O prvem koraku - smo še v kameni dobi? :D

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 05. Dec. 2011 15:52

^^ Nobena ženska ne bo misnla, d si jebač, če boš normalno hodu ven, ga žural in kj popil, pa se pogovarjal z ženskami in plesal z njimi. Boš kvečjem veljal za komunikativnega pa zanimivega.

V primeru, da se boš pa nalival z alkoholom do te mere, da boš do soljudi nesramen in žaljiv (v stilu, da bi ženske grabil za riti in pred njimi stresal kosmate šale) in da te bodo po vsaki žurki našli za vogalom z novo bejbo (pa ne sredi pogovora..)- v tem primeru pa ne boš več samo jebač ampak tudi kreten.

Ni vse črno belo, veš. Eno pivo na mesec ti ne bo nalimalo oznake Bad guy plus tudi punce pridejo kdaj v kafič na kšno pijačo (kar je idealna priložnost za spoznat kakšen nov osebek).
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 16:04

no tako zaprt vase nisem. grem na pijačo v kak kafič, kadar mi zapaše. s kolegu, včasih sam.

za žurat pa gužvat se na plesišču ob preglasni muski ki je povrh še bedna, pa nikakor.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 05. Dec. 2011 19:24

marypa napisal/-a:no fanta same ženske obletavajo, skoz mi govori kak mu pišejo na fb da bi se dobile z njim... in mi gre to že malo na živce.

No vgl. o prvem koraku moškega kdaj drugič. Se mi zdi, da si ženske zadnje čase vse skoraj dosti upajo.

;)

Js ... sem pristopila bolj redko... 1x dobesedno. Drugač pa nisem.

Ma na fb itak vsakdo upa 'pristopit'.. v živo pa potem itak niso tak pogumni ^^

Sam a veš, da jaz pa vem, da si vsaj dvakrat pristopila :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 05. Dec. 2011 20:46

Kaj se poznava al kaj? Ne enkrat sem direktno nekoga prijela pa rekla: Ej... whatever :D Pol sm vidla, da ni mel jajc.... Drugač pa zares ne. Ne štejem spogledovanja.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 05. Dec. 2011 20:50

Aha, pol je blo mogoče samo malo spogledovanja.. :D saj ni važno, so že mimo ti časi, pa malo se hecam :) :D
Zadnjič spremenil katy., dne 06. Jan. 2012 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 05. Dec. 2011 21:16

uuu, drama na vidiku, ziher je pecarila tvojega bivšega :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 06. Dec. 2011 0:59

;) Na tem forumu vsi poznajo zgodovino vsakega. Nothing new.

Da ne bom offtopic... ja, ženske si vedno bolj upajo, kar mene ne moti, če le ne navalijo preveč na mojega fanta. Sicer mu pa s tem le višajo ego, tak da vse ma svoje pluse.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 06. Dec. 2011 23:30

Sem bolj za to, da mora tip naredit prvi korak. Meni je lepše če me kdo peca, kot da js pecam nekoga :D

Je pa res, da bi si upala več, če ne bi 2× doživela zavrnitve. Posledično ko bi zdej treba kaj naredit, je tip presramežljiv (ali pa nezainteresiran :D), jst si pa ne upam, ker imam strah pred zavrnitvijo. Če mi ne bi bil cimer, bi še morda zbrala tok jajc :D
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Dec. 2011 7:46

Men je vsec, ce tip pristopi do mene in mi je vsec, k vids da se trudi :D
Sm pa tud ze sama.pristopila do tipa, sicer se sama sebi cudim,.kako mi je uspel, kr sm drgac zlo sramezljiva, ampak je res, da je to blo 2x in obakrat nism bla cist trezna...ampak je obakrat blo uspesno :D Ce ti je nekdo vsec pac probas, pa ce si fant al pa punca :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 08. Dec. 2011 13:44

Meni se pa obeta prva zavrnitev fanta, kar se tiče povabila na kavo. V bistvu me je zdaj tako strah, da ga najverjetneje sploh ne bom vprašala :roll:
Ni ravno fajn občutek, to pa res. Damn.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 08. Dec. 2011 13:50

Kako pa veš da te bo zavrnil?
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 08. Dec. 2011 13:58

No, po vseh znakih sodeč...pač piševa si malo po fb in kot je videt, ni ravno preveč zainteresiran. Ali pa si misli; Če si že ti začela z vsem, pa še dokončaj. No ja...
Če te zanimajo podrobnosti, ti pa lahko na ZS napišem :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Dec. 2011 10:56

Dregni ga na fb. In če ti bo vrnil dregljaj :D ...
Mogoč ma pa punco :wink: js bi ga najprej vprašala, če je še v svetu samskih...
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 12. Dec. 2011 12:55

Sem že večkrat prva naredila korak in se mi to ne zdi nič takšnega. Itak sem v prednosti, ker je tipom to všeč in če še to kombiniraš z nekim normalnim pristopom potem ni kaj za zgubit.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Dec. 2011 14:21

ne pričakovat nekega odziva od dregljajev in podobnih stvari na fb. kup folka še sporočil ne bere, da ne govorim o dregljajih ipd...

če se ti zdi tip nezainteresiran, kako to, da te potem sploh zanima? mislim ne razumem kako potem vajin pogovor poteka; ti sprašuješ in on odgovarja z da ali ne? ga sploh kaj zanima v zvezi s tabo? ker če ga na fb klepetu nič ne zanima, bo tudi pijača z njim precej mučna, ker se ne bosta imela kaj pogovarjat. v živo ne moreš vsakih 5 min nekaj rečt nazaj, kot to narediš na fb :)

premisli kaj ti on lahko nudi in kaj pričakuješ od fanta na splošno. če se to dvoje ne klapa nima smisla sploh začenjat česarkoli.
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov