Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%
Skupaj glasov : 389

Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kužapazi » 19. Apr. 2010 18:01

*Goflaa.* napisal/-a:Jokala sm najbl pr:
-A walk to remember

to se ti pa tut pridružujem..
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 19. Apr. 2010 18:12

Uff, pr filmih jz dostkrat jokam :oops:
Takrat si pač dam duška, se totalno prepustim, se poistovetim z junakom ali antijunakom filma, z njim sočustvujem in če je žalostno, pač jokam :P

Od pesmi pa vem, da sem jokala, ko sm poslušala John Denverja, Leaving on a jetplane, pač, ker je dokaj tragično, da je umrl dejansko v letalski nesreči...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 18:03

včasih že ob kakšnem komadu... :roll:
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 22. Avg. 2010 1:07

To da se zjočem ob filmu sploh ni debate. Hitro se uživim u film in v njihou svet in naj bo še taka malenkost se mi zarosi oko.. Če je pa kej bolj pretresljivega pa nastane cela luža

Tudi za pesmi je podobno, ampak to velja pred usem za tiste, ki so mi nekaj u preteklosti pomenile. Npr. od james-a blunta: you're beautiful in goodbye my lover...

Glede javnega dogodka sm tudi tam tam... V živo sem doživela to u vatikanu, ki sem se kot po naključju kot turistka znašla tam u nedeljo in nism niti u sanjah pričakovala da bo prišel papež... (in še ki jaz sem verna) :) :oops:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Avg. 2010 1:57

donna. napisal/-a:V živo sem doživela to u vatikanu, ki sem se kot po naključju kot turistka znašla tam u nedeljo in nism niti u sanjah pričakovala da bo prišel papež... (in še ki jaz sem verna) :) :oops:

Pa ga nisi probala ustrelit?? :D
Uporabniški avatar
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a SchneeEule » 22. Avg. 2010 15:02

Alwaleed napisal/-a:Pa ga nisi probala ustrelit?? :D
je bla vrjetn preveč vzhičena,better luck next time :P

drgač pa pr filmih niti ne,bol ob pesmih...učas kr pride :?
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 15:50

Ob komadih ne jokam več (to sem počela kot 13 letnica in sem se jokala ko dež ob kakšnem Adamsovem komadu :D ker me je pač spominjal na "nesrečno ljubezen" :lol: ), ob filmih se pa še zdej rada prepustim in pustim, da se mi osolzijo oči ob kakšnem ganljivem prizoru... why not, kaj je slabega v tem? :) Samo pokažem da imam čustva, pa čeprav je itak vse zaigrano.. jaz se vživim v tiste ljudi in čutim z njimi, ali kako naj napišem :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Avg. 2010 15:59

^^in kaj je pa "slabega v tem", če se kdo ob kakšni pesmi zjoka? :? Ne štekam zakaj bi to blo "samo za trinajstletnice", jokat ob filmu je pa "normalno"..
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 16:03

Sej nisem napisala na splošno, da to ni za odrasle ženske :) napisala sem samo, da sem jaz to "prerasla" - menda ni to isto, sej sem povedala samo zase. Zaradi mene če se kakšna 40 letna ženska zjoka ob komadu "Plavi safir"** - jo je očitno že na kej spomnu, da se more zjokat.

** Tega komada sem se spomnila zgolj zato, ker jaz ob tem komadu pomislim na morje in na ene lepe počitnice in mi gre smehljaj čez usta...
Linch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Linch » 24. Avg. 2010 0:26

oja, predvsem komadi ki te spomnijo na določen dogodek... :roll:
pri filmih pa.. A walk to remember, pa Zelena milja se spomnim da mi je blo tok hudo :cry:
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 24. Avg. 2010 12:46

~NIA~ napisal/-a:
donna. napisal/-a:
Glede javnega dogodka sm tudi tam tam... V živo sem doživela to u vatikanu, ki sem se kot po naključju kot turistka znašla tam u nedeljo in nism niti u sanjah pričakovala da bo prišel papež... (in še ki jaz sem verna) :) :oops:

kaj ma papež veze s tem, da si ti verna? (cerkev in vera sta 2 različna pojma).

sicer pa je papež v vatikanu zunaj vsakič ko je maša. (to naj bi bilo vsako 2. nedeljo)

Joj hvala NIA za to pomembno informacijo, ki je do zdej res nisem vedla. :x Mislim haloo, nevem kaj vam gre tolko v nos to, da mi je šlo pač na jok ko sem ga videla. Bila sem še skorajda otrok, če lahko tako rečem 12,13letni punčki, ki so ji zmeraj doma in tudi pri maši govorili kako oh in sloh je ta papež in blablabla.. Pač normalno da se bla 'vzhičena', to je tako, kakor da bi vidla pravega dedka mraza ali zobno vilo.
Uporabniški avatar
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a SchneeEule » 24. Avg. 2010 14:51

kdaj me prime,da bi se ob kšnih neumnih ljudeh :D
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 24. Avg. 2010 15:22

Dva dni nazaj sem se zjokala, ko mi je prišla krema za sončenje v oči! :)

Drugače pa kaki solzavi filmi, nazadnje Gora Brokeback (sploh ne vem, zakaj se vsi delajo norce iz tega filma, zgodba je men ful lepa! :))
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 25. Avg. 2010 6:01

Nazadnje sem jokala v soboto, ker me je brat zelooo razočaral.
Tudi ob gledanju filma jočem, še posebaj če so v glavni vlogi živali. Tudi ob kaki pesmi, ko sem slabe volje in me spominaja na kaj. Ko pa imam slab dan in se zjočem in potem je spet vse ok.
(s)mej se

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]