Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%
Skupaj glasov : 389

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 02. Sep. 2006 19:35

Solzica mi je pritekla edino pri Titaniku kar se tiče filmov...
Če pa pri kakšni pesmi (kar je sicer redko) pa bolj zaradi tega ker me spominja na nekaj oz. na nekoga
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 02. Sep. 2006 19:51

jst opažam, da sem zadnje čase tko čustvena, vse me tkoj vrže iz tira, k slišm kak komad, čist tko brezveze se začnem jokat pa take..čist sm taka ratala, pa nevem zakaj...
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 02. Sep. 2006 20:22

Ja....jst se tut rada zjokam pr kšnih filmih. Pri Titaniku sm se jokala skoraj ceu del (ko se ladja potaplja) :cry: Ko ljudje zgubijo svoje svojce, prijatelje,... Al pa če preveč razmišlam o kakšni žalostni stvari....takrat ponavadi še prižgam kšno žalostno musko pa se lepo zjokam. Na kšne mumente sm res mau preveč čustvena :razz:
Uporabniški avatar
InToXiCaTe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a InToXiCaTe » 02. Sep. 2006 20:49

ja tud jaz sem ena tistih, ki se lahk kr hitro razjočejo ob kakem filmu ali komadu, še posebej, če sem že itak bolj take sad volje...drugač pa ja, se razjočem tudi ko me kdo fulll razjezi ali pa res razočara, ali ko preprosto vem, da bo šlo spet nekaj narobe, pa se vseeno v to spustim...
ta-mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ta-mala » 02. Sep. 2006 23:36

Ne vem kam bi postavla tole vprašanje, pa bom kar tuki.
Zadne čase mi gre za vsako malenkost na jok. Pa sm loh vesela, žalostna, jezna... karkol, skos jokam. Pa me sam zanima če je možno da je to zarad kontracepcijskih tablet. Če je mela oz. ima kakšna podobne težave. Prej sm jemala logest zdj smpa dobila harmonet, in odkar jih jem se skor čist usak dan jokam, pa to ne samo enkrat. No zanima me če je možno da je to zaradi tablet. A se vam tut to dogaja?
Pa sory če sm off topic, sam ne vem kam bi to vprašala.
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 03. Sep. 2006 19:39

joj,kolk jst solz prelijem ko gledam kak film al pa poslušam kak komad...ampak,ne zaradi teh dogodkov v filmu,ampak ker me vse spomne na preteklost...na očija,ko je umru, kak me je poba prevaru, in pol pride ta bolečina ven in začnem jokat... :?
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Sep. 2006 19:40

ushergirl napisal/-a:Jaz se pa jokam za vsako malenkost. Na jok me spravijo žalostni filmi in tut vsakodnevne stvari, ko mi ne gre vse kot bi morala.kaj čem-jokica sem :D .

jaz sem ista, in včasih se sama seb zdim smesna.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 03. Sep. 2006 20:12

ta-mala napisal/-a:Ne vem kam bi postavla tole vprašanje, pa bom kar tuki.
Zadne čase mi gre za vsako malenkost na jok. Pa sm loh vesela, žalostna, jezna... karkol, skos jokam. Pa me sam zanima če je možno da je to zarad kontracepcijskih tablet. Če je mela oz. ima kakšna podobne težave. Prej sm jemala logest zdj smpa dobila harmonet, in odkar jih jem se skor čist usak dan jokam, pa to ne samo enkrat. No zanima me če je možno da je to zaradi tablet. A se vam tut to dogaja?
Pa sory če sm off topic, sam ne vem kam bi to vprašala.

pomojem je lahko povezano s KT. nisem mela še zaenkrat takih izkušenj, samo so pa to stvari na katere vplivajo hormoni - razdražljivost, pretirana občutljivost...
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Sep. 2006 22:48

Jz jokam, ko slišim Siddhartin Naiven ples
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 05. Sep. 2006 0:09

Jocem vedno, ko se gre za mucene zivali. Ce kaj takega slisim, vidim, celo ce si predstavljam. To je pa res moja sibka tocka. V tisti jezi, ki se prepleta z obcutkom nemoci in nerazumevanjem nizkotnosti takega cloveka, bi bila sposobna zelo krvolocnega umora. In mocno dvomim, da bi se kasneje kdaj kesala.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 05. Sep. 2006 17:39

Jaz sem se jokala, ko sem gledala film Življenje je lepo in Brokedown palace :cry:

Od pesmi pa me spravi v jok recimo kaka Vesna Pisarovič (Da znaš recimo), pa pol Because of You od Kelly Clarkson pa pol še U2 z With or without you..pa še kaj bi se našlo, samo se ne spomnim trenutno. :roll:

Od javnih dogodkov me pa nič kaj ni preveč ganlo...
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 05. Sep. 2006 18:26

Fantje ne jokamo :D

Sem imel pa rosne oči, ko sem gledal tole oddajo (seveda celo... na začetku se dost filozofira o veslolju, potem pa o možganih in čustvih... in potem te lahko mal zanese :) ):
http://video.google.com/videoplay?docid=1022317287422673112&q=bleep
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Sep. 2006 19:57

če mam slab dan, lahko jokam ob vsakem filmu, vsakem komadu, vsakem dejanju, k ga nekdo nardi, ob vsaki izrečeni besedi... tud ob kkšnmu dogodku se jokam... nazadne sm se kr naenkrat začela jokat, k sm bla na koncertu jana plestenjaka in je pel komad Moja ljubica... takrt se mi je pa ulil čist nepričakovano... in nism mogla nehat jokat... pač pridejo momenti, k se zjokaš zarad kkšne nepomembne stvari ob bilokerem komadu, dejanju, filmu, spotu....
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 05. Sep. 2006 20:12

uf sem se zdej še neki spomnla...ko sem pjana ful velikrat jokam :oops: na pozdravcu sem 2 ure skupi skos točila solze...sicer z razlogom, samo če bi bla trezna bi se pomojem lahko zadržala :?
pol mi je blo ful nerodno ko me je drug dan kar en folk z naše šole sprašval zakaj sem jokala...sploh se nisem zavedala da so to čist vsi vidli :oops:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Sep. 2006 13:55

jst se pa VEDNO jokam k gledam U2 koncerte...pa ne tolk zarad komadov ampak zarad Bonotovih speechev...k mi je tok lepo in me tooook gane k si nekdo prizadeva tolk dobrga narest :cry: :cry:
res, najboljši so :hearts:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov