obžalovanje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 09. Dec. 2008 20:16

Končala 7 letno zvezo zaradi njegovega obnašanja (nasilje, alkohol..). Obžalovala nisem, samo zanimalo me je, če se je resnično spremenil (kot je zadnji mesec, ko sva še imela stike, trdil da se je). No tega nisem ugotovila in ni mi žal, ker tako kot je šlo (navzdol) ni nikamor vodilo - v končni fazi bi čisto zatrla sebe in se podredila njegovim zahtevam. Če bi se imela rajši, bi morala končati že zdavnaj, ko sem ugotovila, da nekaj ni vredu oziroma da se ne bo rešilo.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 09. Dec. 2008 20:29

Tud jaz obžalujem samo to, ker nisem šla že prej, ker sem to nardila po 5 letih še to zato, ker je mel neke sceno z drugo bejbo in posledično laži.
U bistvu sem kriva itak sama, ker sem tolk časa prenašala vse njegove muhe, nesramnosti, nespoštovanje itd... In to samo zato, ker takrat, ko pa ni bil tak, je bil pa super.
Pa ne vem če bi rekla, da je problem v tem, da si navajen. Midva itak nisva bla skupaj fuuul ogromno, ker je imel pač vsak svoje delo, ampak je po moje problem v tem, da vedno upaš. Ko je slabo je pač slabo, ampak veš da bodo tudi lepi trenutki in kar upaš, da bo pa enkrat mogoče prišel k "pameti" in se spremenil in postal boljši.
Kar je seveda en navaden bullshit. In u bistvu je po eni strani fajn, da se zgodi nekaj, prek česa ne moreš in izbruhneš do konca in končaš.
Če ga recimo jaz ne bio pustila, on tudi mene ne bi in bi trpela oba še do konca...
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 10. Dec. 2008 19:47

meni je pa žal, da sem končala s fantom, ki me je mel resnično rad.nikoli več nebi nardila takšne napake.
in ja to obžalujem, da sem verjela lažem...in ne njemu.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Dec. 2008 19:58

beliangel1 napisal/-a:meni je pa žal, da sem končala s fantom, ki me je mel resnično rad.

če ga tut ti nisi imela, ti to nič kaj dost ne pomaga...
Uporabniški avatar
morfin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2007
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a morfin » 12. Dec. 2008 0:57

Kika napisal/-a:
beliangel1 napisal/-a:meni je pa žal, da sem končala s fantom, ki me je mel resnično rad.

če ga tut ti nisi imela, ti to nič kaj dost ne pomaga...

Popolnoma se strinjam :)
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 12. Dec. 2008 13:08

ja pa če ga nebi mela rada..tega nebi zdaj obžalovala.
v trenutku jeze sem mu marsikaj grdega rekla..in tega ne more pozabiti...
sicer pa me potem verjetno tud on ni mel dovolj rad če noče odpustiti
:cry:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 14. Dec. 2008 20:52

beliangel1 napisal/-a:ja pa če ga nebi mela rada..tega nebi zdaj obžalovala.
v trenutku jeze sem mu marsikaj grdega rekla..in tega ne more pozabiti...
sicer pa me potem verjetno tud on ni mel dovolj rad če noče odpustiti
:cry:

kakor sem lih napisala v eni drugi temi, da je žal povsod meja do katere nekomu lahko nekaj rečeš in ko greš čez to mejo vrnitve nazaj žal ni.jst vrjamem da te je imel zelo rad, še bolj pa verjamem to, da misli da ga ti nisi imela rada če si mu lahko rekla tako grde besede.ker če maš nekoga res rad, se vsaj potrudiš zadržat, se ugrizniš v jezik in si tiho.ker vsak ve, kje ma mejo in kje je čez mejo. tko da za moje pojme mu jst dam čist prav, če si mu preveč rekla, je to žal tvoja krivda, če te pa noče nazaj vzet pa tud čist prav.bi prej na to mislila predno si mu rekla
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 14. Dec. 2008 21:50

Po 8 letih sva letos junija končala vezo. Razšla sva se sporazumno, res pa je da je bilo leto in pol preden sva se razšla grozno, polno prepirov, laži, zmerjanja,..., v glavnem nič lepega. Definitivno prepozno. Včasih mi je na trenutke ćal, da je bilo tako, ampak preve sva si podobno, da bi se izšlo. Nimava nič stikov, ne vem , kaj se dogaja z njim in mislim, da je tako najboljše. Imam novega fanta, zaenkrat nama vse štima, kako bo pa bomo videli, vsekakor pa se bom bolj pustila toku in ne bom skušala plavat naproti. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]