obžalovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Napišite tiste, tisti ki ste končali ali študirali o koncu vaše dolgotrajne veze (in niste bili skupaj manj kot dve leti) in ste jo končali naposled ali ohranili, ter zakaj ste razpad, konec veze obžalovali ali neobžalovali.
Prosim, napišite, boste v pomoč
Always look on the bright side of your life.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz ne obžalujem, ker nisva nehala zaradi enega posamičnega incidenta, ampak zato, ker par mesecev že ni šlo. Sicer si po eni strani ful želim, da bi se lahko vrnila v tisto obdobje zveze, ko je še vse štimalo in sva bila ful srečna skupaj, ampak ker se zavedam, da to ne bi bilo mogoče, mi ni žal, da sva končala.
Odkar sva narazen, namreč živim precej bolj umirjeno. Mogoče se bo to slišalo absurdno, ampak po koncu sem vsega skupaj jokala enih 15 minut, pa še to samo prva dva dneva. Pa ne zato, ker bi imela kamen v prsnem košu, ampak enostavno sem se že prej toliko presekirala, da sem prav hitro začela čutit olajšanje, da je tega živciranja konec.
Odkar sva narazen, namreč živim precej bolj umirjeno. Mogoče se bo to slišalo absurdno, ampak po koncu sem vsega skupaj jokala enih 15 minut, pa še to samo prva dva dneva. Pa ne zato, ker bi imela kamen v prsnem košu, ampak enostavno sem se že prej toliko presekirala, da sem prav hitro začela čutit olajšanje, da je tega živciranja konec.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz sem zvezo končala, ker se mi je zdelo, da zadnje čase ni več tako kot je bilo. Začele so me motit vse njegove napake, od tega kakšno majico je imel oblečeno, kako mu štrlijo lase, do njegove lahkomiselnosti in neorganiziranosti...
Sama pri sebi si nisem upala priznati, da moja veza propada, in sem še kar upala da bo končno spremenu stvari k so me motile. Tud on se je obnašal drugače, določene stvari ki nisem odobravala je skrival pred mano.. (preveč trave, alkohola ...) ..
Tud jaz sem vedno raje zahajala v svojo družbo; enkrat sva se zarad bedarij- (ki so se vztrajno kupičile) skregala, se razšla in jaz sem zabluzila z dugim...
Potem mi je še dooolgo časa težil, hotel obudit vezo, skos je hotu hodt na pijače, me videvat... Vedno je imel kakšne take izgrede, da mi je šel že ful na živce. Tako da sva se orengi skregala in se ne menva...
Obžalujem? Zadnje pol leta definitivno ne... Občasno pa me vseen preplavi občutek, kak sva se mela lepo. čist naivno, preprosto itd..
Po koncu zveze nisem jokala in ni mi bilo težko. Počutila sem se bolj "svobodno", ker resnici na ljubo mi je šel zelo na živce z njegovimi izgredi po tem ko sva "končala"... ugotovila sem, da mi je tud nekdo drug všeč; ful se mi je žuralo in norelo...
Čez nekaj časa sem začela o tem razmišljati, in na trenutke mi je blo bedno...
ampak na koncu sem prišla do zaključka, da mi je bil všeč tak kot je bil na začetku najine zveze; ampak pač nabralo s je tolk vsega, da je bil konec neizogiben...
Zdej mi ni žal, ker vem da tako ni šlo več naprej, in ker sem trenutno pač zalublena v druzga...
Kot sem pa že napisala, pa zveze ne obžalujem, ker je bla načeloma lepa in grajena na pravih vrednotah... Nadaljevat je pa ne bi želela, ker so določene stvari prišle čez "kritično točko"...
Sama pri sebi si nisem upala priznati, da moja veza propada, in sem še kar upala da bo končno spremenu stvari k so me motile. Tud on se je obnašal drugače, določene stvari ki nisem odobravala je skrival pred mano.. (preveč trave, alkohola ...) ..
Tud jaz sem vedno raje zahajala v svojo družbo; enkrat sva se zarad bedarij- (ki so se vztrajno kupičile) skregala, se razšla in jaz sem zabluzila z dugim...
Potem mi je še dooolgo časa težil, hotel obudit vezo, skos je hotu hodt na pijače, me videvat... Vedno je imel kakšne take izgrede, da mi je šel že ful na živce. Tako da sva se orengi skregala in se ne menva...
Obžalujem? Zadnje pol leta definitivno ne... Občasno pa me vseen preplavi občutek, kak sva se mela lepo. čist naivno, preprosto itd..
Po koncu zveze nisem jokala in ni mi bilo težko. Počutila sem se bolj "svobodno", ker resnici na ljubo mi je šel zelo na živce z njegovimi izgredi po tem ko sva "končala"... ugotovila sem, da mi je tud nekdo drug všeč; ful se mi je žuralo in norelo...
Čez nekaj časa sem začela o tem razmišljati, in na trenutke mi je blo bedno...
ampak na koncu sem prišla do zaključka, da mi je bil všeč tak kot je bil na začetku najine zveze; ampak pač nabralo s je tolk vsega, da je bil konec neizogiben...
Zdej mi ni žal, ker vem da tako ni šlo več naprej, in ker sem trenutno pač zalublena v druzga...
Kot sem pa že napisala, pa zveze ne obžalujem, ker je bla načeloma lepa in grajena na pravih vrednotah... Nadaljevat je pa ne bi želela, ker so določene stvari prišle čez "kritično točko"...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Po prvi in drugi zvezi sem obžalovala, da nisem bila bolj samostojna.
(Potem sem se baje' nekaj naučila. )
Po tretji sem obžalovala predvsem to, da nisem končala že ko sem gruntala o koncu, ampak sem vztrajala v zadnjih krčih še kake pol leta.
(Potem sem se baje' nekaj naučila. )
Po tretji sem obžalovala predvsem to, da nisem končala že ko sem gruntala o koncu, ampak sem vztrajala v zadnjih krčih še kake pol leta.
Imaš, da me vikaš!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
midva sva skupaj več kot tri leta in v tem času se je veliko zgodilo.letos poleti sem zelo intenzivno razmišljala o tem,da bi ga pustila,ker se mi je zdelo da do njega čutim le še prijateljstvo.ampak takrat seveda nisem zbrala dovolj poguma...no potem pa so se moja čustva do njega spremenila,še sama nisem mogla verjet,ampak sedaj sem spet zaljubljena vanj (pa ne tako kot recimo na začetku zveze) in ugotovila da ga res ljubim.sicer je med nama še nekaj stvari,ki me motijo,ampak zadnje čase se o tem celo pogovarjava tako da se kaže napredek.in predstavljam si prihodnost z njim. upam,da nama uspe
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Končala 2 letno vezo. Konca ne obažljujem. Razlogi so bili v tem, da je bil fant prava lenoba. Ni se mu dalo delati (razen služba seveda), ni se mu dalo nikamor it, ves denar je porabil za hobije, ni mu bilo do nikakršne družbe z drugimi, vedno razmetana spalnica,...
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
pred dvema mesecema sem končala dveletno vezo.pustil me je on in to brez tehtnega razloga,v bistvu so bile stvari med nama normalne,pa je ta konec kar butnil v sredi načesa lepega.nisva se kregala,malo že,vendar to ni bil vzrok za razhod.ko sem mislila da se imava super,da je tudi on tako zaljubljen vame kot jaz vanga,med tema dvema letoma je bil on prav gotovo bolj zainteresiran zame kot jaz,na koncu pa sem jaz potegnila ta kratko.
obžalujem vsaka zamujeno priložnost ko bi mu lahko bolje,na lepši način pokazala kako močno ga ljubim.obžalujem vsako pretečeno sekundo ko mu nisem dala vedeti da mi pomeni vse.
za naju ni več upanja,pa vseeno ostajam verjeti,upati.upanje mi daje moč da zjutraj vstanem,da živim.čeprav nisem nič kriva za konec zveze in čeprav je sedaj že zaljubljen v drugo,ga še vedno neskončno,nepopisno želim nazaj.brez njega ne morem živeti in sanje so vse kar mi je ostalo.
ni dneva ko ne bi jokala in vem da moram naprej,pa ne gre.in čeprav vem da čas celi rane,mojih bolečin ne more pozdraviti niti čas niti druga oseba.
tako da ja obžalujem vse stvari ki jih nisem naredila zanj,vse besede ki mu jih nisem izrekla.
obžalujem vsaka zamujeno priložnost ko bi mu lahko bolje,na lepši način pokazala kako močno ga ljubim.obžalujem vsako pretečeno sekundo ko mu nisem dala vedeti da mi pomeni vse.
za naju ni več upanja,pa vseeno ostajam verjeti,upati.upanje mi daje moč da zjutraj vstanem,da živim.čeprav nisem nič kriva za konec zveze in čeprav je sedaj že zaljubljen v drugo,ga še vedno neskončno,nepopisno želim nazaj.brez njega ne morem živeti in sanje so vse kar mi je ostalo.
ni dneva ko ne bi jokala in vem da moram naprej,pa ne gre.in čeprav vem da čas celi rane,mojih bolečin ne more pozdraviti niti čas niti druga oseba.
tako da ja obžalujem vse stvari ki jih nisem naredila zanj,vse besede ki mu jih nisem izrekla.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja, obžalujem ... obžalujem to, da nism prej spregledala in ga nism prej pustla, ker bi s tem prihranila velik živcev in bolečine. Ampak ... na napakah se učimo in tud slučajno ne obžalujem to, da sm pustla tipa, k mi je v skor štirih letih naredu več škode kot koristi.
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
Melani napisal/-a:mogoče pa je že v tistem času mel drugo?
ni imel nobene.to lahko zatrdim,ker sem se včasih počutila prav bedno ker mu nikoli ni bila nobena punca všeč,vedno je bil obseden samo z mano in me te jo že kr motilo,kr sm "hotla" bit tud jz kdaj ljubosumna,da bi imela občutek da imam nekaj dragocenega kar lahko izgubim.zato pa je bil njegov "konec meni" čisti šok zame
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Marcela123 napisal/-a:Napišite tiste, tisti ki ste končali ali študirali o koncu vaše dolgotrajne veze (in niste bili skupaj manj kot dve leti) in ste jo končali naposled ali ohranili, ter zakaj ste razpad, konec veze obžalovali ali neobžalovali.
KOnčala 4 letno vezo. Sva frenda, trenutno še živim pri njemu ker si rihtam doma sobico, nameravam it v roku 2 tednov. Sva se razšla sporazumnno kt dva odrasla... Konca ne obžalujem ker vem da je prav, ker bi ob njemu mogla bit boljša ne pa slabša...
Razšla sva se zato k ni več kemije... sex ne štima, za pogovarjat se nimava več o ničemer, pač dolgcajt, on dela svoje, tm zame ni prostora, kar sm na začetku sprejela ampak upala da s ebo spremenilo na boljše. Sej se je mal samo premalo za to kar jst rabm. Ne zadovolji mojih čustvenih potreb jst pa njegovih ne... k da živiva vsak v svojem svetu k je že tko oddaljen da se komi še slišva...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Nisem obžalovala ....sem se za odhod prpravlala dobre pol leta da bi zbrala pogum in rekla "odjebi" osebi kero sm mela ful rada, po drugi strani me je pa ta zveza uničvala..... in ko sm končno odšla, mi ni blo žal, nasprotno, bila sm vesela in ponosna nase....
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Za mano sta tudi dve vezi, glede katerih ne obžalujem ničesar. Z obema fantoma sem se lepo razumela, bila sta relativno zreli osebi, s katerima se je dalo pogovarjati.
Četudi bi bile izkušnje "slabe", mislim, da ne bi ničesar obžalovala, ker sem vsako odločitev sprejela na lastno odgovornost. Bile pa bi mi (kot sta mi bili tudi ti dve) super izkušnja za naprej.
Ps. Ostali smo prijatelji.
Četudi bi bile izkušnje "slabe", mislim, da ne bi ničesar obžalovala, ker sem vsako odločitev sprejela na lastno odgovornost. Bile pa bi mi (kot sta mi bili tudi ti dve) super izkušnja za naprej.
Ps. Ostali smo prijatelji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov