obžalovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ko sem končala 2-letno zvezo nisem obžalovala. Ugotovila sem, da se moji plani za bližnjo prihodnost ne ujemajo z zvezo, sploh ne na tako razdaljo. Če gledam nazaj, verjetno ga tudi nisem imela več tako rada, bila sem premlada za kaj tako resnega pa tudi zveza ni imela prihodnosti.
Edino kar obžalujem je, da je konec zveze 'padel iz neba' - se pravi, da ga ni pričakoval. Ampak tudi meni je bilo težko to povedat... Morda se tudi zato nisva potem nikoli več videla (z moje strani je bila iniciativa, on je vztrajno zavračal).
Edino kar obžalujem je, da je konec zveze 'padel iz neba' - se pravi, da ga ni pričakoval. Ampak tudi meni je bilo težko to povedat... Morda se tudi zato nisva potem nikoli več videla (z moje strani je bila iniciativa, on je vztrajno zavračal).
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
ako da ja obžalujem vse stvari ki jih nisem naredila zanj,vse besede ki mu jih nisem izrekla.
Ah dej, tale stavek pa že meji na 'pathetic' Ne moreš samo sebe krivit za razpad veze...on je večji kreten k je tebe pustil brez tehtnega razloga. No, tehten razlog je že imel, ma ga tebi ni povedal. Prej ko se boš nehala krivit za to, prej boš prebolela...Life goes on pravijo. Pa gre res - ne morš verjet
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez obžalujem, da mu nisem mogla dati priložnosti takoj takrat k sva nehala, prevaral me je.
takrat nisem mogla čez noč pozabiti prevare...
sedaj po letu in pol je za novo priložnost verjetno/očitno prepozno...
če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi naredila drugače
takrat nisem mogla čez noč pozabiti prevare...
sedaj po letu in pol je za novo priložnost verjetno/očitno prepozno...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm do zdej mela eno več kot 2 leti trajajočo zvezo in nikakor ne obžalujem, da sma šla narazn (čeprav je on mene pustu). Kljub temu, da se mi je na začetku itak podru svet, sm se kmal zavedla da sm lahk srečna, da sm se rešla človeka, ob kterem bi se itak skoz sam sekirala. Je blo pa tud nekak tak, kot je jullia_ rekla - tud js sm se že pred koncem tok presekirala, da sm kmal potem začutla olajšanje. Če bi ostala z njim, mogoč še zdej ne bi ugotovila, da je na svetu še velik doooost boljših fantov (prej sm bla seveda sveto prepričana, da je on najboljši in vse). Niti slučajno mi ni žal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
lakeesha napisal/-a:sedaj po letu in pol je za novo priložnost verjetno/očitno prepozno...
hm zakaj že... da bi mu dala šanso da te še enkrat prevara ... je že moralo bit tako kot je, sicer bi mogoče še bl trpela kt zdej... mal pomisl tud na to možnost, ne sam na to kok je bil ohinsploh krasen... ker če bi bil te ne bi prevaral
The secret of success is consistency of purpose.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Za sabo mam dve 2-letni zvezi in mi za nobeno ni žal, da se je končala, edin to, da sm se še prepozn odločla za to.
Pr prvi sm bla stara komi 16 let in je blo 2 let sam enga kreganja in prepričevanja, kako ga mam jst res rada, kako je on edini, najlepši, najboljši itd, blo je ful ljubosumja iz njegove strani...pač je mel tip probleme sam s sabo in svojo samozavestjo, pa se je name obesu, da je 'zdravu' svoje komplekse na moj račun in se mu je dobesedno cel svet vrtel okol mene in je prčakval tko tud od mene. Groza. Jst sm bla pa še naivna, pa mlada in sm misnla, da je to ljubezen. Končn mi je po dveh letih dokurčil in sm ga pustila, ampak mi je blo tud ful težko, sm rabla kr ene pol leta, da sm to RES pustila za za sabo, ker me tud on ni pustu pr mir.
Pr drugi sm bla stara 19, k se je začela, bivši je bil takrat že 25 in sva se tud hitr skupi vselila. Jst takrat še nism mela čist razčiščen, kašna nej bi zgledala ena skulirana zveza in sm kr neki po nepotrebnem težila (tud še nism bla samozavestna, tko k dons ) in sm bla ljubosumna, no med drugim tud zato, ker sm vedla, da je moj takratni tip prevaru svojo bivšo s 4 ženskam in me je mal skrbel. On je bil pa lih tko ljubosumn in sva se zadn let sam kregala, pa jokala, pa delala cele drame To mi je pobral enih živcev za 10 let naprej! Pol sva se pa sporazumno razšla, tud prepozn, če mene vprašaš. Sm takoj, k se je odselu, pojokcala za 5 minut, pol sm se pa počutla ful olajšano in svobodno, sm prov unu zadihala.
Pol je blo pa še par kratkih zvezic, kjer jst nism prov vpletala čustev in sm jih tud jst končala, k sm se naveličala
Pr prvi sm bla stara komi 16 let in je blo 2 let sam enga kreganja in prepričevanja, kako ga mam jst res rada, kako je on edini, najlepši, najboljši itd, blo je ful ljubosumja iz njegove strani...pač je mel tip probleme sam s sabo in svojo samozavestjo, pa se je name obesu, da je 'zdravu' svoje komplekse na moj račun in se mu je dobesedno cel svet vrtel okol mene in je prčakval tko tud od mene. Groza. Jst sm bla pa še naivna, pa mlada in sm misnla, da je to ljubezen. Končn mi je po dveh letih dokurčil in sm ga pustila, ampak mi je blo tud ful težko, sm rabla kr ene pol leta, da sm to RES pustila za za sabo, ker me tud on ni pustu pr mir.
Pr drugi sm bla stara 19, k se je začela, bivši je bil takrat že 25 in sva se tud hitr skupi vselila. Jst takrat še nism mela čist razčiščen, kašna nej bi zgledala ena skulirana zveza in sm kr neki po nepotrebnem težila (tud še nism bla samozavestna, tko k dons ) in sm bla ljubosumna, no med drugim tud zato, ker sm vedla, da je moj takratni tip prevaru svojo bivšo s 4 ženskam in me je mal skrbel. On je bil pa lih tko ljubosumn in sva se zadn let sam kregala, pa jokala, pa delala cele drame To mi je pobral enih živcev za 10 let naprej! Pol sva se pa sporazumno razšla, tud prepozn, če mene vprašaš. Sm takoj, k se je odselu, pojokcala za 5 minut, pol sm se pa počutla ful olajšano in svobodno, sm prov unu zadihala.
Pol je blo pa še par kratkih zvezic, kjer jst nism prov vpletala čustev in sm jih tud jst končala, k sm se naveličala
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Na podlagi te teme ugotavljam, da so se vse naše zveze končale prepozno
A je tukaj sploh kakšna, ki je zmogla it stran takoj, ko bi bilo to pametno? To je namreč moja največja šola iz te zveze, ki se je pravkar končala - jullia_, poslušaj svoje pametne nasvete in pojdi, če vidiš, da ne gre
A je tukaj sploh kakšna, ki je zmogla it stran takoj, ko bi bilo to pametno? To je namreč moja največja šola iz te zveze, ki se je pravkar končala - jullia_, poslušaj svoje pametne nasvete in pojdi, če vidiš, da ne gre
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Težko je to takoj narest, če si še čustveno vpleten. Zdej vse vemo, da je blo prepozn, ampak takrat smo si pa misnle, da bo mogoče vseen kdaj bolš, da se bo kej spremenil, da se vse da uredit...pač mislš si, kar si v tistmu momentu hočeš mislt, ker nekak še ne morš kr takoj sprejet, da gre zveza po gobe
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Ko sem jaz končala svojo dolgoletno vezo (9 let) sem čutla ful olajšanje in mi nikoli ni blo žal da nisva več skupaj.
V bistvu je bilo pri nama že vsega konc ko sva bila še v vezi (po šestih letih) in so bla tista tri leta eno samo mučenje z moje in njegove strani k ni imel noben jajc da bi naredil konc...konc je bil pa tak da je blo svega i svašta .....varanja, laganja, kreganja, takih scen da me še danes po tolikem času kr stisne v želodcu ko na to pomislim.
Bilo nama je lepo prvih šest let,pa tudi on je nasplošno dober dečko, ki bi si ga marsikatera punca želela zase ampak v določenem trenutku, ko bi morala narediti korak naprej v vezi (se naprimer poročiti in imeti otroke-kar sva sicer načrtovala ko jaz končam študij) ga nisva naredila in od tu je šlo potem vse sam navzdol. Ful sva se oddaljila, vsak je živel svoj lajf, na koncu sva sam še uradno bila skupaj, v bistvu nisva niti prijatelja več bila glede na to, da sva se lagala drug drugemu in včasih imam občutek, da me je na koncu verjetno že prov sovražil. Ko sva šla narazen (pobudnik sem bila jaz) je sicer on še nekajkrat poskušal priti v stik z mano in me vabil ven, ampak to ni trajalo ne vem koliko časa ker je tudi on spregledal in videl da to ni več to in da se stvari za nazaj ne da več popravit ker je šlo vse predaleč....preveč je bilo narejenih dejanj, preveč izrečenih besed ki v vezi nimajo mesta.
Moram pa priznat, da zadnje čase dostikrat pomislim na njega in ga dostikrat sanjam, pa ne v smislu, da ga pogrešam ampak ne vem...mogoče se bo slišalo smešno ampak imam en ful močan občutek, da z njim ni vse o.k., da mu v lajfu ne gre glih preveč dobro....in bi ga rada poklicala in vprašala kako in kaj je ma ne vem...mogoče ga pokličem za rojstni dan, ki ga ima v kratkem. Mogoče.
V bistvu je bilo pri nama že vsega konc ko sva bila še v vezi (po šestih letih) in so bla tista tri leta eno samo mučenje z moje in njegove strani k ni imel noben jajc da bi naredil konc...konc je bil pa tak da je blo svega i svašta .....varanja, laganja, kreganja, takih scen da me še danes po tolikem času kr stisne v želodcu ko na to pomislim.
Bilo nama je lepo prvih šest let,pa tudi on je nasplošno dober dečko, ki bi si ga marsikatera punca želela zase ampak v določenem trenutku, ko bi morala narediti korak naprej v vezi (se naprimer poročiti in imeti otroke-kar sva sicer načrtovala ko jaz končam študij) ga nisva naredila in od tu je šlo potem vse sam navzdol. Ful sva se oddaljila, vsak je živel svoj lajf, na koncu sva sam še uradno bila skupaj, v bistvu nisva niti prijatelja več bila glede na to, da sva se lagala drug drugemu in včasih imam občutek, da me je na koncu verjetno že prov sovražil. Ko sva šla narazen (pobudnik sem bila jaz) je sicer on še nekajkrat poskušal priti v stik z mano in me vabil ven, ampak to ni trajalo ne vem koliko časa ker je tudi on spregledal in videl da to ni več to in da se stvari za nazaj ne da več popravit ker je šlo vse predaleč....preveč je bilo narejenih dejanj, preveč izrečenih besed ki v vezi nimajo mesta.
Moram pa priznat, da zadnje čase dostikrat pomislim na njega in ga dostikrat sanjam, pa ne v smislu, da ga pogrešam ampak ne vem...mogoče se bo slišalo smešno ampak imam en ful močan občutek, da z njim ni vse o.k., da mu v lajfu ne gre glih preveč dobro....in bi ga rada poklicala in vprašala kako in kaj je ma ne vem...mogoče ga pokličem za rojstni dan, ki ga ima v kratkem. Mogoče.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
jullia_ napisal/-a:Na podlagi te teme ugotavljam, da so se vse naše zveze končale prepozno
Fora je v tem, da ne moreš vedeti, kdaj je pravi čas. Mogoče pa obupaš prezgodaj, se ne potrudiš pogovorit ... in šele potem vidiš, da si se prenaglil?
Meni je najbolje, da se vedno prepričam, da je bil ravno pravi čas. Je že moralo tako biti, sem že morala to dati skozi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
Sweet Princess napisal/-a:ako da ja obžalujem vse stvari ki jih nisem naredila zanj,vse besede ki mu jih nisem izrekla.
Ah dej, tale stavek pa že meji na 'pathetic' Ne moreš samo sebe krivit za razpad veze...on je večji kreten k je tebe pustil brez tehtnega razloga. No, tehten razlog je že imel, ma ga tebi ni povedal. Prej ko se boš nehala krivit za to, prej boš prebolela...Life goes on pravijo. Pa gre res - ne morš verjet
ne krivim sebe,daleč od tega.vem da je razlog za razhod samo v njemu.vendar mogoče ne bi prišel do zaključka da "se ne počuti več dobro v tej zvezi" če bi jaz prej naredila kej v tej smeri (da bi mu večkrat pokazala koliko mi pomeni,....).
vem da gre življenje naprej,tudi sama bi želela da se me ta misel dotakne in verjetno se me enkrat bo,pa vendar bom tudi takrat "podzavestno upala da se najini poti zopet srečajo".
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:...Life goes on pravijo. Pa gre res - ne morš verjet
a to ti iz kakšnih recent personal experiences govoriš (mal sm firbec ja )
Recent ne
Potem ko preboliš določeno osebo oz. kakršnokoli drugo stisko ali problem - ti šele potem postane jasno da čas res celi vse rane. Dokler pa slepo verjameš v nekaj in žaluješ in objokuješ ipd. itak da je vse brezupno. Potem pa ti nekega dne posije žarek v srce in spredvidiš da je življenje res lepše brez njega/nje. To sm hotla povedat.
Tut jst sm pred 10imi leti mislna da je takratni fant moj ta pravi. Je blo 'za forever'. Takrat. Ampak glej ga zlomka - ni blo. Sem bla depresivna in obupana nad življenjem, krivila sem se za razpad veze...in po parih mesecih sm si nekega dne rekla - hej, zdej je pa dost joka, life goes on. In sm šla novim dogodivščinam naproti...In sem spoznala sedanjega Čisto nepričakovano. In sva še dones še zmeri skupi. Lajf ti prinese srečo takrat ko najmanj pričakuješ...
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Zaključila dve dvoletni vezi in nikoli obžalovala teh odločitev. Stvari grejo narobe, niso take kot bi morale bit, zadeve se nabirajo, ti pa krpaš nekaj kar ne bo nikoli več kot je bilo in si mečeš pesek v oči... Po obeh koncih sem le precej, precej lažje zadihala.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]