Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%
Skupaj glasov : 389

Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 25. Nov. 2004 19:16

Kateri film,pesem, javni dogodek,...vas je spravil v jok?ali ob kateri pesmi ste kdaj jokali...ko ste jo poslušali?

Jz sm se od žalosti ponavadi zjokala ob kaki pesmi od U2-one in with or without you..ob pesmi I had the time of my life, od Tabu-telegram...jokala sm zarad tega ker so me pesmi spominjale na žalostne ali vesele trenutke..
Od filmov pa se Titanica trenutno spomnem,sam vem da jih je blo več.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 25. Nov. 2004 19:21

Ja, men gre doskrat na jok, če je kakšen žalosten ali ful čustven film, probam se zadržat, da ne bi, ampak mi ne rata vedno :oops:
Ob poslušanju določene pesmi, pa mislim da še nism .... se ne spomenem, ampak kašne so take da se mi kar kocine v luft postavjo :oops:
hmmmm ..... javni dogodek ..... mislm da ne.

Na splošno sm zelo čustvena oseba in če je kaj pretresljivega mi ratajo solzne oči.

Aja, pa ko sta se v Ameriki dvojčka sesula je blo tud težko gledat obupane ljubi .... :cry:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Caitlin » 25. Nov. 2004 19:32

tud jest sn že jokala pri filmu. če se res kaj tko hudega in žalostnega zgodi. vem da sem ko sem bila majhna imela čisto solzne oči in me je potem mami spraševala kaj je narobe! :lol:
pesmi? tudi to se je pomoje že zgodilo vendar se sedaj ne spomnem točno.
javni dogodek? vem da sem se jokala od sreče na evropskem prvenstvu ko nisem mogla vrjeti da smo zmagale! vendar nisem bila edina :D

tudi jaz sem zelo, včesih celo preveč čustvena! :oops:
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 25. Nov. 2004 20:24

uf....jokala sm seveda ob Titaniku, pa ob torkih pri kakšni resnični zgodbi. ponavad so to zgodbe o kakšnih ljudeh k so mel kakšno bolezen pa so pol junaško umrli...

ob pesmih sm jokala če sm bla kdaj razočarana v ljubezni pa sm slišala kakšen komad k me je na to spominjal...

javni dogodki me pa zaenkrat še niso pretresli..
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 25. Nov. 2004 21:41

Uf, jst sm taka jokica, še posebej ker sm rakica. Jočem pri nadaljevankah, filmih, pesmih, risankah...tudi npr če mi kdo kaj lepega reče. Najbolj se pa spomnem tega dogodka, ko sem sla v kino gledat titanik. V kinu namrec nisem jokala, ko smo pa prišle ven, sem pa prav noro zacela jokat in sprasevat se zakaj je mogu umret-svašta :lol:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 25. Nov. 2004 23:18

Ja ponavad mi res kaka solza priteče ob srečnem ali nesrečnem koncu. Pri Titaniku sem se komaj zadrževala, ampak mi ni uspelo, da mi ne bi pritekla kaka solzica. Da sploh ne pomislim na film, ki bo v nedeljo, Lessie.....spet vžbodo tekle solze
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 26. Nov. 2004 7:20

Hmm jst sm tut ful čustveno bitjece... :oops: hmmm pr kermu filmu sm jokala... pr Save the last dance :cry:
Drgač pa jst jokam za vsako stvar k me prizadane pa k se mi zdi kravična... :? :(
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2004
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejčika » 26. Nov. 2004 7:24

Js sm pa jokala na konc filma Poslednji samuraj! Tolk je bi dobr da sem mogla zajokat!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 26. Nov. 2004 7:49

ufff, jaaaaa... midve z mami raj ne gledave vec takih filmov, ker sve vedno obe objokane :wink:
jokala sm ob pesmi Against all odds (Mariah Carey) - se zdej bi me verjetno spravla v jok (spomini pac...), pa ob Titaniku (ok kera pa ni? :) ) aja pa Raising Helen, ta je biu tud tak mal... se velik jih je, pa se trenutno cist nobenga ne spomnm :?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 26. Nov. 2004 8:11

jst imam enih par komadov, ko jih poslusam sem cisto :( :cry:
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 26. Nov. 2004 9:43

Včasih me v jok spravi res malenkost. Odvisno od dneva in razpoloženja.
Ne vem točno kateri film, juh je več, definitivno pa Top Gun, ne glede v katero ga že gledam.
Pesem, kakšna recimo po končani zvezi, če nama je bila obema lepa, kakšna, ki te spomne na kakšnega.
Veliko je takih filmov, dogodkov pri poročilih, pesmi.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 26. Nov. 2004 10:34

Ob pesmi se še nism zjokala, ob kkšnm filmu pa že kdaj.

Drgač me pa bolj ganejo kkšne svinjajrije, k se dogajajo živalim, predvsem kužkom. To mi je najbl hudo in me skor zmeri v jok sprav :cry:
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 26. Nov. 2004 10:56

ne jokam vec toliko, zelo redko...prevec je bilo vcasih vsega in se clovek zacne zapirati vase...zato nocem gledat grdobij, ki se dogajajo po svetu, ker me to takoo prizadene...Slovenskih novic vec ne berem, ker je vedno neka tragedija na prvi strani....
Pri filmih pa si dopovedujem, da je vse skupaj itak samo scena in igra...ceprav Sepetati konjem me je ganil....
saabi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a saabi » 26. Nov. 2004 11:11

Joj kolko je bilo prelitih solz ob filmih kot so, Sam-duh, City of Angels, Škrlatna Barva, ....

Tudi pesmi me spravijo v jok..ampak ne, take, ki jih prvič slišim, tiste so hude, ki te na kaj spominjajo...mene recimo:
Chris Isaak-I Wanna Fall In Love,
DJ Sammy & Yanou- Heaven [Candlelight Mix], kaki komadi od Xavier "Naido" in še nešteto :?

Javni dogodek? noben me ni spravil v jok.

Kdor gleda s srcem, morda pogosto joče, a te solze mu kot biseri okrasijo dušo. :flower:
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Smiley » 26. Nov. 2004 12:02

Jaz se itak za vsako malenkost zjokam, včasih me že kakšna lepa beseda spravi iz tira! Da o slabih izkušnjah niti ne govorim; skratka prava jokica! :oops:
Kar se pa filmov tiče je pa zakoreninjeno na prvem mestu Življenje je lepo! Tolikokrat sem ga že gledala pa me še vedno globoko gane!
Vedno se mi pa orosijo oči ob poslušanju pesemi skupine Pearl Jam - Last kiss.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov