Ob čem se zjočete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest tut spadam v klub jokic. Ob filmih zmer jokam če so kaki ful lepi dogodki al pa žalostni sploh pa, če kdo umre. Poj obstaja na pinku ena oddaja "sve za ljubav" kjer si folk pač prireja takšna in drugačna presenečenja; recimo nekdo išče izgubljeno sestro, en se hoče pobotat s punco/fantom/prijateljem spet drugi je bolan pa mu priredijo nekaj itd. no in ob tej oddaji jest jokam od začetka do konca, ker mi je to tok lepo, ko vidiš una resnična čustva
Jokam še, če me kdo užali, kdaj, ko se mi že vsega nabere in mam filing, da vsi neki hočjo od mene pa se enostavno zlomim...
Če sem pa žalostna al pa slabe volje pa sploh ne rabim nekega posebnega raloga za jok, enostavno kr padem v jok
Moj fant se itak čudi tej moj nadnaravni sposobnosti jokanja, ampak se je že navadu, ker včasih se je pa ful sekiral, ker se jest jokam pa sem mu pojasnila, da se pač moram, ker mi je poj veliko lažje
Jokam še, če me kdo užali, kdaj, ko se mi že vsega nabere in mam filing, da vsi neki hočjo od mene pa se enostavno zlomim...
Če sem pa žalostna al pa slabe volje pa sploh ne rabim nekega posebnega raloga za jok, enostavno kr padem v jok
Moj fant se itak čudi tej moj nadnaravni sposobnosti jokanja, ampak se je že navadu, ker včasih se je pa ful sekiral, ker se jest jokam pa sem mu pojasnila, da se pač moram, ker mi je poj veliko lažje
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Yazmeen napisal/-a:Mene kuj sprav v jok, če vidm kšn tak prispevek o mučenju živali (npr. k je kazal, kako pobijajo mejhne tjulenčke za krzno)
enako.....sam, da jst se bojim te prispevke gledat, ker vem, da me bodo spravle v jok!!! Ne razumem kako lahk tak luštne živalce pobijajo!!
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
saska1 napisal/-a:jaz se tudi kar precej jokam. nazadnje sem se pred parimi dnevi...ko me je lubi kar tako k sebi stisnil pa mi dal sweetest kiss ever. pa se mi je sam ulilo...
Ej, jaz sem ista... pa recimo, ko se kaj skregava, pa potem reče, da me ima itak najraje na svetu in me stisne... še bolj začnem jokat
Pri filmih seveda tudi smrkam, kadar so taki prizori, včasih (na žalost so redki filmi tako smesni) pa jokam od smeha
Včasih mi gre prav na živce, da me kaj spravi do joka (sploh iz užaljenosti ali zaradi grobih besed ljudi) - ker ful pokažem s tem ranljivost. Da pred mojim jokam ali kako frendico, mi pa ni panike. Je kar dobro spravit to na ta nacin iz sebe, ce si zalosten...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
mene pa kaka muzika, ko sploh ni nujno da je počasna al pa sad.. pač ko pusti kake spomine na koga..
potem filmi, pri pearl harborju vedno jokam ko dež
pa večkaj, dost čustven človek sem.. včasih me že kdo z besedami spravi čist v jok, pa ni nujno da nevemkaj reče..
potem filmi, pri pearl harborju vedno jokam ko dež
pa večkaj, dost čustven človek sem.. včasih me že kdo z besedami spravi čist v jok, pa ni nujno da nevemkaj reče..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
*pupika* napisal/-a:js sem se pa ravn danes jokala, ko sem gledala film The Notebook.... ajajaj... js si želim tako ljubezen doživet...
js sem pri knjigi jokala ko dež, pa sem jo brala v avtodomu med potjo in je bla cela moja familija okol mene non stop...ampak če si nisem mogla pomagat
ta nicholas sparks (mislim da je to pisatelj) me zmeraj spravi v jok - message in a bottle, a walk to remember...
drugač pa jokam ful preveč, pr vsakem mal bol romantičnem koncu filma, pa če mam pms še pri vsaki počasni pesmi me prov jezi že to k se mi kr naenkrat ulijejo solze, pa si ne morem pomagat
to infinity and beyond!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
tut jst spadam med jokice... ful hitro me kakšne stvari pripravijo do joka... sploh kakšni romantični filmi, al pa drame... tut kakšne posebne pesmice, k me na kej posebnega spominjajo me spravjo v jok... pa če mi kdo od bližnjih reče kakšno močno...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hehe..Jaz pa ravno zaradi tega raje ne gledam resničnih filmov, ker vem da bom obvezno jokala.Raje gledam kakšno grozljivko ali pa komedijo. Pesmi me pa spravijo v jok le, če sem slabe volje in je besedilo vsaj približno podobno mojim trenutnim občutkom.
P.S. Sicer sem pa prava jokica
P.S. Sicer sem pa prava jokica
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
mene tud, pa nikol nism bla taka ko sm zadnji dve leti..
recimo ko kera kolegica slabe volje al pa v šoli ji kaj ne gre, pol jz zravn jokam včasih al pa da mi mama kaj v višjem tonu reče, mi kr na jok gre..
jokec d.o.o.
recimo ko kera kolegica slabe volje al pa v šoli ji kaj ne gre, pol jz zravn jokam včasih al pa da mi mama kaj v višjem tonu reče, mi kr na jok gre..
jokec d.o.o.
Waves of sound they move my body
- **evchy**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2006
jaja sm čustven človek,na sploh ne maram krega kej preveč,pa velikrat mi gre na jok pr kakšnih žalostnih trenutkih,sploh na pogrebih,si ne morm predstavlat da mi umre kakšen s katerim se mal bolj 'štekam' ...
dgač pa tut muska nardi svoje,se bolj nad kej zamislim al pa tko..
dgač pa tut muska nardi svoje,se bolj nad kej zamislim al pa tko..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov