Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Uff, pr filmih jz dostkrat jokam
Takrat si pač dam duška, se totalno prepustim, se poistovetim z junakom ali antijunakom filma, z njim sočustvujem in če je žalostno, pač jokam
Od pesmi pa vem, da sem jokala, ko sm poslušala John Denverja, Leaving on a jetplane, pač, ker je dokaj tragično, da je umrl dejansko v letalski nesreči...
Takrat si pač dam duška, se totalno prepustim, se poistovetim z junakom ali antijunakom filma, z njim sočustvujem in če je žalostno, pač jokam
Od pesmi pa vem, da sem jokala, ko sm poslušala John Denverja, Leaving on a jetplane, pač, ker je dokaj tragično, da je umrl dejansko v letalski nesreči...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
To da se zjočem ob filmu sploh ni debate. Hitro se uživim u film in v njihou svet in naj bo še taka malenkost se mi zarosi oko.. Če je pa kej bolj pretresljivega pa nastane cela luža
Tudi za pesmi je podobno, ampak to velja pred usem za tiste, ki so mi nekaj u preteklosti pomenile. Npr. od james-a blunta: you're beautiful in goodbye my lover...
Glede javnega dogodka sm tudi tam tam... V živo sem doživela to u vatikanu, ki sem se kot po naključju kot turistka znašla tam u nedeljo in nism niti u sanjah pričakovala da bo prišel papež... (in še ki jaz sem verna)
Tudi za pesmi je podobno, ampak to velja pred usem za tiste, ki so mi nekaj u preteklosti pomenile. Npr. od james-a blunta: you're beautiful in goodbye my lover...
Glede javnega dogodka sm tudi tam tam... V živo sem doživela to u vatikanu, ki sem se kot po naključju kot turistka znašla tam u nedeljo in nism niti u sanjah pričakovala da bo prišel papež... (in še ki jaz sem verna)
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
donna. napisal/-a:V živo sem doživela to u vatikanu, ki sem se kot po naključju kot turistka znašla tam u nedeljo in nism niti u sanjah pričakovala da bo prišel papež... (in še ki jaz sem verna)
Pa ga nisi probala ustrelit??
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ ..pusti človeku veselje, no.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
je bla vrjetn preveč vzhičena,better luck next timeAlwaleed napisal/-a:Pa ga nisi probala ustrelit??
drgač pa pr filmih niti ne,bol ob pesmih...učas kr pride
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
- bonbonchek
- Sramežljivka
Ob komadih ne jokam več (to sem počela kot 13 letnica in sem se jokala ko dež ob kakšnem Adamsovem komadu ker me je pač spominjal na "nesrečno ljubezen" ), ob filmih se pa še zdej rada prepustim in pustim, da se mi osolzijo oči ob kakšnem ganljivem prizoru... why not, kaj je slabega v tem? Samo pokažem da imam čustva, pa čeprav je itak vse zaigrano.. jaz se vživim v tiste ljudi in čutim z njimi, ali kako naj napišem
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^in kaj je pa "slabega v tem", če se kdo ob kakšni pesmi zjoka? Ne štekam zakaj bi to blo "samo za trinajstletnice", jokat ob filmu je pa "normalno"..
- bonbonchek
- Sramežljivka
Sej nisem napisala na splošno, da to ni za odrasle ženske napisala sem samo, da sem jaz to "prerasla" - menda ni to isto, sej sem povedala samo zase. Zaradi mene če se kakšna 40 letna ženska zjoka ob komadu "Plavi safir"** - jo je očitno že na kej spomnu, da se more zjokat.
** Tega komada sem se spomnila zgolj zato, ker jaz ob tem komadu pomislim na morje in na ene lepe počitnice in mi gre smehljaj čez usta...
** Tega komada sem se spomnila zgolj zato, ker jaz ob tem komadu pomislim na morje in na ene lepe počitnice in mi gre smehljaj čez usta...
-
donna. - Kofetarica
~NIA~ napisal/-a:donna. napisal/-a:
kaj ma papež veze s tem, da si ti verna? (cerkev in vera sta 2 različna pojma).
sicer pa je papež v vatikanu zunaj vsakič ko je maša. (to naj bi bilo vsako 2. nedeljo)
Joj hvala NIA za to pomembno informacijo, ki je do zdej res nisem vedla. Mislim haloo, nevem kaj vam gre tolko v nos to, da mi je šlo pač na jok ko sem ga videla. Bila sem še skorajda otrok, če lahko tako rečem 12,13letni punčki, ki so ji zmeraj doma in tudi pri maši govorili kako oh in sloh je ta papež in blablabla.. Pač normalno da se bla 'vzhičena', to je tako, kakor da bi vidla pravega dedka mraza ali zobno vilo.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
kdaj me prime,da bi se ob kšnih neumnih ljudeh
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Nazadnje sem jokala v soboto, ker me je brat zelooo razočaral.
Tudi ob gledanju filma jočem, še posebaj če so v glavni vlogi živali. Tudi ob kaki pesmi, ko sem slabe volje in me spominaja na kaj. Ko pa imam slab dan in se zjočem in potem je spet vse ok.
Tudi ob gledanju filma jočem, še posebaj če so v glavni vlogi živali. Tudi ob kaki pesmi, ko sem slabe volje in me spominaja na kaj. Ko pa imam slab dan in se zjočem in potem je spet vse ok.
(s)mej se
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]