Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 3 od 18
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18
Naslednja
-
Bibica - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
Hvalabogu, da nisem edin, mogoče sploh nisem tako čudna. Fantu se zjočem, ko gre, ko ga pogrešam.... Se mi samo čudi.
Drugače pa sem najbolj jokala ob filmu Lesie se vrača. Pa knjigo Ovčar Runo sem komaj prebrala do konca, ker sem bla tak solzna, da nisem mogla brat pa knjigo sem močla... Še zdaj se zasolzim, ko se spomnim na kak žalostni del. Mogoče je to, da obožujem pse.
Drugače pa sem najbolj jokala ob filmu Lesie se vrača. Pa knjigo Ovčar Runo sem komaj prebrala do konca, ker sem bla tak solzna, da nisem mogla brat pa knjigo sem močla... Še zdaj se zasolzim, ko se spomnim na kak žalostni del. Mogoče je to, da obožujem pse.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
jst pa nism tok "mehkužna" da se bi jokala ob vsakem filmu oz.komadu. Sm zdele full premišljevala,če sm sploh kdaj jokala ob kašni pesmi alpa kdaj v tem stilu,pa se sploh nemorm spomnt.
no,sej je full lepih pesmic,pa ko jih poslušam,si samo mislim:uaaa,kok sweet ... jokam ob zares žalostnih dogodkih
no,sej je full lepih pesmic,pa ko jih poslušam,si samo mislim:uaaa,kok sweet ... jokam ob zares žalostnih dogodkih
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ojoj tega je pa ful, nazadne sem jokala ko sem gledala film Generacija X American History, ful hud film in priporočam ogled pa film Requiem for a dream, tle so ble tud solzice. Kar se pa muske tiče pa mislm, da sem nazadnje jokala, ko sem prebolevala bivšga tipa ob Ceci (kaseta je že tok znucana, da že zavija)
- nstar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2004
Happy napisal/-a:Ojoj tega je pa ful, nazadne sem jokala ko sem gledala film Generacija X American History, ful hud film in priporočam ogled pa film Requiem for a dream, tle so ble tud solzice. Kar se pa muske tiče pa mislm, da sem nazadnje jokala, ko sem prebolevala bivšga tipa ob Ceci (kaseta je že tok znucana, da že zavija)
Generacijo x sm pa jst ze kar ene parkrat gledala in cist vsakic me sprav v jok... Res dobr film
-
flavia - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
lih učeri sem gledla uni film na pop tv-podle igre! pa ma tak konec da praw... jok.... res da te dni sm čusvetno zeloooooo ranljiva tko da praw vse spravi u jok! prej sem vidla spot za pesem:do they now it is crismas time (al neki takega) k ga pojejo bono in co. pa spet v jok!! ni vikend za moje solze!
let's talk obout...
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Ob kakem filmu "rada" potočim solze ob kakšni pesmi pa se mi je do zdaj ene 3x zgodilo, samo sem bila res v enem čudnem filingu pa še vozila sem v vseh treh primerih oziroma sem bila v avtu sama..hmmm...
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
plavooka napisal/-a:Spomnim se da sem jokala ko sem brala knjigo Zadnji mega žur čisto na koncu v tistem delu,ki se dogaja na pokopališču.
ta del je zares zelo žalosten ... tudi meni so pritekle solze, ko sem to brala ... čeprav je to že daleč nazaj se spomnim ...
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Sama sem se najbolj cmerala ob filmu Kačji pastir. Pa tud Cold mountain - k je bil Jude Law tooolk lep pa je mogu mrčkat! Knjiga? Definitivno Ana Karenina. Ob pesmi se mi pa še ni zgodil, da bi mi šlo na jok, kvečjemu da so se mi dlake pokonci postavle.
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 3 od 18
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov