na kaksen dogodek iz mojega zivljenja.. nazadnje pa sem se ko je moj fant prisel po 2mesecih iz tujine.se sama nevem zakaj ampaj kar naenkrat so mi zacela teci solze,v naslednjem trenutku pa zaradi smeha ko sem videla njegovo faco ko mu ni blo nic jasn zakaj se jocem:-D
- Trnovka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
- Kraj: Pod češnjo :)
Najbolj me je prizadelo v otroštvu in še zdaj, ko sem gledala risanko Dumbo- ko je njegova mamica zaprta, mišek pa mu zrihta obisk pri njej in se pol cartata, božata...o moj bog, to me zmeraj tako razžalosti, da ne morem ustavit solz...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Se pogosto zgodi, da pade kakšna solza ob kakšni pesmi ali filmu. Priznam pa, da se največkrat zgodi zraven kakšne tekme - npr. na SP, ko so američani dali v zadnji minuti gol, sem se zjokala kot sploh ne vem če že kdaj, pa kdaj od veselja, npr. na tekmi, ko si je Mb zagarantiral naslov državnega prvaka.. Vglavnem ja, hitro me prevzamejo čustva
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Ob filmu in pesmi še nikoli. Na splošno sem človek, ki skorajda ne joče. Solze potočim samo ob smrti bližnjih, ob kakšni bolezni ali nesreči bližnjih. To ne pomeni, da nisem čustven človek, ampak do solz me res ne spravi veliko stvari.
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Haha, tudi jaz imam zadnje čase nenavadno čustveno obdobje.
Prejšnji teden sem se 2x zjokala ob oddaji The House of Tiny Tearaways (majhni razgrajači, kanal a). Prvič, ko so pokazali en par, ki je v hišo prišel čisto skregan, potem je pa na koncu oddaje on njo zaprosil za roko. Drugič pa, ko so neki revni mami samohranilki podarili pohištvo za otroško sobo.
Kaj mi je?!?!
Prejšnji teden sem se 2x zjokala ob oddaji The House of Tiny Tearaways (majhni razgrajači, kanal a). Prvič, ko so pokazali en par, ki je v hišo prišel čisto skregan, potem je pa na koncu oddaje on njo zaprosil za roko. Drugič pa, ko so neki revni mami samohranilki podarili pohištvo za otroško sobo.
Kaj mi je?!?!
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Sem mislila, da gre za kaj drugega kot pesem/film. Ob filmu bi bilo še možno, a ne jočem. Ni pa izključena možnost, če bi bil kakšen res čustven in po resničnem dogodku. Potem je možno, da bi prišla ena solza na dan. Ob pesmi pa niti približno ne.
Nivea
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
uff js sm tut zlo čustveno bitjece.. ponavad se zjokam ob kkšnem žalostnm filmu npr. čevljčki za nebesa,.. k je od enga fantka mami umirala in je on ful zbiru denar d ji je kupu une čevlčke , pa pol un konc , po se spomnm še k se je en očka vrnu v podobi psa ( Varuh ..), pa Duh ...ma dost jih je blo..še kkšne risanke tut , men sezdi d v višave je bil tak za razmišlat..
zto pa rajš gledm take sproščujoče romantične komedije, ki majo srečn konc, čeprov je pričakovan, me useen zadovolji
zto pa rajš gledm take sproščujoče romantične komedije, ki majo srečn konc, čeprov je pričakovan, me useen zadovolji
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
ob filmih nikoli..prej ob kakšnem prispevku na tv ali v časopisu ( npr. invalidi,nesrečni otroci ali pa večje osebne tragedije)
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
film : valda da ob Titaniku (le katera pa se ni), lessi ..
pesmi: jan plestenjak: moja ljubica, pepel in kri : dan ljubezni, ljubezen iz šolskih dni, don juan: povej mi marina .. in še bi lahko naštevala ..
In najbol pa sem se razjokala ob 2letnem fanteku Nelu, ki je imel hudo bolezen. Na žalost pa ni doživel da bi mu kdo daroval kostni mozeg ker seveda država nima denarja za teste in je tako bogi deček umrl .. ;(;(
Nel R.I.P.
pesmi: jan plestenjak: moja ljubica, pepel in kri : dan ljubezni, ljubezen iz šolskih dni, don juan: povej mi marina .. in še bi lahko naštevala ..
In najbol pa sem se razjokala ob 2letnem fanteku Nelu, ki je imel hudo bolezen. Na žalost pa ni doživel da bi mu kdo daroval kostni mozeg ker seveda država nima denarja za teste in je tako bogi deček umrl .. ;(;(
Nel R.I.P.
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
Jz mam kar velik takih 'izkušenj' ker sem na trenutke res patetično čustvena. Zjočem se ob komadih, ki me spominjajo na lepe ali slabe stvari, na ljudi iz sedanjosti in preteklosti. Včasih mi je prou lepo tko obudit spomine, spet drugič pa se sama sebi zdim bedna, da se spominjam stvari in ljudi, ki tega niso vredni (ja, spadam med tiste ki v preteklosti niso meli baš veliko sreče z ljudmi). Nazadnje se spomnim da sem jokala ob knjigi Šepetati konjem (<3), pa tut pri Harryju mi je ušla kaka solzica, pri Mi, otroci s postaje Zoo pa sploh. Ob filmih redkokdaj jokam, če kej, mi je to mal neprijetno. Edina stvar, pa nevem zakaj. Drugače pa se spomnim da se velikrat zjočem oziroma se mi solze ulijejo ko mi moj dragi pošlje kak lep sms (pa ne govorim o verzih, ampak izlivanju čustev :3) in seveda ko mi, če mi kdaj kej zapoje. Takrat pa brez ovir, preden še prvi stavek slišim že derejo solze v potokih.
Še mal bolj na splošno pa ob kakih prepirih z mojim, ker mi je to enostavno neki najhujšega, tut trenutki ko ga pogrešam in takšne in drugačne stvari. Opažam, da mam kr mehko srce ^^.
Še mal bolj na splošno pa ob kakih prepirih z mojim, ker mi je to enostavno neki najhujšega, tut trenutki ko ga pogrešam in takšne in drugačne stvari. Opažam, da mam kr mehko srce ^^.
-
Ninca93 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2010
hjaa.. ženske smo večinoma vse take, da se velikokrat jokamo. vsaj jaz sem taka. vse me spravi s tira. tudi to, da mi nekdo reče nekaj grdega.
film.. absolutno Titanik in pa Deček v črtasti pižami.
jočem tudi pri knjigah. jokala sem tudi, ko je umrl Jure Robič (še vedno ne morem verjeti)!!
v srcu se čudno počutim, če poslušam ali berem črno kroniko. zato je tudi ne pregledujem več, ker mi preprosto pokvari dan. Zakaj? zato, ker se obremenjujem s čćustvi sorodnikov umrlih.
jaz vam želim čim manj žalostnih z čim manj joka trenutkov!
film.. absolutno Titanik in pa Deček v črtasti pižami.
jočem tudi pri knjigah. jokala sem tudi, ko je umrl Jure Robič (še vedno ne morem verjeti)!!
v srcu se čudno počutim, če poslušam ali berem črno kroniko. zato je tudi ne pregledujem več, ker mi preprosto pokvari dan. Zakaj? zato, ker se obremenjujem s čćustvi sorodnikov umrlih.
jaz vam želim čim manj žalostnih z čim manj joka trenutkov!
I'm a Sleepoholic, Chocoholic, Shopoholic. I'm a girl <3
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]